Bitcoin Forum
February 25, 2018, 06:16:50 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 ... 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 [183] 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 ... 237 »
  Print  
Author Topic: 【BOT】 🌟 C.A.T. Cryptocurrency Automatic Trader 5.2 BETA + BINANCE !!! 🌟  (Read 488324 times)
Sampey
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1722
Merit: 1010



View Profile
June 21, 2017, 03:30:07 PM
 #3641

   It's an awesome tool and paid for itself in no time. 100s of micro trades sure add up. Only once did I get stuck with a few junk coins as the market turned abruptly after purchase, but I knew that could happen.
   For sure worth every penny and the support and dedication to of creator Mr. Sampey is top notch.
Yes, the right tool for a stable market.

it works also good on unstable markets, the difference is that DEFAULT algorithm is difficult to be effective on high instable markets.
But i know people who made tons of btc with the right algorithm on instable markets  Wink

Automated Bitcoin Fork Extraction Tool WE DO TOUGH WALLETS: BCH | BTG | BCD | SBTC | UBTC | B2X | BCX | BTF Electrum 2FA, Trezor, Ledger, SegWit, Bech32
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
yugu
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 238
Merit: 100


^_^


View Profile
June 21, 2017, 08:35:29 PM
 #3642

   It's an awesome tool and paid for itself in no time. 100s of micro trades sure add up. Only once did I get stuck with a few junk coins as the market turned abruptly after purchase, but I knew that could happen.
   For sure worth every penny and the support and dedication to of creator Mr. Sampey is top notch.
Yes, the right tool for a stable market.

it works also good on unstable markets, the difference is that DEFAULT algorithm is difficult to be effective on high instable markets.
But i know people who made tons of btc with the right algorithm on instable markets  Wink
Too risky to use it during quick jumps.
I mean immediate dumps and pumps.

CHANGE — First Decentralised Global Crypto Bank | ICO | DISCUSSION
Sampey
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1722
Merit: 1010



View Profile
June 21, 2017, 08:37:48 PM
 #3643

   It's an awesome tool and paid for itself in no time. 100s of micro trades sure add up. Only once did I get stuck with a few junk coins as the market turned abruptly after purchase, but I knew that could happen.
   For sure worth every penny and the support and dedication to of creator Mr. Sampey is top notch.
Yes, the right tool for a stable market.

it works also good on unstable markets, the difference is that DEFAULT algorithm is difficult to be effective on high instable markets.
But i know people who made tons of btc with the right algorithm on instable markets  Wink
Too risky to use it during quick jumps.
I mean immediate dumps and pumps.

it depends by your strategy.
You can configure 2 or more algorithm on the same market and one of these algorithms could be configured for this kind of situation.
I must admit : many users teach me extreme trading technique, in other words they are able to use CAT better than me  Grin Grin

mayadin
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 140
Merit: 100


View Profile
June 22, 2017, 01:15:42 PM
 #3644

I understand the Buy/Sell pool only works on a market within an single instance.

Would it be possible to share the Buy/Sell pool across same market in a single instance.

To illustrate:
1 CAT instance running 3 same markets say BTC/LTC (1), BTC/LTC (2) and BTC/LTC (3)

Now I have to setup the pools for each one, say buy pool = 0.1 BTC for number (1), 0.1BTC for number (2) and 0.1BTC for number(3).

I wanted them to share the pool at a higher (market level) and put Buy Pool = 0.3BTC
Sampey
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1722
Merit: 1010



View Profile
June 22, 2017, 01:33:02 PM
 #3645

I understand the Buy/Sell pool only works on a market within an single instance.

Would it be possible to share the Buy/Sell pool across same market in a single instance.

To illustrate:
1 CAT instance running 3 same markets say BTC/LTC (1), BTC/LTC (2) and BTC/LTC (3)

Now I have to setup the pools for each one, say buy pool = 0.1 BTC for number (1), 0.1BTC for number (2) and 0.1BTC for number(3).

I wanted them to share the pool at a higher (market level) and put Buy Pool = 0.3BTC

No sorry, it is not possible  Undecided

mayadin
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 140
Merit: 100


View Profile
June 22, 2017, 01:42:37 PM
 #3646

No worries, I was trying out something, but in this case it'll not work.

cuongtivi
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 9
Merit: 0


View Profile WWW
June 22, 2017, 04:52:43 PM
 #3647

I alrealy buy C.A.T! Just waiting SamPey send C.A.T To me.
Thanks Sampey wrote this app !!! I will try and rp later :v
mayadin
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 140
Merit: 100


View Profile
June 22, 2017, 06:04:01 PM
 #3648

I created a Ping order, type Static, Pin-Pong Normal, I was expecting it to place a limit order and wait for the price to be filled at 0.00010402, but it got filled straight at 0.00010238.

Am I doing something wrong?


2017-06-22 19:56:51| PPO : Static-PING(CAT-cc9e/8911887369) BUY 1890.00000000@0.00010402 Current 1890.00000000 Order Synch Call(Attempt 2) - Synch Failed!
2017-06-22 19:56:51| Static-PING(CAT-cc9e/8911887369) BUY 1890.00000000@0.00010402 Current 1890.00000000 | PPO : A Trade Has Occured : BUY 1890.00000000@0.00010238
Sampey
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1722
Merit: 1010



View Profile
June 22, 2017, 06:14:09 PM
 #3649

I created a Ping order, type Static, Pin-Pong Normal, I was expecting it to place a limit order and wait for the price to be filled at 0.00010402, but it got filled straight at 0.00010238.

