Bitcoin Forum
November 19, 2018, 10:35:14 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.0 [Torrent].
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: [ANN] SNODE COIN SND🌟MASTERNOD🌟POW🌟POS🌟 BUDUĆNOST MASTERNOD USLUGA  (Read 43 times)
This is a self-moderated topic. If you do not want to be moderated by the person who started this topic, create a new topic.
dkbit98
Member
**
Offline Offline

Activity: 322
Merit: 32

Crypto Designer


View Profile
September 11, 2018, 09:59:55 PM
 #1
Website | Discord | Twitter | ANN Najava Snode Usluge (ENG) |
BOUNTY KAMPANJA

Snode - Budućnost Masternod UslugaSnode je inovativni blokchain ekosustav koji ima za cilj osigurati integrirano okruženje za više blockchain baziranih usluga. Osnovna Snode vrijednost je masternod rješenje s širokim rasponom visokokvalitetnih masternode usluga. Ostale usluge i proizvodi predstavljeni u Snode ekosustavu uključuju digitalnu imovinu, podršku blockchain projektima, višenamjensko sredstvo za rudarenje itd.Dedicated masternod
Uz nekoliko klikova možete postati jedini vlasnik dedicated masternode. Dedicated masternod je najviši rang i najviše koristi sa ekonomske točke gledišta: najniža naknada u usporedbi s drugim vrstama masternoda, zahtjevi za povlačenje ne trebaju čekati 72 sata da budu odobreni.

Shared masternod
Shared masternode, s druge strane, daje ulagačima s malim kapitalom priliku da posjeduje masternod bez kolaterala. Grupa investitora skuplja koine kao dionice za pokretanje masternoda. Nagrada je podjednako podijeljena među ulagačima u grupi.

Instant Masternod
Dok shared maternod stvarno pomaže malim ulagačima, sve njegove dionice moraju se ispuniti prije početka. Ovo ponekad traži vremena i neučinkovito je. S koordinacijom iz blockchain razvojnog tima, Snode je u posljednje vrijeme uveo instant masternode. Instant masternod, iako ima sve prednosti shared masternoda, ne zahtjeva vreme za početak jer je već ispunjena. Nakon slanja koina investitori ne moraju čekati da njihova ulaganja počnu davati beneficije.

Truth-less Masternod Hosting
Nećete morati slati masternod kolateral. Snode će vas voditi kroz korake koji vam pomažu da postavite vlastiti masternod koristeći Snode infrastrukturu. Vaše koini nikada neće napustiti vaš novčanik i nagrade dolaze izravno u vaš novčanik.

Automatsko računovodstvo i plaćanje
Ova jedinstvena značajka čini da je distribucija nagrada točna; nagrade su precizno kalulisane do 0.00000001 (da, osam brojeva nakon točke). Ova značajka ne samo da pomaže u raspodjeli nagrada nego također pomaže automatizirati sve procese plaćanja, tj. Povrat ulaganja, isplatu bonusa itd. I što je još važnije, ovaj novi mehanizam plaćanja pomaže da smanjimo mrežnu naknada za 50 %.

Referral Bonus Sistem
Za svaki referal dobivate 20% bonusa od svih pozvanih osoba dokle god oni dobivaju nagrade, a bonus možete povući bez ikakve naknade.

Bitcoin/SnodeCoin buy-in kupovina
Umorni ste od slanja BTC na razmjenu kako bi kupio koine za masternod? Ne želiš gubiti vrijeme tražeći koine? Sve što trebate je naš BTC/SND buy-in značajka. Sada možete uskočiti u bilo koji masternod koin koji želite, trošenjem samo BTC ili SND. Također možete primiti nagradu u obliku BTC ili SND.

Blockchain Podrška Projektima
Napredna Snode platforma pruža blochchain startup sa svim potrebnim alatima za pokretanje vlastitog biznisa: konzalting, razvoj koina, podrška prije/poslije prodaje itd.

Multi-coin Mining pool
Mi pružamo našim korisnicima istinski mining pool, za Snode Coin i druge koine.Snode Masternod projekt predstavljen je javnosti u travnju 2018. dok je bio u beta fazi. U roku od dva mjeseca od početka beta verzije s prvim investitorima smo postigli značajan rezultat:
Quote
✓ Dva mjeseca nakon beta lansiranja, imali smo geometrijski porast  baze korisnika s malim ili minimalnim marketinškim naporima, tj. Imamo više od 1200 korisnika, i više od 100 aktivnih korisnika.

