Bitcoin Forum
June 19, 2019, 04:16:27 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.18.0 [Torrent] (New!)
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: I LOVE CRYPTO maar eigenlijk geef ik er geen moer om.  (Read 236 times)
QuadsPoker
Copper Member
Member
**
Offline Offline

Activity: 182
Merit: 42

nothing is impossible


View Profile
December 21, 2018, 03:06:25 PM
Merited by LoyceV (1)
 #1

Versta me niet verkeerd. Ik ben een believer en heb 30% van men vermogen in crypto zitten. Niet in allerhande veelbelovende projecten, maar 30% van men vermogen is verdeeld over top 10-15 van currencies.

Maar verder geef ik geen moer om alles wat met crypto of met blockchain heeft te maken. Ik lees nooit artikels, ik volg geen projecten, ik investeer geen eurocent in veelbelovende projecten met baanbrekende en revolutionaire ideeën.

Het enige waar ik om geef is GELD en zo veel mogelijk geld te verdienen.


Kleine schets:

Op mijn 18e ben ik gestopt met school en ben ik op men eentje gestart met een dakdekkersbedrijfje. 12 jaar lang heb ik 24/7 gewerkt. Geen tijd voor familie, gezin, vrienden of plezier. Ik had een goed leven, geen zorgen en kon doen wat ik wou. Maar wat ben je ermee als je alleen maar werkt.

Dus op men dertigste een drastisch besluit genomen en ben gewoon met men zaak gestopt, huis verkocht en heb men gezin meegenomen naar Spanje. Heb toen ook men eerste geld in Crypto (BTC, ETH) geïnvesteerd. Ik had geen zin meer om te werken en om men tijd nuttig te besteden heb ik wat geld geïnvesteerd in een trading cursus.

Sindsdien ben ik een voltijds crypto trader, maar geen specialist. Ik geef geen moer om de coins die ik trade, lees geen nieuws, company updates en dergelijke. Het enige wat me interesseert is dat de coin die ik trade me dezelfde dag nog winst oplevert. Ik neem geen trade posities  aan die weken vast staan. De trade posities die ik inneem moeten binnen maximum 3 uur zijn winst hebben opgebracht.

Gedurende die 3 jaar die ik nu voltijds trade beschouw ik crypto gewoon als een gigantische en eindeloze melkkoe. Technologie boeit me niet. I Ik geef enkel om crypto omdat die iedere dag men bankrekening doet groeien.

Misschien is deze gedachtegang niet voor iedereen van toepassing. Maar wat is het belangrijkste in je leven, niet geld maar een goeie levensstandaard. Voor een goeie levensstandaard heb je natuurlijk wel geld nodig en dat is wat crypto voor mij doet.

Je kan wel geld steken in iets omdat je houd van de technologie, maar hoeveel mensen hebben hun achterste al niet verbrand om geld te steken in projecten die hun beloftes niet nakomen, projecten waarvan de coin als een pudding in elkaar zakt,....

Stom voorbeeldje:

Een goede vriend is een diehard believer van STRAT (Stratis) en hodled al van zolang hij in het project zit enkel en alleen met de gedachte dat STRAT ooit de BTC, ETH, DASH achterna zal gaan. Ik heb ook een zakje STRAT 'just in case' maar terwijl mijn vriend enkel zijn STRAT hodled heb ik alleen op STRAT/BTC pair een winst geboekt van bijna 17,000€. En met een deel van men winst heb ik mij een zakje STRAT voor lange termijn aangeschaft.


Daarom begrijp ik niet waarom zo veel mensen toch maar hodlen in de hoop dat hun coin 'ooit' BTC, ETH achterna gaat. Terwijl er in tussentijd zo veel geld te verdienen valt. Ik breek niemand af maar ik zie zoveel personen klagen omdat door de bear market van de afgelopen maanden mensen hun portefeuille met 50-60 of zelfs meer % hebben zien zakken.
Ik heb dit jaar getrade en heb 25% van mijn WINST' gebruikt om men lange termijn portefeuille ui te breiden. En persoonlijk vind ik dit de beste manier van investeren en desnoods hodlen. Ik gebruik enkel een stukje van men winsten om te investeren in lange termijn coins.


