Bitcoin Forum
May 26, 2018, 08:20:43 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.0  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 ... 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 [203] 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 »
  Print  
Author Topic: 【BOT】 🌟 C.A.T. Cryptocurrency Automatic Trader 5.2 BETA + BINANCE !!! 🌟  (Read 493516 times)
Sampey
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1820
Merit: 1016



View Profile
September 21, 2017, 10:22:16 PM
 #4041



so it looks amazing at work C.A.T.S. >.> all base are belong to Sampey!! Wink

 ~ EMC2 bot how much for a moon lunar rover ? :-D weeee

https://poloniex.com/exchange#btc_emc2

https://bittrex.com/Market/Index?MarketName=BTC-emc2

Cheesy

~tia!

gogo C.A.T.S.! #w00t!



CAT Core is 0.1 BTC
Bittrex api is 0.025 BTC
Poloniex api is 0.0375 BTC

1527366043
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1527366043

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1527366043
Reply with quote  #2

1527366043
Report to moderator
1527366043
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1527366043

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1527366043
Reply with quote  #2

1527366043
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1527366043
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1527366043

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1527366043
Reply with quote  #2

1527366043
Report to moderator
1527366043
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1527366043

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1527366043
Reply with quote  #2

1527366043
Report to moderator
tommereith
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 26
Merit: 0


View Profile
September 22, 2017, 12:35:03 AM
 #4042

Is anyone using CAT on a VPS? If so, is there one and specs that work well for you?

   That is actually an interesting question. I would image you might endure extra costs because of the number of calls to exchanges in multiple markets.


I saw some older replies briefly mentioning VPSs. But, am interested in more info. Provider? Ram/Computer Specs/OS?

I'd really love to get rid of my in-home pc. I hate having it running 24/7 just for CAT.

Sampey
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1820
Merit: 1016



View Profile
September 22, 2017, 12:41:46 AM
 #4043

Is anyone using CAT on a VPS? If so, is there one and specs that work well for you?

   That is actually an interesting question. I would image you might endure extra costs because of the number of calls to exchanges in multiple markets.


I saw some older replies briefly mentioning VPSs. But, am interested in more info. Provider? Ram/Computer Specs/OS?

I'd really love to get rid of my in-home pc. I hate having it running 24/7 just for CAT.



All i can say about VPS is :
- A Lot of CAT customers are using VPS (you need a "Desktop Enviroment" and Java 8 installed)
- With 4 GB Ram + Dual Core you are able to run CAT without problems (Default CAT Values in terms of memory are very low).

The only thing to consider is that More Open Markets -> More Ram.

Mrnat
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 151
Merit: 101


Believe in Yourself, Do Magic, Be the Magic!


View Profile WWW
September 22, 2017, 07:42:46 AM
 #4044

Is anyone using CAT on a VPS? If so, is there one and specs that work well for you?

   That is actually an interesting question. I would image you might endure extra costs because of the number of calls to exchanges in multiple markets.

To Avoid that and to have unlimited traffic, buy Speedify and install it in your computer,
Awesome results and fast speed

▌▌   Anonymous and Untraceable     ›› ››   DeepOnion  ‹‹ ‹‹     TOR INTEGRATED & SECURED    ▌▌
▬▬▬▬▬▬▬▬▬     ANN  Whitepaper  FACEBOOK  Twitter  Youtube  Forum     ▬▬▬▬▬▬▬▬▬
▌▌   ••  JOIN AIRDROP 🚀  ••  |||   Download DeepOnion   |||   ✅ Verified with DeepVault    ▌▌
psycodad
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 701
Merit: 504



View Profile
September 22, 2017, 07:55:46 AM
 #4045

Is anyone using CAT on a VPS? If so, is there one and specs that work well for you?

   That is actually an interesting question. I would image you might endure extra costs because of the number of calls to exchanges in multiple markets.


I saw some older replies briefly mentioning VPSs. But, am interested in more info. Provider? Ram/Computer Specs/OS?

