Blackeagle190342
|
|
September 08, 2018, 06:41:35 PM |
|
Pundixe yatırım yapanların iki evresi var. Tavana kaar alanlar bir de tebedeyken alım düşüşü izleyenler. Fiyat grafiğini gördükten sonra pundixten uzak durun derim.
|
|
|
|
tayfundeniz
|
|
October 22, 2018, 05:39:47 PM |
|
Bittrex borsasına gireceği yolundaki haberler üzerine dün başlayan artış bugün yüksek alımlarla PundiX'i güçlendiriyor.Twitter'da paylaşılan ekran görüntüleri Bittrex'in eklediği daha tradeye başlamadığı şeklindeki bilgiler PundiX alımlarında yüksek hacim oluşturdu.Bittrex haberinin doğru olması ihtimalinde çıkışını hızlandıracaktır Pundix.Takip edilecek coinlerden biri PundiX.
|
|
|
|
huseyin15
Member
Activity: 1106
Merit: 25
|
|
October 22, 2018, 06:59:24 PM |
|
Binancede çok ciddi hacim var. Ben projeye güvendiğim için All in pundix teyim. Satış ta koymadım ki ay sonu airdrobundan faydalanabileyim
|
|
|
|
akgandalf
Member
Activity: 812
Merit: 14
FRX: Ferocious Alpha
|
|
October 22, 2018, 07:00:59 PM |
|
Pundix projesi işleyen tokenlerden birisi. Olurda ilerde birde token yakma olayını yaparlarsa çok iyi olur. Toplam miktarı çok fazla
|
|
|
|
Cemlik
Member
Activity: 602
Merit: 32
|
|
October 22, 2018, 07:11:39 PM |
|
Herkesle iş yapan bi proje olduğu konusunda hem fikirim. Ama bu kadar çok sayıda olan bir tokenden fazla bi değer beklememek gerekir. Kuruş seviyelerinde gezinir ancak. Ama yinede iş yapar. Hatta sadece al satta bile iş yapar.
|
...
|
|
|
Meteeray
|
|
October 22, 2018, 08:25:07 PM |
|
PundiX şuan utility tokenler arasında belki de en potansiyelli proje.
Borsalara girişinden ziyade roadmap'te 2019 ile ilgili çalışmalar gerçekleşirse şimdiki fiyatlara düşmesi ilerleyen zamanda hayal olur. Bende elimde bir miktar NPXS bulunduruyorum.
|
|
|
|
saphine
Jr. Member
Activity: 481
Merit: 1
|
|
October 22, 2018, 08:55:00 PM |
|
ICO'suna katılanlar gerçekten güzel kazandı daha da artacağından dolayı ICO yatırımcıları henüz satmıyor. Piyasaya paranın girmesiyle daha da güzel yerlere geleceğini düşünüyorum.
|
|
|
|
hmsr
Full Member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
|
|
October 22, 2018, 09:05:12 PM |
|
Attan inip eşeğe binince niye fiyat artıyor.Bittrex haberi doğru olsa bile bundan dolayı artış olduğunu sanmıyorum. Zaten hacmin kralı olan binancede listelenen bir coin için
|
|
|
|
Karamanli
Newbie
Activity: 21
Merit: 0
|
|
October 22, 2018, 09:38:28 PM |
|
pundixin geleceği var.
|
|
|
|
LoveFooL
Member
Activity: 476
Merit: 12
|
|
October 22, 2018, 09:40:26 PM |
|
sadece icosuna girenler mi bountyden de çok güzel para kazandırdı saolsun. hatta bountylerden kazandığım en güzel parayı pundixten kazandım. önümüzdeki günlerde fiyatının tekrar düşeceğini düşünüyorum ve yine alım fırsatı verecek
|
|
|
|
procesdad
Full Member
Activity: 476
Merit: 100
CAT.EX Exchange
|
|
October 22, 2018, 10:05:57 PM |
|
Çok övülen bir coin olma yolunda iyi ilerliyor. Umarım buda waves gibi olmaz. gerçi waves düşükten alanlara iyi kazandırdı ancak yine de dikkatli olmak lazım. Umarım pundi iyi yere gelir ve yatırıımcılarının yüzünü güldürür.