My achievements:

Iedereen leest wel altijd artikels van diegenen die overnight miljonair zijn geworden. Maar ze lezen niet veel van die 99 anderen die hun vermogen in rook hebben zien opgaan. Dus waarom dat risico nemen als je een veel betere optie hebt.

3 jaar geleden ben ik begonnen met traden met een bedrag van 25,000€ (niet voor iedereen mogelijk natuurlijk)

Maar de resultaten liegen niet:

- Een mooie woning in Spanje volledig hypotheekvrij en volledig betaald met trading winsten
- Een tweede woning die ik verhuur hypotheekvrij en volledig betaald met trein winsten.
- 2 mooie wagens
- een lange termijn portefeuille gevuld met coins aangekocht met trading winsten.
- kids en vrouw kan ik geven wat en wanneer ik wil.
- uiteten , vakantie waar en wanneer we maar willen (tenminste als het schoolvakantie is Cheesy)
-.......

En dit enkel en alleen doordat ik crypto eerder zie als een gigantische melkkoe dan een investering voor de toekomst. De technologie of projecten boeien me niet zolang crypto me maar geld opbrengt.


Dus conclusie:

I LOVE YOU CRYPTO maar ik geef geen moer om coins, crypto en blockchain in het algemeen. Het zal me ook nooit interesseren zolang crypto maar geld in het laatje brengt.


PS: met deze post wil ik geen kritiek op hodlers geven, maar enkel aantonen aan die hodlers die klagen dat ze het enkel aan zichzelf te danken hebben en er betere manieren zijn om munt te slaan uit crypto ipv als een diehard een project, coin of blockchain te ondersteunen. Daarom dat ik crypto enkel en alleen maar beschouw als melkkoe.

Signature for rent. Your signature will be displayed an entire year in one of my threads that is visited 200+ times daily
1560960987
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1560960987

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1560960987
Reply with quote  #2

1560960987
Report to moderator
1560960987
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1560960987

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1560960987
Reply with quote  #2

1560960987
Report to moderator
PLAY NOW
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1560960987
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1560960987

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1560960987
Reply with quote  #2

1560960987
Report to moderator
friends1980
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 686
Merit: 276

Self-Made Sr. and spam-hater


View Profile
December 22, 2018, 10:31:08 AM
 #2

OK, het is je van harte gegund maar je hoeft dezelfde boodschap echt niet in tig verschillende threads in een andere verpakking te posten.

Mensen zouden de indruk kunnen krijgen dat je verhaaltje bullshit is. Of spam.

▬▬[  AssetStream.co  ] ▬▬ [ The Global Decentralized Peer To Peer Microfinance Platform] ▬
▌ Replacing Intermediaries With Blockchain Technology▐
▬▬  PUBLIC PRE SALE  - MAY 27th | Twitter | Telegram | Reddit | Medium | ANN Thread | Facebook ▬▬
QuadsPoker
Copper Member
Member
**
Offline Offline

Activity: 182
Merit: 42

nothing is impossible


View Profile
December 22, 2018, 12:52:43 PM
 #3

OK, het is je van harte gegund maar je hoeft dezelfde boodschap echt niet in tig verschillende threads in een andere verpakking te posten.

