Normal şartları düşündüğümüz zaman zaten birçok uzman ve ekonomistlerin kaldıraçlı işlemleri tavsiye etmediğini, tavsiye etse bile kaldıraç oranının fazla kullanılmamasını belirttiğini biliyorum. Bir diğer yandan yaptığınız bu reklam içeriğinin de ve video içerisinde reklamı yapılan hizmetin de ne kadar kaliteli ve ne kadar garanti olduğunu da bilmeden işlem yapılmasının çok daha riskli olduğunu ve para kayıp oranını arttıracağını da düşünüyorum. Ayrıca, kripto paralar gibi volatilitesi yüksek ve risk oranı oldukça yüksek bir yatırım aracında kaldıraç sistemi kullanmanın da oldukça riskli olduğunu ve kayıp garantili olduğunu da belirtmeden geçmek istemiyorum. Son olarak bu hizmeti kullanacak arkadaşlara tek bir şey söylemek istiyorum. Boğa dönemi içerisinde, Bitcoin'in 20.000 USD olduğu dönem 1:100 oranında kaldıraç kullandığınızı düşünebiliyor musunuz?
Yorumlarınız gerçekten çok kaliteli. Ben zaten insanlara asla çok büyük paralarla girin, zengin olun vs. gibi şeyler söylemiyorum. Sitede sadece kripto paraya işlem açmıyorsunuz, ABD,Türkiye, Almanya gibi borsaların yanı sıra, FX ve daha diğer birçok seçenek mevcut. Ben sadece böyle bir alternatifin de olduğunu söylemek için bu video çektim