|
|
|
|
yusufmirza (OP)
Member
Activity: 742
Merit: 19
|
|
October 22, 2018, 10:50:49 PM |
|
Bittrex'e girerse Pundix'in artışını durdurmak zor olur.Binance'de baskılamaları pek işe yaramaz.Yeni borsa yeni yatırımcı her zaman güç verir.Hacim artmaya devam ediyor.Bittrex haberi netleşirse güzel bir yükselişe başlar.
|
|
|
|
temeler
|
|
October 22, 2018, 10:53:19 PM |
|
Pundi-X'ten bu aralar olumlu haberler dolaşıyor. Dubai'den bazı şirketler ile de anlaşmıştı yanılmıyorsam. Hazır fiyatı dipteyken almak gayet mantıklı bence.
|
|
|
|
mavibir
Jr. Member
Activity: 308
Merit: 2
|
|
October 22, 2018, 11:33:25 PM |
|
Şu an botların satışları çıkışa engel oluyor.Hacim yükselirken flyata yansımamasının birnedeni de bu.Alımlar iyice güçlendiğinde bu baskıyı kırıp geçecektir PundiX.
|
████████████ AVXChange ████████████
|
|
|
frekans07
Member
Activity: 280
Merit: 10
|
|
October 23, 2018, 08:48:30 AM |
|
pos cihazlarına kripto para teknolojisini getirmeye çalışan kripto paraların kullanımını daha da arttiracak bir proje olan pundi x'in advisorlarının nem ve cardano founderları olması ne kadar sağlam olduğunu kanıtlar cinsten. 2019'da gercek değerine ulaşacağını düşünüyorum.
|
|
|
|
ugurum15
Member
Activity: 532
Merit: 22
|
|
October 23, 2018, 08:58:53 AM |
|
Çok övülen bir coin olma yolunda iyi ilerliyor. Umarım buda waves gibi olmaz. gerçi waves düşükten alanlara iyi kazandırdı ancak yine de dikkatli olmak lazım. Umarım pundi iyi yere gelir ve yatırıımcılarının yüzünü güldürür.
Waves gibi olmaz çünkü waves in işleyen bir projesi yok. Pundix in pos cihazları çalışıyor tüm dünyaya yayılinca daha da güzel olur. Tek sıkıntı Total suply çok fazla
|
|
|
|
gokhanata
Jr. Member
Activity: 316
Merit: 1
|
|
October 23, 2018, 09:02:42 AM |
|
Hakkında onca söylenti çıkmasına rağmen bence gayet başarılı ilerliyorlar, Pundix yerinde başka bir token olsaydı çoktan sıfırı tüketmişti. Bence takım iyi işler yapıyor, orta vade de yatırımcısını mutlu edecek gibi gözüküyor.
|
|
|
|
karma580
Member
Activity: 238
Merit: 14
|
|
October 23, 2018, 11:52:17 AM |
|
sanırım bir borsa söylentisi var bu yüzden bi fiyat artışı var. gerçi gireceği borsa çokta parlak olmasa bile yine de bi etki yaratmışa benziyor. binance a girmiş bi token olduğu için borsa dan ziyade artık güncellemelere daha fazla yoğunlaşmaları iyi olur.
çalışan bir ürünleri var adamların bu yüzden beklenti yüksek
|
|
|
|
jingyang
|
|
October 23, 2018, 12:08:51 PM |
|
Bu aralar sadece bir söylenti gerekiyor bazı coinlerin pump yemesi için çok da bir şeye gerek yok en kötü borsaya bile girse sırf fiyatı yükseltmek için beklenti yaratabiliyorlar bunun için çok dikkatli olum yem olmamak gerekiyor
|
|
|
|
Elysio
|
|
October 23, 2018, 01:12:42 PM |
|
Pundix işleyen ve çalışan bir ekosistemi mevcut bazı ülkelerde pos maikanaları kullanılıyor geçenlerde bir haberdede pundix akıllı telefon çıkarıcağını duydum bunlar hep pozitif haberler pundix için.
|
|
|
|
|