heidikim
|
|
October 26, 2018, 02:50:23 PM |
|
MCafee ile bu adamı artık ipleyesim gelmiyor işin tadını kaçırdılar. Bu adama önce sen sipariş aldığın tesla otomobilleri zamanında teslim etmek için uğraş diyesim geliyor. Her işi bitirmiş EThereumu aldatmaca olarak görüyor ama yine de almak istiyor.
|
|
|
|
cabbarlana
Full Member
Activity: 448
Merit: 100
send and receive money instantly, w/no hidden cost
|
|
October 26, 2018, 03:43:07 PM |
|
Bence gitsin matrak coin diye bir kripto para çıkarsın onu alsın, kendisi de çok matrak adam çünkü. MCafee ile bu adamı artık ipleyesim gelmiyor işin tadını kaçırdılar. Bu adama önce sen sipariş aldığın tesla otomobilleri zamanında teslim etmek için uğraş diyesim geliyor. Her işi bitirmiş EThereumu aldatmaca olarak görüyor ama yine de almak istiyor.
Bu konuda sana katılıyorum dostum bir aralar geciken teslimatlar yüzünden tesla büyük sıkıntı yaşayıp neredeyse batmaya doğru ilerliyordu.
|
|
|
|
etkisizeleman
Member
Activity: 170
Merit: 11
|
|
October 26, 2018, 06:10:09 PM |
|
Bu adamın cesur hareketlerine hayranım dünya bir yana ben bir yana diyor ve kardeşim yaptığım iş aha şudur diye de açık açık arabalarını sunuyor.
Şimdi bu adam da gelip bunu diyorsa arkasından bende gider crypto dan asla ayrılmam
|
|
|
|
Allonee
Member
Activity: 392
|
|
October 26, 2018, 08:27:09 PM |
|
başlangıçta fazla ciddiye aldım ben bu çıkışı fakat sonradan gördüm ki adam hiç susmuyor sürekli konuşuyor. melih gökçekin tahsillisi gibi.
|
|
|
|
Easx
Member
Activity: 490
Merit: 10
|
|
October 27, 2018, 01:59:30 AM |
|
Umarım böyle bir kaç adam daha çıkarda şöyle açıklamalarda bulunurda can gelir piyasaya. Umarım Elon Musk biran önce alır ethereum biraz para girsin piyasaya.
|
|
|
|
halloweenn666
Member
Activity: 1011
Merit: 65
|
|
October 27, 2018, 08:16:15 AM |
|
Bunu dedikten sonra Eth %50 dustu
|
|
|
|
jeton
Jr. Member
Activity: 252
Merit: 2
|
|
October 27, 2018, 09:25:05 AM |
|
Bunu dedikten sonra Eth %50 dustu Bunu dedikten sonra aslında bütün piyasa bayağı bir düştü ve düştüğü yerdede sabitlendi. Artık hareket bekliyoruz.
|
|
|
|
tmlksck
Jr. Member
Activity: 476
|
|
October 27, 2018, 11:54:08 AM |
|
Al şöyle 88-10 milyon dolarlık da neşemiz yerine gelsin yav. İçi boş vaat istek ve tahminlerden gına gelddi artık. Hareket görmek istiyoruz.
|
lucky.io [ KEEP PLAYING! KEEP WINNING! ]
|
|
|
bdivrik
|
|
October 27, 2018, 01:33:28 PM |
|
Zerre sallamadı piyasa aslında şaşırtıcı oldu Elon gibi bir adam dan sonra 500 dolar falan pumplaması gerekiyordu bence. Yada altcoinerden birinden bahsetseydi muhtemelen ciddi bir pump gelebilirdi.
|
|
|
|
fullypak
Legendary
Activity: 1456
Merit: 1005
|
|
November 04, 2018, 11:16:57 PM |
|
Elon ilginç kişilik aniden değişik açıklamalar ile gündem oluyor. Elon'a kadar balinaların Ether almaya başlaması icap eder. Balinalar piyasanın fitilini ateşledikten sonra tatlı karları saymayı bitiremedi galiba.
|
|
|
|
ferhat1242
Sr. Member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
|
|
November 06, 2018, 12:03:02 PM |
|
Bir aldatmaca olsa da diyor demekki bu piyasaya önyargılı bakan bir adam scam olduğunu düşünüyor ama bence yakında anlayacaktır ne kadar büyük bir olay olduğunu ve fazla düşünmeden atılacaktır blockchain'e
|
|
|
|
renovatix
|
|
November 06, 2018, 03:23:04 PM |
|
Elon Musk'un twittinden sonra Ethereum belini doğrultamadı ya Uçuşa geçeceğini düşünürken şuan ki bulunduğu durum vahim.
|
|
|
|
Prott
|
|
November 06, 2018, 08:28:42 PM |
|
Scam olsa bile Ethereum almak istiyorum çıkışından sonra yine tweet attı geçenlerde Bitcoin almak istermisiniz diye yazmış bu sefer. İçip içip twitterdan bizim piyasaya mı sarıyor Elon reis ne yapmaya çalışıyor anlamadım.
|
|
|
|
zzevzek
Jr. Member
Activity: 322
|
|
November 07, 2018, 02:53:04 PM |
|
hatta daha da ileri gidip marsta kuracağımız kolonilerde euro dolar kullanacağımızı düşünmüyorsunuz değil mi diye de devam etmişti. umarım boş gevezelikle kalmaz.
|
Faireum.io Pre-Sale: 25 March 2019 ──── Invest / Play ...Or why not both?
|
|
|
kimkimokoki
|
|
November 08, 2018, 11:23:02 AM |
|
Elon Musk ne dediğini bilmiyor karıştırdı geceleri ne yapacağını borsa maniple yüzünden ceza aldığından beridir sapıtmaya başladı aynı açıklamayı Bill Gates yapsın kripto piyasası görülmedik pump yaşar.
|
|
|
|
jhontwis
|
|
November 08, 2018, 07:52:22 PM |
|
Elon da bir hareket katmadı piyasaya bu adam balon mu yoksa gerçekten dünyayı değiştiriyor mu bazen ikilemde kalıyorum ancak şuan çok iyi PR ı var.
|
|
|
|
Allonee
Member
Activity: 392
|
|
November 09, 2018, 04:15:43 PM |
|
bu kadar popüler bir adamın bu çıkışları dahi piyasalarda olumlu etkiler göstermez oldu. umarım ben yanılıyorumdur tabii.
|
|
|
|
cabbarlana
Full Member
Activity: 448
Merit: 100
send and receive money instantly, w/no hidden cost
|
|
November 10, 2018, 08:20:53 AM |
|
Yavşak piyasayı mı trollemek istiyor yoksa dalga mı geçiyor belli değil, tesladaki görevinden de ayrılmış. Büyük ihtimalle spacex projesine yönelip orada faaliyet gösterecek.
|
|
|
|
haskizilcik
Member
Activity: 160
Merit: 10
|
|
November 10, 2018, 08:53:07 AM |
|
Elon Musk Ethereum satın almak gerektiğini söylediğine göre kafasında çok çılgın projeler olabilir ve muhtemelen bunla ilgili çalışmalarını sessiz sessiz yürütür iken böyle bir açıklama geldi Elon Musk ın yeni bir açıklaması yolda olabilir
|
|
|
|
adept
|
|
November 10, 2018, 03:50:16 PM |
|
Ethereum platformunun keşfedilmemiş potansiyeli olduğuna dair yapılan yorumlara katılıyorum. Elon Musk Ethereum satın alsın piyasaya destek versin zenginlerden para çok.
|
|
|
|
|