Mensen zouden de indruk kunnen krijgen dat je verhaaltje bullshit is. Of spam.

sorry was niet de intentie

Signature for rent. Your signature will be displayed an entire year in one of my threads that is visited 200+ times daily
TrezorMade
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 79
Merit: 9


View Profile
December 22, 2018, 04:44:33 PM
Merited by LoyceV (1)
 #4

Ik geef je helemaal gelijk, in dit cryptowereldje moet je alles kritisch bekijken. Projecten zoals Tron die beloften maken dat ze XXX aantal gebruikers gaan hebben tegen 2020 of welk ook jaartal zijn meestal de projecten die het snelst gaan falen. Blockchain is nog een nieuwe wereldje voor de samenleving dus ik verwacht niet binnen één jaar of twee dat ik meteen met Bitcoin of andere cryptomunten kan betalen in de supermarkt. Persoonlijk volg ik dezelfde strategie als jou, kleine percentage is voor langer termijn maar vooral korte termijn lijkt mij het interessantste. Cryptomunten zijn volatiel dat betekent dat ze sterk stijgen en dalen, het is logisch dat je op korte termijn traded. Mensen die hun geld in munten steken langer dan 1 jaar zijn snel hun geld kwijt, geloof me. De blockchainwereld is een harteloze wereld, projecten zijn 24/7 aan het werken voor de nieuwste technologie als toevallig jouw project er niet tussen zit bij de snelste dan ben je gelijk de pineut. Ik ben ook vooral prijsgebonden als het gaat om investeren, een project dat bijvoorbeeld nog maar 70% is gedaald sinds zijn ATH is zeker geen koopje voor mij, de technologie boeit me zelf minder.

Advies voor de holders of nieuwe mensen die dit jaar zijn ingestapt: investeer niet in projecten die usecases aanbieden voor de wereld, wel in projecten die usecases aanbieden voor de CRYPTOwereld. Eerst moet de blockchain technologie helemaal vlekkeloos zijn voordat ze aangeboden zijn aan de maatschappij. Als je kijkt naar de projecten die op korte termijn gigantisch zijn gegroeid dan zie je dat het vooral projecten zijn die een gat in de markt hebben gevonden in de blockchainwereld. Bijvoorbeeld: Ethereum met zijn smartcontracts.
Probeer ook niet emotioneel vastgebonden zijn aan een project want die zijn het meest gevaarlijkst. Ik leg uit stel dat een project zijn holders allemaal doelen belooft op het einde van het jaar en het zeer erg shillt op twitter. Wat zal er gebeuren als ze het niet behalen? Inderdaad, emotionele holders betekent dus emotionele daling.

Terug naar jouw onderwerp haha, fantastisch dat je dit allemaal hebt behaald door enkel te traden. Ik zou ook graag een vakantiehuisje willen hebben in het buitenland, jammer genoeg heb ik niet zoveel kapitaal als jou  Grin Mooi om te zien dat er nog mensen bestaan die hun winst nemen.
QuadsPoker
Copper Member
Member
**
Offline Offline

Activity: 182
Merit: 42

nothing is impossible


View Profile
December 24, 2018, 09:45:31 AM
 #5

Ik geef je helemaal gelijk, in dit cryptowereldje moet je alles kritisch bekijken. Projecten zoals Tron die beloften maken dat ze XXX aantal gebruikers gaan hebben tegen 2020 of welk ook jaartal zijn meestal de projecten die het snelst gaan falen. Blockchain is nog een nieuwe wereldje voor de samenleving dus ik verwacht niet binnen één jaar of twee dat ik meteen met Bitcoin of andere cryptomunten kan betalen in de supermarkt. Persoonlijk volg ik dezelfde strategie als jou, kleine percentage is voor langer termijn maar vooral korte termijn lijkt mij het interessantste. Cryptomunten zijn volatiel dat betekent dat ze sterk stijgen en dalen, het is logisch dat je op korte termijn traded. Mensen die hun geld in munten steken langer dan 1 jaar zijn snel hun geld kwijt, geloof me. De blockchainwereld is een harteloze wereld, projecten zijn 24/7 aan het werken voor de nieuwste technologie als toevallig jouw project er niet tussen zit bij de snelste dan ben je gelijk de pineut. Ik ben ook vooral prijsgebonden als het gaat om investeren, een project dat bijvoorbeeld nog maar 70% is gedaald sinds zijn ATH is zeker geen koopje voor mij, de technologie boeit me zelf minder.