Am I doing something wrong?


2017-06-22 19:56:51| PPO : Static-PING(CAT-cc9e/8911887369) BUY 1890.00000000@0.00010402 Current 1890.00000000 Order Synch Call(Attempt 2) - Synch Failed!
2017-06-22 19:56:51| Static-PING(CAT-cc9e/8911887369) BUY 1890.00000000@0.00010402 Current 1890.00000000 | PPO : A Trade Has Occured : BUY 1890.00000000@0.00010238


hum well this is a data returned by the exchange.
i mean "A Trade Has Occured : BUY 1890.00000000@0.00010238"
it seems static order was created while best price was 10238 SAT, so you have a direct match at 10238 SAT instead of 0.00010402

mayadin
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 140
Merit: 100


View Profile
June 22, 2017, 06:19:28 PM
 #3650

That shouldn't really happen, as the price is trading at around 10200-10300, so it should have been set as limit order inside the Order book.

In other words, how can i make sure that any first order I setup, will be kept as Limit inside the order book, it will kill me this way  Sad if every new order goes at market.
Sampey
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1722
Merit: 1010



View Profile
June 22, 2017, 06:24:05 PM
 #3651

That shouldn't really happen, as the price is trading at around 10200-10300, so it should have been set as limit order inside the Order book.

In other words, how can i make sure that any first order I setup, will be kept as Limit inside the order book, it will kill me this way  Sad if every new order goes at market.

it's not at market, it's STATIC.
you  must use dynamic mode and check the option Avoid direct match

mayadin
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 140
Merit: 100


View Profile
June 22, 2017, 06:25:44 PM
 #3652

thanks buddy, just noticed it was unticked.
mayadin
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 140
Merit: 100


View Profile
June 23, 2017, 04:53:09 PM
 #3653

I did mention this before, and not sure how to resolve.

I am having an issue with ping buy orders being created, while there is still a pong sell order not completed.
This causes the buy pool to be consumed, which is not the intention either.

Buy trades
2017-06-23 16:38:05   0.00009849   2031.48806500   0.20008125        0.00050021
2017-06-22 17:55:33   0.00010238   1890.00000000   0.19349820        0.00048375

Sell orders
8953091124   0.00010443   1885.25610000   0.19687729
Sampey
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1722
Merit: 1010



View Profile
June 23, 2017, 07:40:50 PM
 #3654

I did mention this before, and not sure how to resolve.

I am having an issue with ping buy orders being created, while there is still a pong sell order not completed.
This causes the buy pool to be consumed, which is not the intention either.

Buy trades
2017-06-23 16:38:05   0.00009849   2031.48806500   0.20008125        0.00050021
2017-06-22 17:55:33   0.00010238   1890.00000000   0.19349820        0.00048375

Sell orders
8953091124   0.00010443   1885.25610000   0.19687729


I'm not sure to understand, but you need a way to stop ping creation if there's at least 1 pong active?

TheReamer
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 168
Merit: 100


View Profile
June 24, 2017, 04:18:45 AM
 #3655

This looks confusing as fuck. Would I have any luck if I started with 1 exchange and 500$ and expand from there?

mayadin
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 140
Merit: 100


View Profile
June 24, 2017, 07:00:11 AM
 #3656


I'm not sure to understand, but you need a way to stop ping creation if there's at least 1 pong active?

The goal is not to create any more Ping orders, and use the pool, for about the same qty again.

In the below example I did use full 100% amount in Buy pool in first ping order, and even before the full cycle is completed to send the amount to the Buy pool, a new buy order has been generated, and used again same amount as was initially in Buy pool, which means it now has exceeded the allowed amount in pool.

mayadin
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 140
Merit: 100


View Profile
June 24, 2017, 07:05:09 AM
 #3657

This looks confusing as fuck. Would I have any luck if I started with 1 exchange and 500$ and expand from there?

You could always expand and build up upon an initial start balance of 500$, the trick is how much time are you able to work and wait for it to become 1000 and 2000 and more.

Trading is discipline, and requires a lot of patience, even when using a bot. You should tweak it every now and then to have some profits, as markets move like hell.

You could start with pairs you think will work best for you, and take it from there.
cuongtivi
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 9
Merit: 0


View Profile WWW
June 24, 2017, 05:55:51 PM
 #3658

How can i make order just only Sell or only Buy order (at dynamic try my order on top )  Huh
 .C.A.T seem try to buy/sell it again at low price/high price and i must manually cancel this order Smiley
Sampey
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1722
Merit: 1010



View Profile
June 24, 2017, 05:57:51 PM
 #3659

How can i make order just only Sell or only Buy order (at dynamic try my order on top )  Huh
 .C.A.T seem try to buy/sell it again at low price/high price and i must manually cancel this order Smiley

set a STATIC Algorithm and you will choose a fixed buy and sell price

gypsumcracker
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
June 24, 2017, 06:27:46 PM
 #3660

Tried to pm you Pampy. Please contact me about purchasing bot. thank you
Pages: « 1 ... 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 [183] 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 ... 237 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!