Neyseki yazımın başında sallamalı demişim yoksa beni çarmıha gererdiniz ellam.
3 Ocak beklentilerinizi okuyunca aklıma Kemal Sunal'ın şu gün ölecem diye anons ettirdiği film geldi aklıma.
"hani lan 3 ocak geçti bişi olmadı sahtekar" demediniz ama diyin de tam olsun.
Tekrar edeyim 3 ocak 2019 sağa salim geçti. 10 yıl geçti Blok zincir de bişey var mı yok. Herhangi bir saldıryıya maruz kaldı mı yok. Trilyonlarca transfer işleminden 1 tanesinde sıkıntı oldu mu yok. O halde btc kendini ispat etmiş oldu
Btc nin hala 10. yılındayız ve bu yıl olan her şey 10. yılında olmuş olacak
Değişen bişey yok diyenlere söylüyorum daha 2 hafta geçti
-Bakkt ın başlaması kesin gibi
-Etf in olacağını düşünüyorum. Çünkü uygun olmayan bir yapı için etf kararları defalarca ertelenmez, uygun değilse red edilir. Bu arada dünyadaki banka sisteminin babası isviçre etf i onayladı.
-Fransa olayları devam ediyor bu ara bankalara sarmış durumdalara banka sisteminin çökmesi için ellerinden geleni yapıyorlar
-Rusyanın btc stoklaması yaptığı-yapacağı herkezce konuşulduğu halde. Ciddi bir yetkili bunu yalanlamadı. Ki aklı başında hiç bir ülke yatırım yapacağı şeyi önceden söylemez. +Ki Rusyanın kriptoya yönelmesinin sebebi ambargoyu delme sizce bu yatırımı açıklamak ne kadar mantıklı
-Binance yeni borsasını duyurdu zaten her işi yapan borsası varken ne den böyle bir atak yaptı. euro sterlin zıvırtısnı kendi sitesine entegre etmek çok mu zordu? Hayır konu şu ki yeni açılan borsa %100 regülasyonlu olacak. binance.com gibi kara para aklama yapamayacaksınız. Temiz bir borsa
-OTC tezgah üstü piyasası vadeli ve borsalara göre neden yüksek acaba?
Bakalım 2019 daha neleri getirecek...