✓ Zabilježili smo gotovo 300.000 dolara u ukupnom depozitu, s prosječnom dnevnom isplatom od preko $2000.

✓ Do danas je postavljeno više od 120 masternoda, a trenutno je aktivno više od 60.

✓ Naša stopa zadržavanja je izvanredna, i većina naših prvih ulagača je ponovo investirala.

✓ Više od 10 glavnih i manjih verzija web portala objavljeno je kako bi rešile zahtjeve investitora i još mnogo toga.

Ali to je bilo pre 2 mjeseca. Šta sada?

2500 korisnika, sa više od 500 aktivnih korisnika

Više od 1,500,000$ vrednosti koina je uloženo u depozit, sa prosječnom dnevnom isplatom od 25,000$.

5000$ vredan referal bonus isplaćen.

40 masternod koina je podržano.

900+ masternoda je postavljeno, skoro 500 trenutno rade

90%+ investitora je ponovo investiralo.

15 glavnih i manjih verzija je objavljeno

100% sretne mušterije
Quote
Dobro jutro svima. Drago mi je da sam jedan od prvih investitora, uz BND node na Snode. Zaista vam mogu preporučiti Snode kao solidnu i vrlo profesionalnu uslugu za Vaše Masternode i dionice.

Janmunchen / Link
Quote
Da, koristim Snode trenutno za CDM, vrlo sam sretan uz automatizirani sustav koji je jednostavan za korištenje.
evlknvl666 / Link
Quote
Ako je nešto teško razumjeti, uz snode.co se to čini jednostavnijim i razumljivijima
CMN / Link
Quote
Koristim Snode i veoma je dobar!
Xolo / Link
Quote
@snode.co  Samo sam htio reći da sam doista zadovoljan vašom uslugom i radujem se vidjeti što nam spremate za buduće koine i poboljšanja, dok vam posao raste. Nastavite s dobrim radom! :thumbsup::thumbsup:
RedneckArsenal / Link
Quote
Izgleda da je svatko odgovorio na vaša pitanja. Ovdje sam nekoliko tjedana, kao i još neki momci. Imam više punih nodova uz Snode.co hosting (mislim 6 sada). Počeo sam s nekim jeftinijim da bi  testirao uslugu (preporučujem vam da to učinite kako bi vidjeli kako sve funkcionira) Vrlo sam zadovoljan sa svime do sada. Dnevne isplate su vrlo lijepo podijeljene i lako je pratiti investicije. Također sam otkazao jedan nod i sve svoje koine sigurno povratio u roku od 24 sata. Nemam nikakvu povezanost s Snode.co, ali bih preporučio njihovu uslugu svima koji su u potrazi za pouzdanom tvrtkom za MN hosting. Planiram raditi punu detaljnu napomenu nakon prvog mjeseca.
ruckus205 / Link
Quote
Samo sam htio reći da sam danas sretan. Dobio sam isplatu iz pure noda i xap noda. Hvala na sjajnoj usluzi.
holden777 / Link
Quote
@snode.co mi sada postaje favorit :smiley: nadam se još više otvorenih MN uskoro
onemako / Link
Quote
@snode Sjajno, pridružio sam se instant cdm nodu i dobio prvu isplatu posle manje od 2 sata Smiley
Cryptoid / Link
Quote
Kao odbranu snode ekipe, želim reći da sam pogledao još jednu drugu masternode uslugu na internetu i otkrio sam da je SNode usluga jednostavnija, ima prostije sučelje, izbornik i mnoge druge stvari, i menij je sve je jasno. Svi problemi se riješavaju na vrijeme. Sve najave su dostupne i uvijek su na vrijeme.
Ako ne vjerujete, samo pogledajte druge usluge. Budite sretni što imate priliku raditi s ovim momcima, a usluga nije privatna. I naknade su vjerojatno niske. Ostale usluge imaju veće naknade.