I'd really love to get rid of my in-home pc. I hate having it running 24/7 just for CAT.



I am running C.A.T. in a KVM VPS with 1.5/2.5GB RAM, 2 Cores of an age-old AMD FX-6100 and a 20G disk. Works nice for me with 3 exchanges and around 40 markets.

HTH

Protestatio facto contraria non valet.
polylogic
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 350
Merit: 252


ʕʘ̅͜ʘ̅ʔ


View Profile
September 22, 2017, 08:58:14 AM
 #4046

is C.A.T still the best Trading Bot around? i think ill get in with the discount.
need to increase my trading skills and have someone trading in the background.
a lifetime worker for 400 bucks? sound like a catch Smiley

           ▀██▄ ▄██▀
            ▐█████▌
           ▄███▀███▄
         ▄████▄  ▀███▄
       ▄███▀ ▀██▄  ▀███▄
     ▄███▀  ▄█████▄  ▀███▄
   ▄███▀  ▄███▀ ▀███▄  ▀███▄
  ███▀  ▄████▌   ▐████▄  ▀███
 ███   ██▀  ██▄ ▄██  ▀██   ███
███   ███  ███   ███  ███   ███
███   ███   ███████   ███   ███
 ███   ███▄▄       ▄▄███   ███
  ███▄   ▀▀█████████▀▀   ▄███
   ▀████▄▄           ▄▄████▀
      ▀▀███████████████▀▀
DeepOnion
███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
   Anonymity Guaranteed
   Anonymous and Untraceable
   Guard Your Privacy
      ▄▄██████████▄▄
    ▄███▀▀      ▀▀█▀   ▄▄
   ███▀              ▄███
  ███              ▄███▀   ▄▄
 ███▌  ▄▄▄▄      ▄███▀   ▄███
▐███  ██████   ▄███▀   ▄███▀
███▌ ███  ███▄███▀   ▄███▀
███▌ ███   ████▀   ▄███▀
███▌  ███   █▀   ▄███▀  ███
▐███   ███     ▄███▀   ███
 ███▌   ███  ▄███▀     ███
  ███    ██████▀      ███
   ███▄             ▄███
    ▀███▄▄       ▄▄███▀
      ▀▀███████████▀▀
gembitz
Sr. Member
****
Online Online

Activity: 602
Merit: 263


#free software:🐀


View Profile
September 22, 2017, 01:04:32 PM
 #4047

Is anyone using CAT on a VPS? If so, is there one and specs that work well for you?

   That is actually an interesting question. I would image you might endure extra costs because of the number of calls to exchanges in multiple markets.


I saw some older replies briefly mentioning VPSs. But, am interested in more info. Provider? Ram/Computer Specs/OS?

I'd really love to get rid of my in-home pc. I hate having it running 24/7 just for CAT.



All i can say about VPS is :
- A Lot of CAT customers are using VPS (you need a "Desktop Enviroment" and Java 8 installed)
- With 4 GB Ram + Dual Core you are able to run CAT without problems (Default CAT Values in terms of memory are very low).

The only thing to consider is that More Open Markets -> More Ram.


re: EMC2 can we run multiple instances on different continents ? :-D kekek


https://www.youtube.com/watch?v=_srvHOu75vM


Wink


#we love u bro!~keep up the good work.

#makebitcointalkgreatagain-_-*my posts are strictly for entertainment purposes only. It should not be regarded as investment/trading advice.*advocate to promote free services for bitcoin community
Sampey
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1820
Merit: 1016



View Profile
September 22, 2017, 01:07:46 PM
 #4048

re: EMC2 can we run multiple instances on different continents ? :-D kekek

yes but using different API Keys

pmsi
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4
Merit: 0


View Profile
September 22, 2017, 04:30:14 PM
 #4049

Hi, and where to download the latest version?
+ there are a couple of questions:
1. Is it possible to test the bot's work?
2. I want at first on the test account to try here cex.i and then on the main, I need 2 times to buy a bot?
3. How much is he worth now?
Sampey
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1820
Merit: 1016



View Profile
September 22, 2017, 05:04:13 PM
 #4050

Hi, and where to download the latest version?
+ there are a couple of questions:
1. Is it possible to test the bot's work?
2. I want at first on the test account to try here cex.i and then on the main, I need 2 times to buy a bot?
3. How much is he worth now?