Advies voor de holders of nieuwe mensen die dit jaar zijn ingestapt: investeer niet in projecten die usecases aanbieden voor de wereld, wel in projecten die usecases aanbieden voor de CRYPTOwereld. Eerst moet de blockchain technologie helemaal vlekkeloos zijn voordat ze aangeboden zijn aan de maatschappij. Als je kijkt naar de projecten die op korte termijn gigantisch zijn gegroeid dan zie je dat het vooral projecten zijn die een gat in de markt hebben gevonden in de blockchainwereld. Bijvoorbeeld: Ethereum met zijn smartcontracts.
Probeer ook niet emotioneel vastgebonden zijn aan een project want die zijn het meest gevaarlijkst. Ik leg uit stel dat een project zijn holders allemaal doelen belooft op het einde van het jaar en het zeer erg shillt op twitter. Wat zal er gebeuren als ze het niet behalen? Inderdaad, emotionele holders betekent dus emotionele daling.

Terug naar jouw onderwerp haha, fantastisch dat je dit allemaal hebt behaald door enkel te traden. Ik zou ook graag een vakantiehuisje willen hebben in het buitenland, jammer genoeg heb ik niet zoveel kapitaal als jou  Grin Mooi om te zien dat er nog mensen bestaan die hun winst nemen.

Je hebt echt geen groot kapitaal nodig om je droom te verwezenlijken. Ik ben van mening dat je met enkel een startbedrag van 100€ binnen de 3-4 jaar je vakantiehuisje kan kopen. Ik ben momenteel met een challenge bezig die ik ook dagelijks update in het engelstalige forum waarin ik 100$ ga opwerken naar minimum 3,778$ wat het exacte resultaat is van 1% per dag winst maken gecombineerd met 100% compounding.

Ik ben nu nog maar 2 dagen bezig en lig al 7 dagen voor op schema. Is altijd goed meegenomen. Er is een Nederlands forum member aan het volgen en dit ook aan het proberen. Hij heeft momenteel ook al tussen 5 en 10% winst op 2 dagen. Je mag ons altijd joinen.

klein bedrag + 100% compounding + toewijding = grote resultaten.

Je kan men updates hier volgen https://bitcointalk.org/index.php?topic=5088423.msg48824866#msg48824866

Signature for rent. Your signature will be displayed an entire year in one of my threads that is visited 200+ times daily
MissionPhailed
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 587
Merit: 503View Profile
December 25, 2018, 10:46:01 PM
Merited by LoyceV (1)
 #6


Quote
Je hebt echt geen groot kapitaal nodig om je droom te verwezenlijken. Ik ben van mening dat je met enkel een startbedrag van 100€ binnen de 3-4 jaar je vakantiehuisje kan kopen. Ik ben momenteel met een challenge bezig die ik ook dagelijks update in het engelstalige forum waarin ik 100$ ga opwerken naar minimum 3,778$ wat het exacte resultaat is van 1% per dag winst maken gecombineerd met 100% compounding.

Ik ben nu nog maar 2 dagen bezig en lig al 7 dagen voor op schema. Is altijd goed meegenomen. Er is een Nederlands forum member aan het volgen en dit ook aan het proberen. Hij heeft momenteel ook al tussen 5 en 10% winst op 2 dagen. Je mag ons altijd joinen.

klein bedrag + 100% compounding + toewijding = grote resultaten.

