Bu ise girdiğinden bu yana öğrendiğim iki şey var. Birincisi bu işte uzman diye bir kişi yok. Sadece sizden önce başlayan vardır ama uzman değildir.
İkincisi grafiklere inanmıyorum. Hani 6000 güçlü destekti. Hani 5000 kırılmazdi. Hani 4800 un altına inmesi mümkün değildi.
Bu işte altın kural bence yatırdığın miktarı kazandığın an geri alacaksın ve karla işlem yapacaksın. Tatmin olduğun yere satış koyacaksın ve sen sattıktan sonra uzaya bile gitse üzülmeyeceksin.
Şuan için düşüyor diye de satmanın anlamı yok. Sabredeceksin
Selamlar,
Dostum alinti olarak yorum birakmak istedim, oncelikle acini
%90 dususten sonra hepimiz paylasiyoruz. Ah su kendini fenomen diye tanitanlar. Once gonullere girerler onuda buyuk analistlerin paylasimlarini calarak yaprlar, sonra telegramda
sinyal satmaya calisirlar.
Fakat hepde calisir bu sistem. Cunku herkes para kazanmak ister ve onlarda onu vaad ederler.
Yillar boyu Broker'lari bu hisse cok artacak diyip sadece kucuk komisyonlarin pesinde olmasi kadar ucuz bir senaryo soz konusu. Eger o kadar marketi tek basina gorebiliyorsan neden ayni anda yuzlerce insana laf anlatmak ile vakit harcarlar hic anlamam. Insanlarin yolla kazanilmis paralarini kendi pump/dump lari icin kullandirmak isteyenlere aylik ucret odeyenlerin sayisi bir hali fazla malesef.
Illa bir mentor gerekiyorsa gercekten en buyuklere ulasin 5-10 uzman gorusu Trade'lerinizi etkileyecektir.
Senin bahsettigin Kar'i alip devam etme yatirimda olmasada Position Sizing ve Risk Management kurallari bakidir, kisa bir Google arastirmasini para kaybettirmeyi durdurmak icin bende tavsiyemi birakayim
Konuyu actigin icin
tesekkurler, belliki herkesinde soylecegi cok konu var,
Toplulugun Erdemi ile biz
Pynk.io olarak biz fenomenlerin degil hepimizin ortak kararinin isledigini gorduk, bu sebeple gercek bilgi verenler haricinde kimseyi takip edemiyorum artik.
Saygilar.