Bitcoin Forum
June 14, 2024, 05:34:22 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 27.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 [100] 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 »
  Print  
Author Topic: GMiner v3.44 Dero/Karlsen/Radiant/Ergo+IronFish+ZIL/KAWPOW/Equihash/Cortex  (Read 306625 times)
Wotan Wipeout
Member
**
Offline Offline

Activity: 438
Merit: 27


View Profile
May 30, 2020, 07:48:01 AM
Last edit: May 30, 2020, 08:30:07 AM by Wotan Wipeout
 #1981

@davidzai

Please dont expect a good answer when you give like 1% infos.

I tested 4 Miners for KawPow with my 2080.
Gminer - T-Rex - NBminer and Enemy.
     2 % -  1%!  -     2%      -      1%!   Fee

Some pools might need the -pers, some dont.
For a test to see if all is ok, you can try Nicehash to your BTC adress.

Get T-Rex Miner

-a kawpow -o kawpow.eu.nicehash.com:3385 -u BTC-Adress.KawPow

In case this works, you can go further.

The latest Z-Enemy is well done too, starting 1% more hash than T-Rex, equal over time. (just checked it)

I dont know you GPUs, so i cant estimate your hashrate.
1 Rig with 5 x 2080 does 130 Mhash/s, Kawpow, for around 800 Watt.

In the case KawPow runs to hot on your GPUs, you can try GrinC32.
1 Rig with 5 x 2080 does 2.8 H/s, GrinC32, for around 800 Watt.

Use whattomine to calculate the profit and dont forget to fill in you electric costs.

 
davidzai
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 23
Merit: 0


View Profile
May 30, 2020, 12:33:16 PM
 #1982

@davidzai

Please dont expect a good answer when you give like 1% infos.

I tested 4 Miners for KawPow with my 2080.
Gminer - T-Rex - NBminer and Enemy.
     2 % -  1%!  -     2%      -      1%!   Fee

Some pools might need the -pers, some dont.
For a test to see if all is ok, you can try Nicehash to your BTC adress.

Get T-Rex Miner

-a kawpow -o kawpow.eu.nicehash.com:3385 -u BTC-Adress.KawPow

In case this works, you can go further.

The latest Z-Enemy is well done too, starting 1% more hash than T-Rex, equal over time. (just checked it)

I dont know you GPUs, so i cant estimate your hashrate.
1 Rig with 5 x 2080 does 130 Mhash/s, Kawpow, for around 800 Watt.

In the case KawPow runs to hot on your GPUs, you can try GrinC32.
1 Rig with 5 x 2080 does 2.8 H/s, GrinC32, for around 800 Watt.

Use whattomine to calculate the profit and dont forget to fill in you electric costs.

 

Thank you for the info given.

I rig is running GTX1070ti x 6 using SMOS. Currently using Kawpowminer V1.2.3-cuda10.2.

 -P stratum+tcp://user.worker@server:port --api-port 3333

But If I want to use gminer. It request me to give the below info

--algo xxx --pers xxx --server xxx --port xxx --user xxx --pass x --api 3333

But I tried --pers auto cannot and I tried to remove --pers also cannot.
Dr_Victor
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 954
Merit: 250


View Profile
June 03, 2020, 04:22:08 PM
 #1983

gminer anti hacking system detected modification of the miner memory

gminer 2.09
          version 2.07 work well

w 7  latest nvidia driver

it was few days ago, reinstaled nvidia driver and worked untill now , when  get again error

gminer anti hacking system detected modification of the miner memory


any suggest?
change version

yobit.net is banned from signatures
Agent009
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 46
Merit: 0


View Profile
June 04, 2020, 08:47:10 PM
 #1984

Hello Zminer777

Why on nvidia 446.14 drivers GRIN29 hashrate so small?
Only 5.59 h/s on msi 1080ti

I remember on the old version of gminer and nvidia drivers 416-417 version grin29 hashrate was about 7.00+ h/s

What happened?
mo35
Member
**
Offline Offline

Activity: 142
Merit: 10


View Profile
June 06, 2020, 10:44:58 PM
 #1985

please get it up on par with latest nvidia drivers , last working version i found is 446.14 , there is already 451.22 out , and with windoze 2004 update its kinda needed to get driver versions up to date.
Zminer777 (OP)
Member
**
Offline Offline

Activity: 488
Merit: 37


View Profile
June 08, 2020, 01:05:11 PM
 #1986

GMiner v2.10 available for download

v2.10
+ major performance improvements for qitmeer (+20%)
+ fixed compatibility with latest nvidia drivers (fixed "no device found" error)

Telegram group: https://t.me/gminer_equihash
Telegram beta test group: https://t.me/gminer_beta

Download links:
GitHub: https://github.com/develsoftware/GMinerRelease/releases/tag/2.10
TrashSeller
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 22
Merit: 0


View Profile
June 08, 2020, 03:39:54 PM
 #1987

Code:
18:40:54 Uptime: 0d 00:02:00 Electricity: 0.030kWh
18:40:55 All devfee mining pools are unavailable
18:40:58 Stopped Mining on GPU0
18:41:00 Stopped Mining on GPU1
18:41:02 Stopped Mining on GPU2
18:41:05 Stopped Mining on GPU3
18:41:08 Stopped Mining on GPU4
18:41:08 Miner terminated, watchdog will restart process after 10 seconds
+----------------------------------------------------------------+
|                          GMiner v2.10                          |
+----------------------------------------------------------------+
Algorithm:          Cuckatoo32
DevFee:             3%
Stratum server #1:
host:             grincuckatoo32.eu.nicehash.com:3383

such an error in two out of three rigs, appears every 2-3 minutes, what's the matter?
Arthur38
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 20
Merit: 0


View Profile
June 08, 2020, 09:22:15 PM
 #1988

Will Gminer be ready for Grin third hard fork (https://github.com/mimblewimble/grin/pull/3334)? It's in a month (around July 15) at block 786,240.