Je kan men updates hier volgen https://bitcointalk.org/index.php?topic=5088423.msg48824866#msg48824866

Oeh, altijd interessant om dit soort topics te volgen. Ruim jaartje geleden nam ik mezelf ook voor om een kleine hoeveelheid crypto (beginnend ruim beneden de 0,1BTC) vóór juni 2018 om te zetten in minimaal 1BTC middels handelingen op de cryptomarkt. In november en december 2017 ging het werkelijk als een speer maar daarna liep de boel geleidelijk in de soep en verloor ik interesse. Achteraf gezien had ik de signalen van een sterk oververhitte markt moeten herkennen. Maarja, achteraf ... Heb er toen nog een topic hier op Bitcointalk voor aangemaakt dat nu natuurlijk onder een spreekwoordelijke dikke laag stof is verdwenen.
QuadsPoker
Copper Member
Member
**
Offline Offline

Activity: 182
Merit: 42

nothing is impossible


View Profile
December 26, 2018, 11:58:57 AM
 #7


Quote
Je hebt echt geen groot kapitaal nodig om je droom te verwezenlijken. Ik ben van mening dat je met enkel een startbedrag van 100€ binnen de 3-4 jaar je vakantiehuisje kan kopen. Ik ben momenteel met een challenge bezig die ik ook dagelijks update in het engelstalige forum waarin ik 100$ ga opwerken naar minimum 3,778$ wat het exacte resultaat is van 1% per dag winst maken gecombineerd met 100% compounding.

Ik ben nu nog maar 2 dagen bezig en lig al 7 dagen voor op schema. Is altijd goed meegenomen. Er is een Nederlands forum member aan het volgen en dit ook aan het proberen. Hij heeft momenteel ook al tussen 5 en 10% winst op 2 dagen. Je mag ons altijd joinen.

klein bedrag + 100% compounding + toewijding = grote resultaten.

Je kan men updates hier volgen https://bitcointalk.org/index.php?topic=5088423.msg48824866#msg48824866

Oeh, altijd interessant om dit soort topics te volgen. Ruim jaartje geleden nam ik mezelf ook voor om een kleine hoeveelheid crypto (beginnend ruim beneden de 0,1BTC) vóór juni 2018 om te zetten in minimaal 1BTC middels handelingen op de cryptomarkt. In november en december 2017 ging het werkelijk als een speer maar daarna liep de boel geleidelijk in de soep en verloor ik interesse. Achteraf gezien had ik de signalen van een sterk oververhitte markt moeten herkennen. Maarja, achteraf ... Heb er toen nog een topic hier op Bitcointalk voor aangemaakt dat nu natuurlijk onder een spreekwoordelijke dikke laag stof is verdwenen.

Er zijn velen op dit forum dat zeggen om je trading te pauzeren wanneer de markten onstabiel of in een bear market zitten. Ik sluit me niet aan bij die mening. Ik trade nu 3-4 jaar fulltime en maak een meer dan fulltime inkomen om mij, men vrouw en 2 kinderen te onderhouden. De kunst is om ook wanneer de markten niet zo gunstig zijn om er ook dan profijt op te maken.
En dat is wat ik doe. De laatste 2 dagen gingen BTC en alts weer serieus in het rood en toch heb ik men dagelijkse portie winstgevende trades afgesloten.
De link die ik post is diegene waar ik al men updates bijhoud. Ik heb me 1% dagelijks vooropgesteld gecombineerd met een 100% compounding gedurende de ganse 365 dagen. Momenteel na 4 dagen draai ik ruim 3.5% winst per dag en lig ik 10 dagen voor op schema. Dit ga ik natuurlijk geen gans jaar volhouden want dan zou ik met compounding op 3.8 miljoen $ uitkomen met men 100$ startkapitaal.

Men doel is minstens 3,778$ om te bewijzen dat met een minimum aan kapitaal een mooie return kan geboekt worden, maar stiekem gok ik toch op een eindbedrag met 5 getallen.

Aan iedereen. Volg de topic die ik in eerdere post heb vermeld en doe vrijblijvend GRATIS een gokje. Max 50 personen mogen een gokje wagen of ik men doelstelling behaal of niet en een gokje op wel bedrag ik zal eindigen. Deelnemen is gratis maar je kan wel tot 10% maximum van men eindbedrag winnen.