Hi, there's no "demo mode". A CAT Core lifetime license actually costs 0.1 BTC
All the priced api key have a 50% Discount.
For example Core + Bittrex is 0.125 BTC

kamaz-23
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
September 24, 2017, 05:28:53 PM
 #4051

Hello everyone! I bought the bot, but I do not understand how to trade and setting used it. I read the guid but I trade in lose my money. Does somebody have video or instructions (step by step) how to use it?  Thanks!
pmsi
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4
Merit: 0


View Profile
September 25, 2017, 06:37:04 AM
 #4052

Hi, and where to download the latest version?
+ there are a couple of questions:
1. Is it possible to test the bot's work?
2. I want at first on the test account to try here cex.i and then on the main, I need 2 times to buy a bot?
3. How much is he worth now?

Hi, there's no "demo mode". A CAT Core lifetime license actually costs 0.1 BTC
All the priced api key have a 50% Discount.
For example Core + Bittrex is 0.125 BTC

Hello, did not quite understand: 0.1 BTC is the bot itself + does it need to pay something else so that it works with cex.io?
On cex.io I have 2 accounts, I need to buy a bot for each one or can I do it once?
Sampey
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1820
Merit: 1016



View Profile
September 25, 2017, 06:50:35 AM
 #4053

Hi, and where to download the latest version?
+ there are a couple of questions:
1. Is it possible to test the bot's work?
2. I want at first on the test account to try here cex.i and then on the main, I need 2 times to buy a bot?
3. How much is he worth now?

Hi, there's no "demo mode". A CAT Core lifetime license actually costs 0.1 BTC
All the priced api key have a 50% Discount.
For example Core + Bittrex is 0.125 BTC

Hello, did not quite understand: 0.1 BTC is the bot itself + does it need to pay something else so that it works with cex.io?
On cex.io I have 2 accounts, I need to buy a bot for each one or can I do it once?

C.A.T. is composed by
- A Core (99% of CAT Code)
- A Set of Api Connector

I Can't create a general price because anyone needs different api.
this is why the final price is composed by the CAT Core Price + Connector Prices.

This is the current Price list. You must calculate a 50% Discount over any price (Core and Connectors)
In your CAT CEX.io is free, but only once. So if you need 1 CEX.io connectors more, you need to pay 0.015 BTC
So your final price for Core + 2 CEX.io api is 0.115 BTC


Mrnat
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 151
Merit: 101


Believe in Yourself, Do Magic, Be the Magic!


View Profile WWW
September 25, 2017, 04:05:25 PM
 #4054

Hi, and where to download the latest version?
+ there are a couple of questions:
1. Is it possible to test the bot's work?
2. I want at first on the test account to try here cex.i and then on the main, I need 2 times to buy a bot?
3. How much is he worth now?

Hi, there's no "demo mode". A CAT Core lifetime license actually costs 0.1 BTC
All the priced api key have a 50% Discount.
For example Core + Bittrex is 0.125 BTC

Hello, did not quite understand: 0.1 BTC is the bot itself + does it need to pay something else so that it works with cex.io?
On cex.io I have 2 accounts, I need to buy a bot for each one or can I do it once?

C.A.T. is composed by
- A Core (99% of CAT Code)
- A Set of Api Connector

I Can't create a general price because anyone needs different api.
this is why the final price is composed by the CAT Core Price + Connector Prices.