Thanks!
peter_dab
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
June 11, 2020, 03:37:57 PM
 #1989

Hi There,

I'm trying to mine Equihash 150,5 but the miner (2.10) is always restarting stating that "All devfee pools are unavailable". Can you please update (maybe with a new version) your devfee pools so that the miner works again

Thanks in advance.
Solovey4ik
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 28
Merit: 0


View Profile
June 11, 2020, 04:38:32 PM
 #1990

Code:
18:40:54 Uptime: 0d 00:02:00 Electricity: 0.030kWh
18:40:55 All devfee mining pools are unavailable
18:40:58 Stopped Mining on GPU0
18:41:00 Stopped Mining on GPU1
18:41:02 Stopped Mining on GPU2
18:41:05 Stopped Mining on GPU3
18:41:08 Stopped Mining on GPU4
18:41:08 Miner terminated, watchdog will restart process after 10 seconds
+----------------------------------------------------------------+
|                          GMiner v2.10                          |
+----------------------------------------------------------------+
Algorithm:          Cuckatoo32
DevFee:             3%
Stratum server #1:
host:             grincuckatoo32.eu.nicehash.com:3383

such an error in two out of three rigs, appears every 2-3 minutes, what's the matter?
how did you fix it?
Solovey4ik
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 28
Merit: 0


View Profile
June 11, 2020, 04:40:19 PM
 #1991

Hi There,

I'm trying to mine Equihash 150,5 but the miner (2.10) is always restarting stating that "All devfee pools are unavailable". Can you please update (maybe with a new version) your devfee pools so that the miner works again

Thanks in advance.
same problem here , please let me know how to get it fixed, thanks
impynick
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 77
Merit: 6


View Profile
June 11, 2020, 05:55:55 PM
 #1992

Hi There,

I'm trying to mine Equihash 150,5 but the miner (2.10) is always restarting stating that "All devfee pools are unavailable". Can you please update (maybe with a new version) your devfee pools so that the miner works again

Thanks in advance.
same problem here , please let me know how to get it fixed, thanks


If Gminer can change the dev fee pool to sunpool.top that would alleviate the issue.

Cannot solo 150,3 atm either.
rgsnedds
Member
**
Offline Offline

Activity: 952
Merit: 17

raskul


View Profile WWW
June 11, 2020, 10:57:41 PM
Last edit: June 12, 2020, 02:38:28 PM by rgsnedds
 #1993

testnet pool for BeamhashIII - http://testnet.raskul.com:8010/
mainnet pool with stratum-ready for BeamHashIII - https://pool.raskul.com/

feel free to use my pool for your devfee - we have designed a rewards system which benefits blockfinder with a (variable) bonus.

please see https://medium.com/@rgsnedds/beam-open-source-pool-e68bae4ca06f for more info
Newbiteck
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7
Merit: 0


View Profile
June 12, 2020, 10:18:01 PM
 #1994

GMiner v2.10 so bad i return to 2.09

algo Kpow

https://image.noelshack.com/fichiers/2020/24/6/1592000259-kapow.jpg
TrashSeller
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 22
Merit: 0


View Profile
June 13, 2020, 04:19:20 PM
 #1995

Code:
18:40:54 Uptime: 0d 00:02:00 Electricity: 0.030kWh
18:40:55 All devfee mining pools are unavailable
18:40:58 Stopped Mining on GPU0
18:41:00 Stopped Mining on GPU1
18:41:02 Stopped Mining on GPU2
18:41:05 Stopped Mining on GPU3
18:41:08 Stopped Mining on GPU4
18:41:08 Miner terminated, watchdog will restart process after 10 seconds
+----------------------------------------------------------------+
|                          GMiner v2.10                          |
+----------------------------------------------------------------+
Algorithm:          Cuckatoo32
DevFee:             3%
Stratum server #1:
host:             grincuckatoo32.eu.nicehash.com:3383

such an error in two out of three rigs, appears every 2-3 minutes, what's the matter?
how did you fix it?
didn’t fix it in any way, it still works with errors
ericripi
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
June 15, 2020, 04:00:28 AM
 #1996

hello, can we use GMiner with a personal block header and nonce, such as block header is 32 byte and nonce is 32 byte?

openpass
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 19
Merit: 0


View Profile
June 20, 2020, 04:51:32 PM
Last edit: June 20, 2020, 05:05:40 PM by openpass
 #1997

Hello!
I can use gminer for zilliqa mining?
BoozyTalking
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 315
Merit: 0


View Profile
June 23, 2020, 07:09:10 AM
 #1998

please add eth+KDA for AMD cards!
xenolink
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
June 23, 2020, 09:07:14 PM
 #1999

Any plan to add support for c31 EpicCash?

I second this, hoping to see C31 support EpicCash mimblewimble fork of Grin as well.  Thank you!
MrPlus
Member
**
Offline Offline

Activity: 514
Merit: 11


View Profile WWW
June 26, 2020, 01:10:45 PM
 #2000

Hi,

Any info on coming Beam fork support (june 28th)

+++++++++++++++++++++++++++++
NPlusMiner - MultiRig remote management|AI|Autoupdate|Pool/Algo switching
Pages: « 1 ... 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 [100] 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!