Signature for rent. Your signature will be displayed an entire year in one of my threads that is visited 200+ times daily
Urbanized
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 42
Merit: 0


View Profile
December 26, 2018, 07:46:51 PM
 #8

In de Cryptowereld geldt er eigenlijk 1 regel. En dat is zorgen dat je munt uit het systeem slaat, voordat het systeem munt uit jouw slaat. Velen doen dat in een korte termijn strategie, anderen hebben die optie niet en bekijken het op de lange termijn. Ook heb je een groep die dat gecombineerd doet. Veel hangt af van hoeveel tijd je hebt en erin steekt. Vergeet niet dat velen nog een baan hebben. Anderen maken er een baan van Tongue

Wat betreft nieuws die invloed zou hebben op het stijgen en dalen van cryptocurrencies, ik neem dat met een korreltje zout. Ik ben bang dat er cruciale zaken afspelen achter de gordijnen waar weinig mensen van afweten.
WebdeveIoper
Copper Member
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 81
Merit: 1


View Profile WWW
January 05, 2019, 01:15:56 AM
 #9

Die vriend van jou heeft wel gelijk met ze Stratis bagje, is een prachtig project met hard werkend personeel!

micgoossens
Hero Member
*****
Online Online

Activity: 728
Merit: 2170


We Vegeta !!!!


View Profile
January 05, 2019, 11:09:52 AM
 #10

OK, het is je van harte gegund maar je hoeft dezelfde boodschap echt niet in tig verschillende threads in een andere verpakking te posten.

Mensen zouden de indruk kunnen krijgen dat je verhaaltje bullshit is. Of spam.

indeed er is altijd baas boven baas, maar hoeft nooit meermaals in detail vermeld te worden, geen target van je eigen maken ook niet ....

XhomerX10 designed my nice avatar HATs!!!!!  Thanks Bro
wez
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 17
Merit: 0


View Profile
May 22, 2019, 03:24:28 PM
 #11

100% fake.

bewijs maar als het niet zo is.
TheNewAnon135246
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2002
Merit: 1724


Audentes fortuna iuvat


View Profile
May 22, 2019, 07:16:57 PM
 #12

100% fake.

bewijs maar als het niet zo is.

Waarom bump je een thread na 5 maanden om zo te reageren?

.FORTUNE.JACK.
      ▄▄███████▄▄
   ▄████▀▀ ▄ ██████▄
  ████ ▄▄███ ████████
 █████▌▐███▌ ▀▄ ▀█████
███████▄██▀▀▀▀▄████████
█████▀▄▄▄▄█████████████
████▄▄▄▄ █████████████
 ██████▌ ███▀████████
  ███████▄▀▄████████
   ▀█████▀▀███████▀
      ▀▀██████▀▀
         
         █
...FortuneJack.com                                             
...THE BIGGEST BITCOIN GAMBLING SITE
       ▄▄█████████▄▄
    ▄█████████████████▄
  ▄█████████████████████▄
 ▄██
█████████▀███████████▄
██████████▀   ▀██████████
█████████▀       ▀█████████
████████           ████████
████████▄   ▄ ▄   ▄████████
██████████▀   ▀██████████
 ▀██
█████████████████████▀
  ▀██
███████████████████▀
    ▀█████████████████▀
       ▀▀█████████▀▀
#JACKMATE
WIN 1 BTC
▄█████████████████████████▄
███████████████████████████
███████████████████████████
██████████▀█████▀██████████
███████▀░░▀░░░░░▀░░▀███████
██████▌░░░░░░░░░░░░░▐██████
██████░░░░██░░░██░░░░██████
█████▌░░░░▀▀░░░▀▀░░░░▐█████
██████▄░░▄▄▄░░░▄▄▄░░▄██████
████████▄▄███████▄▄████████

███████████████████████████
███████████████████████████
▀█████████████████████████▀
micgoossens
Hero Member
*****
Online Online

Activity: 728
Merit: 2170


We Vegeta !!!!