Coldinsky / Link
Quote
@snode.co Puno hvala. Još uvijek učim Smiley). Sve što mogu reći je = najbolja služba za korisnike na tržištu. Hvala još jednom
JoshFox / Link
Quote
Snode je profesionalna tvrtka, bezbedne politike, i oni će učiniti sve kako bi vaši koini i depozit bili sigurni,kao i Masternod nagrade od Masternoda, čim bude potvrđena sigurnost.
Janmunchen / Link
Quote
Vaš tim je najbolji od svih masternod timova, i stvarno to mislim. Ako integrišete "pool investors model" bićet još bolji za mene :smiley:
Sebasian / Link
Quote
Nemam veze sa @APRCoinOfficial, ali deluje obećavajuće a @snode_co ima odličnu uslugu za shared masternode i one koji nemaju tehničkog iskustva!
coinsomnia / Link
Quote
"SNODE.CO" Masternode havuzu!!! Koinini seç kazanmaya başla!!
Crypto KazanÇ / Link
Quote
Najbolji projekat kojem sam pristupio. Inovativan je i obećava. Hoću da kupim neke tokene i da ih sačuvam. Siguran sam da će cijena skočiti više puta u budućnosti...
Abdurrahman Yalcin / Link
Quote
Sjajna usluga, platforma laka za korišćenje. Dobio sam naghrade jedan dan posle investiranja. Bravo snode,co Smiley
PH Ferreira / LinkSnode Coin ima cilj da pruži prikladan način našim klijentima, za investiranje u sve projekte u Snode Eko Sistemu. Snode Coin je u osnovi hibridni sustav. Uz tradicionalne koncepte Proof-of-Work (PoW) i Proof-of-Stake (PoS) , Snode Coin također koristi najkorisniju metodu crypto-zarade - masternode. Uz Neoscrypt - poznati ASIC otporni kripto algoritam - tijekom PoW faze svatko može imati priliku zaraditi Snode koine koristeći hardvera kao što su CPU i GPUs. Tijekom PoS faze koristi se najnoviji PoS protokol, PoS v3.0.
Masternod je široko rasprostranjen kao kritična komponenta održavanja blopckchain mreže i najkorisni metod pasivnih primanja. Imajući to na umu, masternod je jedan od naših glavnih usredotočenja pri razvoju SnodeCoin i je zaista jedan od ključnih elemenata u SnodeCoin ekonomiji. SnodeCoin masternode je puni node koji ima kopiju cijele SnodeCoin mreže. Ona je povezana sa zamrznutim kolateralom SND-a na računu masternod vlasnika. Masternod vlasnik će biti nagrađen sa 80% blok nagrade za svoje usluge (npr. decentralizacija SND mreže, potvrđivanje SND transakcija itd.). Ova masternod nagrada je fiksna, bez obzira na blokchain u PoW fazi (okvirno 6 mjeseci) ili u PoS fazi.Maksimalna ukupna količina SND-a iznosi 60.000.000. Od kojih je 1.500.000 pre-mined od strane tvrtke

Od pre-prodaje 26,7% pre-mined količine SND-a se nudi za prodaju (do 400.000). Očekuje se da će se ovi SND raspodijeliti na sljedeći način:

25% od pretprodatog SND (10 masternoda) se nude po cijeni od 1 Bitcoin za svaki 10,001 SND paket prvog dana pretprodaje.

25% od pretprodatog SND (10 masternoda) se nude po cijeni od 0.8 Bitcoin za svaki 10,001 SND paket drugog dana pretprodaje. Preostali SND paketi se prodaju po istoj cijeni i drugog dana.

25% od pretprodatog SND (10 masternoda) se nude po cijeni od 0.6 Bitcoin za svaki 10,001 SND paket trećeg dana pretprodaje. Preostali SND paketi se prodaju po istoj cijeni i trećeg dana.

25% od pretprodatog SND (10 masternoda)  se nude po cijeni od  0.04 Bitcoin za svaka 500 SND paketa četvrtog dana pretprodaje, u obliku dionica u shared masternod. Preostali SND paketi se prodaju po istoj cijeni i četvrtog dana.🌟Svaka faza pretprodaje ima fiksno vrijeme i iznos dodijeljenih SND-ova za distribuciju. Nijedan prekomjeran SND neće biti suvišan za bilo koju fazu.

🌟Četvrta faza pretprodaje traje do 10 dana. Posle toga svi neprodati SND paketi se spaljuju
Snode korisnik može izabrati da host svoje masternode na Snode uz 50% popusta za prva dva tjedna

Snode može, ali nije dužan odbiti dodijeliti SND u količinama koje premašuju pretprodaju, ovisno o slučaju. Plaćanja za takve prekomjerne količine vraćaju se (u valuti prvobitnog plaćanja) proporcionalno ulagačima od strane tvrtke nakon odbitka relevantnih troškova koje tvrtka ima u svezi s obradom plaćanja, dok rizik razmjene snosi investitor.Snode Zvanični Mining Pool: https://pool.snode.co

