Bitcoin Forum
December 16, 2018, 05:09:57 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.0 [Torrent].
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 [2] 3 »  All
  Print  
Author Topic: Leaserig Reputation - Invacts  (Read 4984 times)
seerhaad
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 51
Merit: 0


View Profile
April 12, 2014, 08:43:01 PM
 #21

One of the best rigs i have ever rent, thanks
PLAY NOW
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1544936997
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1544936997

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1544936997
Reply with quote  #2

1544936997
Report to moderator
miaviator
Donator
Hero Member
*
Offline Offline

Activity: 672
Merit: 500


It's for the children!


View Profile WWW
April 15, 2014, 02:02:09 AM
 #22

0 shares submitted to the renters pool.




Lexman01
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14
Merit: 0


View Profile
April 21, 2014, 06:36:29 AM
 #23

Please check your rig,i woke up this morning to find it not showing up in my worker as working,it is showing dead Sad. Please check it,only God knows how long it has been dead for.Now it is showing only remaining 11 hours and 56 mins.
Lexman01
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14
Merit: 0


View Profile
April 21, 2014, 06:50:20 AM
 #24

[img=http://s4.postimg.org/twwvaxvfd/image.jpg]


The rig is sending 0 shares.Please compensate.

Thanks
Lexman01
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14
Merit: 0


View Profile
April 21, 2014, 08:12:01 AM
 #25

From the information i have from the statistics,the rig worked fine for the first 6 hours and stopped working afterwards.so i should be compensated for 18 hours remaining on my initial 24 hours rental plan,please check and get back to me.

Another rig i rented from another provider for the same pool and worker is hashing just fine so the problem is with your rig.So please do check and get back to me.

Regards
invactus
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 21
Merit: 0


View Profile
April 22, 2014, 03:09:49 AM
 #26

0 shares submitted to the renters pool.

Owner refunded!

From the information i have from the statistics,the rig worked fine for the first 6 hours and stopped working afterwards.so i should be compensated for 18 hours remaining on my initial 24 hours rental plan,please check and get back to me.

Another rig i rented from another provider for the same pool and worker is hashing just fine so the problem is with your rig.So please do check and get back to me.

Regards
Owner refunded!
Lexman01
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14
Merit: 0


View Profile
April 22, 2014, 08:52:58 AM
 #27

I got the refund,Thanks a lot.
invactus
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 21
Merit: 0


View Profile
April 22, 2014, 09:49:58 AM
 #28

I got the refund,Thanks a lot.

sorry for the trouble!
bronan
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 776
Merit: 500


Lazy Lurker Reads Alot


View Profile WWW
April 28, 2014, 08:42:37 AM
 #29

miner rig02 starting up and  poof inactive after only minutes ??
ah came back up, problems ?
invactus
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 21
Merit: 0


View Profile
April 29, 2014, 02:51:45 PM
 #30

miner rig02 starting up and  poof inactive after only minutes ??
ah came back up, problems ?

sometimes...when it changes pool...it got disconnected for awhile..not sure why...

P/s: got some issue from one of my rigs...that's why you see a ripple on the stats. added time for lost hash. if got issues just email me straight. Seldom check my thread...sorry

invactusrig@gmail.com
ekoice
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 742
Merit: 500



View Profile
May 09, 2014, 08:43:33 PM
 #31

asking for compensation...take a look please

I've sent a mail also, no response at all.
invactus
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 21
Merit: 0


View Profile
May 10, 2014, 06:32:33 AM
 #32

asking for compensation...take a look please
http://i.imgur.com/qNutDTc.png
I've sent a mail also, no response at all.

Sorry...was outside...I already compasate 18hour lost of 1.4mhs....with 2.5hours of 10.95Mhs...

On of my 1.4mhs rig power supply burned....sorry
mojo42380
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 18
Merit: 0


View Profile
May 12, 2014, 10:08:19 PM
 #33

9 out of 13Mhsh working.  Please help!

Edit:  Extra time was given to make up for lost hashing power.  Thanks!

invactus
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 21
Merit: 0


View Profile
May 13, 2014, 12:41:40 PM
 #34

9 out of 13Mhsh working.  Please help!



fixed and compensated!sorry!!
mojo42380
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 18
Merit: 0


View Profile
May 13, 2014, 09:22:10 PM
 #35

Looks like it is down again. 0 Mhs this time for the last 30 min or so...


uBm
Member
**
Offline Offline

Activity: 89
Merit: 10


View Profile
May 28, 2014, 04:40:26 PM
 #36

Well , rented only one hour


my expirience:

Both of my p2pool nodes show as dead, well , they are not.
teamdoge shows as alive, but it seems its only be mining from time to time.
update on the webpage leads to a weird artefacted pool i never configured.