View Profile
May 22, 2019, 07:17:11 PM
 #13

100% fake.

bewijs maar als het niet zo is.

Niemand hoeft je iets te bewijzen...!

^
En inderdaad.... ziet er raar uit.

XhomerX10 designed my nice avatar HATs!!!!!  Thanks Bro
Nuls.io
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
June 12, 2019, 11:47:25 AM
 #14

Versta me niet verkeerd. Ik ben een believer en heb 30% van men vermogen in crypto zitten. Niet in allerhande veelbelovende projecten, maar 30% van men vermogen is verdeeld over top 10-15 van currencies.

Maar verder geef ik geen moer om alles wat met crypto of met blockchain heeft te maken. Ik lees nooit artikels, ik volg geen projecten, ik investeer geen eurocent in veelbelovende projecten met baanbrekende en revolutionaire ideeën.

Het enige waar ik om geef is GELD en zo veel mogelijk geld te verdienen.


Kleine schets:

Op mijn 18e ben ik gestopt met school en ben ik op men eentje gestart met een dakdekkersbedrijfje. 12 jaar lang heb ik 24/7 gewerkt. Geen tijd voor familie, gezin, vrienden of plezier. Ik had een goed leven, geen zorgen en kon doen wat ik wou. Maar wat ben je ermee als je alleen maar werkt.

Dus op men dertigste een drastisch besluit genomen en ben gewoon met men zaak gestopt, huis verkocht en heb men gezin meegenomen naar Spanje. Heb toen ook men eerste geld in Crypto (BTC, ETH) geïnvesteerd. Ik had geen zin meer om te werken en om men tijd nuttig te besteden heb ik wat geld geïnvesteerd in een trading cursus.

Sindsdien ben ik een voltijds crypto trader, maar geen specialist. Ik geef geen moer om de coins die ik trade, lees geen nieuws, company updates en dergelijke. Het enige wat me interesseert is dat de coin die ik trade me dezelfde dag nog winst oplevert. Ik neem geen trade posities  aan die weken vast staan. De trade posities die ik inneem moeten binnen maximum 3 uur zijn winst hebben opgebracht.

Gedurende die 3 jaar die ik nu voltijds trade beschouw ik crypto gewoon als een gigantische en eindeloze melkkoe. Technologie boeit me niet. I Ik geef enkel om crypto omdat die iedere dag men bankrekening doet groeien.

Misschien is deze gedachtegang niet voor iedereen van toepassing. Maar wat is het belangrijkste in je leven, niet geld maar een goeie levensstandaard. Voor een goeie levensstandaard heb je natuurlijk wel geld nodig en dat is wat crypto voor mij doet.

Je kan wel geld steken in iets omdat je houd van de technologie, maar hoeveel mensen hebben hun achterste al niet verbrand om geld te steken in projecten die hun beloftes niet nakomen, projecten waarvan de coin als een pudding in elkaar zakt,....

Stom voorbeeldje:

Een goede vriend is een diehard believer van STRAT (Stratis) en hodled al van zolang hij in het project zit enkel en alleen met de gedachte dat STRAT ooit de BTC, ETH, DASH achterna zal gaan. Ik heb ook een zakje STRAT 'just in case' maar terwijl mijn vriend enkel zijn STRAT hodled heb ik alleen op STRAT/BTC pair een winst geboekt van bijna 17,000€. En met een deel van men winst heb ik mij een zakje STRAT voor lange termijn aangeschaft.