Snode Pool se otvara posle pretprodaje.
Objavili smo zvanični SND wallet V2.0.0

               

GITHUB


Papirni Novčanik: https://wallet.snode.co
Informacije o pretprodaji: https://snode.co/presale-guideAdvertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1542623714
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1542623714

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1542623714
Reply with quote  #2

1542623714
Report to moderator
1542623714
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1542623714

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1542623714
Reply with quote  #2

1542623714
Report to moderator
1542623714
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1542623714

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1542623714
Reply with quote  #2

1542623714
Report to moderator
dkbit98
Member
**
Offline Offline

Activity: 322
Merit: 32

Crypto Designer


View Profile
September 11, 2018, 10:53:26 PM
 #2
Total: 100,000 SND ~ 1.67 % od total koina
Twitter Kampanja: 15,000 SND ~ 15%
Facebook Kampanja: 15,000 SND ~ 15%
Youtube Kampanja: 10,000 SND ~ 10%
Discord Kampanja: 24,000 SND ~ 25%
Bitcointalk Kampanja: 25,000 SND ~ 25%
Prijevod: 1,000 SND ~ 1%


✅Broj rundi: 4
 • Runda 1: 8 rujan 2018 - 15 rujan 2018
 • Runda 2: 16 rujan 2018 - 23 rujan 2018
 • Runda 3: 24 rujan 2018 - 1 Listopad 2018
 • Runda 4: 2 Listopad 2018 - 9 Listopad 2018

✅Distribucija koina je u 5 PM GMT zadnjeg dana svake runde.


     Prijava ovdje
     Molimo vas da na kraju videa u opisu upišete vašu SND adresu.
    
 • Ukratko opišite Snode.co, njegovu temeljnu vrijednost i usluge u opisu.
 • Video rezolucija mora biti 480p i viša.
  • 480p: 5 SND  ~ $3.25
  • 720p: 15 SND ~ $9.75
  • 1080p: 25 SND ~ $16.25
 • Video mora biti najmanje 2-minute
  • 2 - 4 minute: 10 SND ~ $6.5
  • 4.1 - 8 minute: 15 SND ~ $9.75
  • 8.1 i duže: 20 SND  ~ $13
 • Vaš nalog mora imati najmanje 100 stvarnbih subscribera.
 • Broj pregleda je bonus faktor.
  • 100 - 1000 pregleda : 10 SND ~ $6.5
  • 1001 - 2000 pregleda : 25 SND ~ $16.25
  • 2001 - 5000 pregleda : 40 SND ~ $26
  • 5001 - 8000 pregleda : 55 SND ~ $35.75
  • 8001 plus pregleda : 70 SND ~ $45.5    Prijava ovdje
 • Morate pratit naš Twitter nalog https://twitter.com/snode_co.
 • Morate uraditi retweet i like svih tweeta od @snode_co.
 • Morate imati najmanje 5 originalnih tweeta o Snode uz hashtag #SND #SNODECOIN #SNODE #PRESALE #MASTERNODE
 • Vaš nalog mora bit najmanje 6 mjeseci star,
 • Vaš nalog mora imati najmanje 100 stvarnih followera
  • 100 - 300 followera : 5 SND ~ $3.25
  • 301 - 1000 followera : 10 SND ~ $6.5
  • 1001 - 4000 followera : 20 SND ~ $13
  • 4001 - 10000 followera : 40 SND ~ $26
  • 10001 plus followera : 80 SND ~ $52
   


    Prijava ovdje
    KAKO PRISTUPITI:
   Možete provjeriti status “!invites, !top” in channel #invite-bounty
    Nagrade:
 • 1 mjesto: 1000 ~ $650/Runda
 • 2 mjesto: 500 ~ $325/Runda
 • 3 mjesto: 300 ~ $195/Runda
 • 4-10 mjesto: 200 ~ $130/Runda
 • 11-50 mjesto: 150 ~ $97.5/Runda     Prijava ovdje
     Snode Avatar ovdje
     Snode Signature Kodovi ovdje
     Pravila:
 • Morate biti najmanje Jr. Member rang
 • Morate nositi naš signature kod i avatar
 • Morate imat minimum 10 konstruktivnih postovo tjedno
 • Postovi moraju imat sadržinu i više od 100 karaktera
 • Postovi u Auction, Off-topics, Giveaways/Airdrop, Local Forums, Beginners, Help i bilo koja bounty tema se ne računaju.
 • Ako prestanete na pola, nećete biti isplaćeni za taj tjedan.
    Nagrade:
 • Junior member = 30 SND ~ $19.5/Runda
 • Member = 40 SND ~ $26/Runda
 • Full member = 50 SND ~ $32.5/Runda
 • Senior member = 60 SND ~ $39/Runda
 • Hero Member = 70 SND ~ $45.5/Runda
 • Legendary Member =80 SND ~ $52/Runda