This is the current Price list. You must calculate a 50% Discount over any price (Core and Connectors)
In your CAT CEX.io is free, but only once. So if you need 1 CEX.io connectors more, you need to pay 0.015 BTC
So your final price for Core + 2 CEX.io api is 0.115 BTC



Sampey, good Morning, would be good to put future transactions ability in the C.A.T
For example
If {last.transacction-successful} apply new.transaction1 or something like that}
when i bought the cat i touight it was able to do that
but honestly im using it, i did my best to learn more and more, and i still lost some money, not so practical without future selling option, it does the math by itself based on some algorithms you preprogram but it would be much more precise do to future tradings programed together with the auto trading ping pong

▌▌   Anonymous and Untraceable     ›› ››   DeepOnion  ‹‹ ‹‹     TOR INTEGRATED & SECURED    ▌▌
▬▬▬▬▬▬▬▬▬     ANN  Whitepaper  FACEBOOK  Twitter  Youtube  Forum     ▬▬▬▬▬▬▬▬▬
▌▌   ••  JOIN AIRDROP 🚀  ••  |||   Download DeepOnion   |||   ✅ Verified with DeepVault    ▌▌
Sampey
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1820
Merit: 1016



View Profile
September 25, 2017, 04:09:08 PM
 #4055

That kind of features is not actually planned. But CAT by default works this way

Quote
If {last.transacction-successful} apply new.transaction1 or something like that}

If Last Transaction is sucessulfull -> then TOTAL Is put into Buy/Sell pool , so new ping is created.
If last transaction is not completed, then pool is empty and not new ping orders are created.

Or maybe i haven't understand what you need, can you create a practical example?


Mrnat
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 151
Merit: 101


Believe in Yourself, Do Magic, Be the Magic!


View Profile WWW
September 25, 2017, 04:19:42 PM
 #4056

That kind of features is not actually planned. But CAT by default works this way

Quote
If {last.transacction-successful} apply new.transaction1 or something like that}

If Last Transaction is sucessulfull -> then TOTAL Is put into Buy/Sell pool , so new ping is created.
If last transaction is not completed, then pool is empty and not new ping orders are created.

Or maybe i haven't understand what you need, can you create a practical example?



{ping1} = BUY 2.5 BTC AT 4,000 USDT, TOTAL 10,000 USDT
{ping2} = BUY 2.72 BTC AT 3,650 USDT, TOTAL 9928 USDT

if {transaction.ping1.successful} apply.ping2 then pong (based on the algorithms already updated to the dynamic profile) that would mean also a croos jump between static and dynamic
but the idea is to make some manual ping pongs and after that let it do it automatically

▌▌   Anonymous and Untraceable     ›› ››   DeepOnion  ‹‹ ‹‹     TOR INTEGRATED & SECURED    ▌▌
▬▬▬▬▬▬▬▬▬     ANN  Whitepaper  FACEBOOK  Twitter  Youtube  Forum     ▬▬▬▬▬▬▬▬▬
▌▌   ••  JOIN AIRDROP 🚀  ••  |||   Download DeepOnion   |||   ✅ Verified with DeepVault    ▌▌
Sampey
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1820
Merit: 1016



View Profile
September 25, 2017, 04:25:56 PM
 #4057


{ping1} = BUY 2.5 BTC AT 4,000 USDT, TOTAL 10,000 USDT
{ping2} = BUY 2.72 BTC AT 3,650 USDT, TOTAL 9928 USDT

if {transaction.ping1.successful} apply.ping2 then pong (based on the algorithms already updated to the dynamic profile) that would mean also a croos jump between static and dynamic
but the idea is to make some manual ping pongs and after that let it do it automatically


Ok, understood.
I will try to think something abut that, but i can't guaranteed nothing. this is a complex feature and actually there's no code to allow user to do trigger condition based on other ping-pong orders.



Mrnat
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 151
Merit: 101


Believe in Yourself, Do Magic, Be the Magic!