Daarom begrijp ik niet waarom zo veel mensen toch maar hodlen in de hoop dat hun coin 'ooit' BTC, ETH achterna gaat. Terwijl er in tussentijd zo veel geld te verdienen valt. Ik breek niemand af maar ik zie zoveel personen klagen omdat door de bear market van de afgelopen maanden mensen hun portefeuille met 50-60 of zelfs meer % hebben zien zakken.
Ik heb dit jaar getrade en heb 25% van mijn WINST' gebruikt om men lange termijn portefeuille ui te breiden. En persoonlijk vind ik dit de beste manier van investeren en desnoods hodlen. Ik gebruik enkel een stukje van men winsten om te investeren in lange termijn coins.


My achievements:

Iedereen leest wel altijd artikels van diegenen die overnight miljonair zijn geworden. Maar ze lezen niet veel van die 99 anderen die hun vermogen in rook hebben zien opgaan. Dus waarom dat risico nemen als je een veel betere optie hebt.

3 jaar geleden ben ik begonnen met traden met een bedrag van 25,000€ (niet voor iedereen mogelijk natuurlijk)

Maar de resultaten liegen niet:

- Een mooie woning in Spanje volledig hypotheekvrij en volledig betaald met trading winsten
- Een tweede woning die ik verhuur hypotheekvrij en volledig betaald met trein winsten.
- 2 mooie wagens
- een lange termijn portefeuille gevuld met coins aangekocht met trading winsten.
- kids en vrouw kan ik geven wat en wanneer ik wil.
- uiteten , vakantie waar en wanneer we maar willen (tenminste als het schoolvakantie is Cheesy)
-.......

En dit enkel en alleen doordat ik crypto eerder zie als een gigantische melkkoe dan een investering voor de toekomst. De technologie of projecten boeien me niet zolang crypto me maar geld opbrengt.


Dus conclusie:

I LOVE YOU CRYPTO maar ik geef geen moer om coins, crypto en blockchain in het algemeen. Het zal me ook nooit interesseren zolang crypto maar geld in het laatje brengt.


PS: met deze post wil ik geen kritiek op hodlers geven, maar enkel aantonen aan die hodlers die klagen dat ze het enkel aan zichzelf te danken hebben en er betere manieren zijn om munt te slaan uit crypto ipv als een diehard een project, coin of blockchain te ondersteunen. Daarom dat ik crypto enkel en alleen maar beschouw als melkkoe.

Hoe gaat het nu met je Quadspoker? Ben wel nieuwsgierig voor een update  Wink
sbogovac
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1624
Merit: 1052


I don't believe in denial.


View Profile
June 12, 2019, 11:51:56 AM
 #15

[...]
Hoe gaat het nu met je Quadspoker? Ben wel nieuwsgierig voor een update  Wink

Wellicht verheldert dit:

Hey everyone,

I haven't been around for some time. [...] 3.5 months ago I lost my wife and I stayed behind with my 2 children. Since then I just am not motivated and do not have the strength to pick up my trading activities again. [...]

Regards,

quads

0x7442A5c37E513D335F53843cD20c00F77eAC7867
friends1980
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 686
Merit: 276

Self-Made Sr. and spam-hater


View Profile
June 12, 2019, 05:44:20 PM
 #16

[...]
Hoe gaat het nu met je Quadspoker? Ben wel nieuwsgierig voor een update  Wink

Wellicht verheldert dit:

Hey everyone,

I haven't been around for some time. [...] 3.5 months ago I lost my wife and I stayed behind with my 2 children. Since then I just am not motivated and do not have the strength to pick up my trading activities again. [...]

Regards,

quads

Als je zoiets leest, lijkt het belang van die coins vrij futiel.

▬▬[  AssetStream.co  ] ▬▬ [ The Global Decentralized Peer To Peer Microfinance Platform] ▬
▌ Replacing Intermediaries With Blockchain Technology▐
▬▬  PUBLIC PRE SALE  - MAY 27th | Twitter | Telegram | Reddit | Medium | ANN Thread | Facebook ▬▬
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!