Bitcoin Forum
December 04, 2016, 06:11:44 AM *
News: To be able to use the next phase of the beta forum software, please ensure that your email address is correct/functional.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: [Fixed] Ran updates on Ubuntu 10.10 and now I can only see one GPU  (Read 1543 times)
GamingG
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 57


View Profile
October 25, 2011, 06:17:24 PM
 #1

On one of my miners that was running Ubuntu 10.10, I ran updates against my better judgment (I just knew something was going to go wrong).  Sure enough, after rebooting, I found that graphics weren't working properly anymore.  I ended up having to restore graphics to default so I could reinstall the drivers.  After installed Catalyst 11.9 and tried to run cgminer as normal, I was surprised to find that cgminer could only detect one of my GPUs.  This machine has three 5970s in it, and all six GPUs were working just fine before the updates caused problems.  I've tried reinstalling the drivers, version 2.5 of the AMD APP SDK, and using other miners, all to no avail.  It appears to be a problem with OCL not being able to see all the GPUs that the ADL can.  After each reinstall attempt and after running "sudo aticonfig --initial --adapter=all -f", I would be able to see the clock speeds and temperatures with --odgc and --odgt and even change clock and fan speeds using AMDOverdriveCtrl, but I can't seem to use the GPUs in OpenCL.

Any ideas?
1480831904
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480831904

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480831904
Reply with quote  #2

1480831904
Report to moderator
1480831904
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480831904

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480831904
Reply with quote  #2

1480831904
Report to moderator
1480831904
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480831904

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480831904
Reply with quote  #2

1480831904
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1480831904
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480831904

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480831904
Reply with quote  #2

1480831904
Report to moderator
1480831904
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480831904

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480831904
Reply with quote  #2

1480831904
Report to moderator
1480831904
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480831904

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480831904
Reply with quote  #2

1480831904
Report to moderator
GamingG
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 57


View Profile
October 26, 2011, 06:35:04 AM
 #2

Fixed.  After tweaking a few things, I was able to get it up and running with version 11.6 of the drivers.
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!