View Profile WWW
September 25, 2017, 04:45:56 PM
 #4058


{ping1} = BUY 2.5 BTC AT 4,000 USDT, TOTAL 10,000 USDT
{ping2} = BUY 2.72 BTC AT 3,650 USDT, TOTAL 9928 USDT

if {transaction.ping1.successful} apply.ping2 then pong (based on the algorithms already updated to the dynamic profile) that would mean also a croos jump between static and dynamic
but the idea is to make some manual ping pongs and after that let it do it automatically


Ok, understood.
I will try to think something abut that, but i can't guaranteed nothing. this is a complex feature and actually there's no code to allow user to do trigger condition based on other ping-pong orders.




But the automatic pong also have a code on its own, that could be used to update another box where would be something like a list of the pending pongs, and after that pong succeed to process the next pre-programmed order, (same as the api is calling for market price) one box would be able to call for the last pong, update it in the list and then have some options where to apply next pongs, considering the profile personalization

one of the biggest weaknesses of the cat is that it doesn't allow to program an* order if you don't have the resources, so this idea would fix exactly that, what could be translated into future order, one doesn't need to have any credit, but to use the same last terminated order to process a new one based on manual algorithms mixed with the automatic ones, this is a powerful feature

▌▌   Anonymous and Untraceable     ›› ››   DeepOnion  ‹‹ ‹‹     TOR INTEGRATED & SECURED    ▌▌
▬▬▬▬▬▬▬▬▬     ANN  Whitepaper  FACEBOOK  Twitter  Youtube  Forum     ▬▬▬▬▬▬▬▬▬
▌▌   ••  JOIN AIRDROP 🚀  ••  |||   Download DeepOnion   |||   ✅ Verified with DeepVault    ▌▌
tanbulist
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
September 25, 2017, 05:33:29 PM
 #4059

1-Sampey ve guclu’den yardım istiyorum.
I want help from Sampey and GUCLU.

2-Google translate ile tercüme edilmiştir.
Translated by Google translate.

3-Lütfen kısa cümleler ile cevap verin.
Please reply with short sentences.

3a-Google translate kısa cümleleri doğru çeviriyor.
Google translate short vowels.

4-Olaylar  Events
19 eylül ile 25 eylül arasında CAT kullandım. I used CAT between September 19 and September 25.
Başlangıçtaki sermayem : 0.511 BTC
My initial capital is: 0.511 BTC
Bugünkü sermayem : 0.488 BTC
Today's capital: 0.488 BTC
Ticaret yaparken amacım: BTC ve ETH yi çoğaltmak. My purpose when trading: BTC and ETH to replicate.
Dolar kazanmayı düşünmüyorum. I do not intend to earn dollars.

5-Sorular Questions

Global Gain hep kar gösteriyor  Global Gain always shows profit

5-a Kazanıyormuyum Do I earn

5-b kaybediyormuyum I'm losing

5-c tahmini portföy değeri  neyi gösteriyor

what the estimated portfolio value is

https://www.dropbox.com/home?preview=2017-09-25_20_01_50_BitFinex_eth_Gain.csv
https://www.dropbox.com/home?preview=2017-09-25_20_04_12_BitFinex_btc_Gain.csv
https://www.dropbox.com/home?preview=2017-09-25_20_04_33_BitFinex_usd_Gain.csv
https://www.dropbox.com/home?preview=2017-09-25_20_01_29_BitFinex_Portfolio.csv
tanbulist
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
September 25, 2017, 10:04:32 PM
 #4060

Quote
Hello everyone! I bought the bot, but I do not understand how to trade and setting used it. I read the guid but I trade in lose my money. Does somebody have video or instructions (step by step) how to use it?  Thanks!
I am using 10 days. Every ping-pong wins. Every ping-pong goes CAT signaling: you won!
But "portfolio value" is constantly going down. I do not know whether I am in a gain or in a loss. There is a Turkish video on the link.
https://www.youtube.com/watch?v=GqNf_LKswlk&t=164s
Pages: « 1 ... 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 [203] 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!