Arkadaşlar play Store'dan pivot yazinca tepede bir uygulama var. Ne kadar doğrudur bilmem ama huobi ve binance ortaklığı olan bir proje diyorlar. Bu uygulama da haberler çekilişler vesaire var. İngilizcesi iyi olanlar rahatlıkla anlar. İyi olmayanlar bile herhangi bir haberi açıp . Altta get power linkine tıklayıp her tiklamada 100 power topluyorsunuz. Günlük maksimum power 4000 adet. Eğer dedikleri gibi pvt huobi ve binance nin gerçekten desteklediği bir proje ise borsaları hazır demektir.
Ayrıca makale paylaşımları yaparsanız daha fazla power alıyorsunuz. Referans linki yasak olduğu için
https://www.pivot.one/app/invite_login bu linki paylaşıyorum.
Eğer bana da destek vermek isteyen olursa mesaj atarsanız ref linkimi de koyarım.
Once linke tıklayıp üye oluyorsunuz gmail adresi lazım. Sonra zaten sizi playstore yönlendiriyor ve uygulamayı indirip giriş yapıp. Get power dememiz yeterli.
İşin içinde huobi ve binance olduğu ve pvt bir token olacağı için burada başlık açtım. Yanlışım varsa şimdiden özür dilerim
Edit: UYGULAMA SADECE TELEFONDA ÇALIŞIYOR BİLGİSAYARDA OLMUYOR. sitede airdroplarda paylaşılıyor. Telefonun yukarı bölümünde görünüyor. Küçük bountylerde mevcut. Mesela 27-29 Ekim arası Facebook paylaşımı ile ilgili bir bounty var.
Destek veren vermeyen herkese teşekkür ederim. Vakti olan için fena değil gibi, ama sonuçta nasıl bir ederi olur bilemiyorum. Artık forumda ki airdroplara katılmıyorum çünkü üyeliği giden çok kişi var. Nasibimi gittiği kadar burada deneyeceğim
EDİT: pvt nin ilk 10 borsadan birisine gireceği iddia ediliyor. Eğer linki bulabilirsem paylaşırım. Normal şartlarda bugün pvt dağıtımı bitecek. Yeni birşey yapacaklar mı bekleyip göreceğiz.
Dostum pvt nin kendi sitesinin üst kısmında Aralık ayında ilk 10 borsadan birisinde listekenecegi belirtilmiş. Ne kadar doğrudur bilmiyorum. Huobi ve binance destekli olduğu için uzun vade iyi iş yapabilir. Toplayabildiginiz kadar toplayın bence