pools configured:
Status   URL   Username   Accepted   Rejected   Stale   Remove
Alive   stratum+tcp://stratum.teamdoge.com:3768   DTcuKoW2Za6szDLYcqyw6N83iNXZ6o5Uqr   
Dead   stratum+tcp://84.113.23.159:9699   SKUCeXSzVsuaHEVb6bGyFCzzNtTcqaMG9j   


after adding a node and refreshing the page: other pools are gone.
Dead   stratum+tcp://84.113.23.159:8002   DTcuKoW2Za6szDLYcqyw6N83iNXZ6o5Uqr





sorry , totally not satisfied.

edit after one hour, the total hashing speed was like 3 mh with periods of downtime
both of my p2p nodes work correctly with another rig on leasrig.net
pls refund or compensate.

edit: any chance to get a reply on that ?


invactus
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 21
Merit: 0


View Profile
June 03, 2014, 06:52:09 AM
 #37

Well , rented only one hour


my expirience:

Both of my p2pool nodes show as dead, well , they are not.
teamdoge shows as alive, but it seems its only be mining from time to time.
update on the webpage leads to a weird artefacted pool i never configured.

pools configured:
Status   URL   Username   Accepted   Rejected   Stale   Remove
Alive   stratum+tcp://stratum.teamdoge.com:3768   DTcuKoW2Za6szDLYcqyw6N83iNXZ6o5Uqr   
Dead   stratum+tcp://84.113.23.159:9699   SKUCeXSzVsuaHEVb6bGyFCzzNtTcqaMG9j   


after adding a node and refreshing the page: other pools are gone.
Dead   stratum+tcp://84.113.23.159:8002   DTcuKoW2Za6szDLYcqyw6N83iNXZ6o5Uqr




http://i.imgur.com/YreMrAO.png
sorry , totally not satisfied.

edit after one hour, the total hashing speed was like 3 mh with periods of downtime
both of my p2p nodes work correctly with another rig on leasrig.net
pls refund or compensate.

edit: any chance to get a reply on that ?



First of all...just to let u know...i was outstation...that is why i can't reply...and i turned off my rigs.

Secondly, your pool is dead/alive and fluctuating for LEASERIG..I do not have any control on that...doesn't matter whether u think it's alive or not...if it displayed DEAD then it IS dead to leaserig...so don't blame me for that....the hashrate stats is like that because your pool is dead...and no hash will be produced for a dead pool...if you check your screenshot my rig did reach 12.25MH/s WHEN YOUR POOL IS ALIVE...and back to zero when your pool is DEAD.

here are the stats AFTER your 1 hour rental....everything back to normal...still my fault?
http://s17.postimg.org/udb12p4fj/Capture.jpg

thirdly, you only rented for one hour, and i was asleep at that time...I can't even help you and I did not change your pool...on the other hand....why on earth i would want to delete your pool?you didnt even see any of my pool inside...so i gain nothing...next time...please check your pool...if it's not compatible...please change it straight away...i can't help you in 1hour window....and it is not my fault you were having bad pool...

If you want a refund...i would be glad to refund your 1 hour rental...

thanks
uBm
Member
**
Offline Offline

Activity: 89
Merit: 10


View Profile
June 03, 2014, 03:40:47 PM
 #38

hi invactus,

problem was the pools where not dead to other rigs on leasrigs they are on 24/7

Dont ask me why , u can see it in the image i posted, i finally connected your rig to stratum.teamdoge.com,
where no other rig has problems but also there it went  on and off the whole time ,
anyhow, glad u wrote back.

I will certainly accept 1 hour rental... will test teamdoge stratum,

u can contact me on freenode IRC   /msg ubm or #leasrig Wink



invactus
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 21
Merit: 0


View Profile
June 04, 2014, 04:07:02 PM
 #39

hi invactus,

problem was the pools where not dead to other rigs on leasrigs they are on 24/7

Dont ask me why , u can see it in the image i posted, i finally connected your rig to stratum.teamdoge.com,
where no other rig has problems but also there it went  on and off the whole time ,
anyhow, glad u wrote back.

I will certainly accept 1 hour rental... will test teamdoge stratum,

u can contact me on freenode IRC   /msg ubm or #leasrig Wink





Hi uBm,

I'm not so sure myself what happened..other pools has no problem...never mind...i would be happy to refund you back....not a problem...i'm sorry my rig caused you trouble...
uBm
Member
**
Offline Offline

Activity: 89
Merit: 10


View Profile
June 04, 2014, 06:04:31 PM
 #40

well things like that happen,


just contact me on #leaserig freenode irc (nick ubm) so we can handle the lease. i am online there nearly 24/7
Pages: « 1 [2] 3 »  All
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!