Junior Member
▶▶ SNODE - THE FUTURE OF MASTERNODE SERVICES ◀◀
  ▶▶ SNODE COIN (SND)- PRESALE 15/09/2018 ◀◀
         ✹✹ JOIN US NOW: https://snode.co ✹✹


Code:
[center]▶▶ SNODE - THE FUTURE OF MASTERNODE SERVICES ◀◀
  ▶▶ SNODE COIN (SND)- PRESALE 15/09/2018 ◀◀
     ✹✹ JOIN US NOW: https://snode.co ✹✹[/center]

Member

Code:
[center][url=https://snode.co] ▶▶ SNODE - INNOVATIVE BLOCKCHAIN-BASED ECOSYSTEM◀◀
▶▶ THE FUTURE OF MASTERNODE SERVICES!◀◀[/u]
▶▶ Dedicated Masternodes ▶▶ Shared Masternodes ▶▶ Masternode Hosting ▶▶
✹✹✹✹SNODE COIN (SND) PRESALE 15/09/2018 ✹✹✹✹[/url]
[url=https://snode.co/]|Website|[/url][url=https://discord.gg/N3kh7AD] Discord|[/url] [url=https://twitter.com/snode_co]Twitter|[/url][url=https://www.facebook.com/snodeco] Facebook |[/url] [url=https://bitcointalk.org/index.php?topic=5013526]ANN|[/url][/center]

Full Member

Code:
[center][url=https://snode.co] [color=#3999dc]▶▶ SNODE - INNOVATIVE BLOCKCHAIN-BASED ECOSYSTEM◀◀[/color]
[color=#63cbd3]▶▶ THE FUTURE OF MASTERNODE SERVICES!◀◀[/u][/color]
[color=#fc7e81]▶▶ Dedicated Masternodes ▶▶ Shared Masternodes ▶▶ Masternode Hosting ▶▶ [/color]
[color=#ffb72f][url=https://snode.co]✹✹✹✹ SNODE COIN (SND) PRESALE 15/09/2018 ✹✹✹✹[/url][/color]
[url=https://snode.co/]|Website|[/url][url=https://discord.gg/N3kh7AD] Discord|[/url] [url=https://twitter.com/snode_co]Twitter|[/url][url=https://www.facebook.com/snodeco] Facebook |[/url] [url=https://bitcointalk.org/index.php?topic=5013526]ANN|[/url][/center]

Senior Member/Hero/Legendary Member

|
 


            ▄▄▄▄▄▄
         ▄████████
        █████▀▀▀▀
   ▐████
   ▐████
████████████
████████████
   ▐████
   ▐████
   ▐████
   ▐████


             ▄████▄▄   ▄
█▄          ██████████▀▄
███        ███████████▀
▐████▄     ██████████▌
▄▄██████▄▄▄▄█████████▌
▀████████████████████
  ▀█████████████████
  ▄▄███████████████
   ▀█████████████▀
    ▄▄█████████▀
▀▀██████████▀
    ▀▀▀▀▀


     ▄▄█▀▀ ▄▄▄▄▄▄▄▄ ▀▀█▄▄
   ▐██▄▄██████████████▄▄██▌
   ████████████████████████
  ▐████████████████████████▌
  ███████▀▀▀██████▀▀▀███████
 ▐██████     ████     ██████▌
 ███████     ████     ███████
▐████████▄▄▄██████▄▄▄████████▌
▐████████████████████████████▌
 █████▄▄▀▀▀▀██████▀▀▀▀▄▄█████
  ▀▀██████          ██████▀▀
      ▀▀▀            ▀▀▀

BTC

Code:
[center][table]
[tr]
[td]
[center][url=https://snode.co/][font=impact][size=39px][color=#1d2b45]SNODECO
[/td]
[td]
[size=37px][font=Monospace][color=#fff]|
[/td]
[td][size=3px]  
[center][url=https://snode.co/][font=Arial][b][size=12px][color=#1d2b45]| The Future of Masternode Services |[/b]
[font=impact][size=23px][color=#1d2b45]S[color=#1f2c4a]N[color=#212d4e]O[color=#242e53]D[color=#282f5d]E [color=#2a3061]E[color=#31336f]C[color=#333474]O[color=#363579]S[color=#38357d]Y[color=#3a3682]S[color=#3c3787]T[color=#3f388c]E[color=#413990]M

[color=#433a95]S[color=#453b9a]N[color=#4a3ca3]O[color=#4c3da8]D[color=#4e3eac]E[color=#503fb1] C[color=#5340b6]O[color=#433a95]I[color=#453b9a]N [color=#4a3ca3]P[color=#4a3ca3]R [color=#4a3ca3]E[color=#4c3da8]S[color=#4e3eac]A[color=#503fb1]L[color=#5340b6]E[color=#5541ba]STARTS 15/09/2018!
[/td]

[td][size=9px]
[url=https://www.facebook.com/snodeco][font=Monospace][size=2px][color=#1da1f2]
            ▄▄▄▄▄▄
         ▄████████
        █████▀▀▀▀
   ▐████
   ▐████
████████████
████████████
   ▐████
   ▐████
   ▐████
   ▐████
[/td]
[td][size=9px]
[url=https://twitter.com/snode_co][font=Monospace][size=2px][color=#1da1f2]
             ▄████▄▄   ▄
█▄          ██████████▀▄
███        ███████████▀
▐████▄     ██████████▌
▄▄██████▄▄▄▄█████████▌
▀████████████████████
  ▀█████████████████
  ▄▄███████████████
   ▀█████████████▀
    ▄▄█████████▀
▀▀██████████▀
    ▀▀▀▀▀
[/td]
[td][size=9px]
[url=https://discord.gg/N3kh7AD][font=monospace][size=2px][color=#7289DA]
     ▄▄█▀▀ ▄▄▄▄▄▄▄▄ ▀▀█▄▄
   ▐██▄▄██████████████▄▄██▌
   ████████████████████████
  ▐████████████████████████▌
  ███████▀▀▀██████▀▀▀███████
 ▐██████     ████     ██████▌
 ███████     ████     ███████
▐████████▄▄▄██████▄▄▄████████▌
▐████████████████████████████▌
 █████▄▄▀▀▀▀██████▀▀▀▀▄▄█████
  ▀▀██████          ██████▀▀
      ▀▀▀            ▀▀▀
[/td]
[td][size=4px]
[url=https://bitcointalk.org/index.php?topic=5013526][font=Verdana][size=31px][color=#FF9900][btc]
[/td]
[/tr]
[/table][/center]


     Prijava ovdje
     Pravila:
 • Vaš nalog mora biti najmanje 3 mjeseca star.
 • Vaš nalog mora imati najmanje 200 stvarnih Followera/Frienda.
 • Morate uraditi like i follow Snode stranicu:snode.co
 • Morate imati najmanje 5 posta/tjedno od naše facebook stranice. To treba uraditi više puta u tjednu, a ne samo u jednom danu.
 • Svi postovi moraju imat ove hashtage: #SND #SNODECOIN #SNODE #PRESALE #MASTERNODE
    Nagrade:
 • 200-500 Followera/Frienda : 10 SND ~ $6.5
 • 500-1000 Followera/Frienda : 15 SND~ $9.75
 • 1000-1500 Followera/Frienda : 20 SND~ $13
 • 1500-3000 Followera/Frienda : 40 SND ~ $26
 • 3000 Plus Followera/Frienda : 50 SND ~ $32.5      Pravila, Uvjeti i Odredbe:
 • Google Prijevodi se NE prihvaćaju.
 • Morate biti moderator i ažurirati vaš prijevod ili neće bit prihvaćen.
 • Morate kontaktirati bounty managerea i rezervišete jezik.

     Prijava ovdje
     Linkovi:
     Bitcointalk ANN
     Bounty Tema
     Nagrade:
               50 SND po jeziku.


    Rezervisani Jezici:

        ✅Hindi             Rajs64

        ✅Philippine       CucakRowo

        ✅Vietnamese    deception1359

        ✅Arabic            charingane01

        ✅German          su1kata

        ✅Croatian         dkbit98Referal bonus:

    Drago nam je što vas možemo predstaviti naš novi Refer a Friend program: Proširite vijest o nama i budite nagrađeni!Pošaljite vašim prijateljima jedinstveni referal link, i dobijate nagradu 20% naknadu koju sakupimo od vašeg prijatelja i možete je podići bilo kada.

Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!