bence bir yanlışlık var yada kripto paralar ile alakalı bir sebepten dolayı dondurulduğunu sanmıyorum enparayı ben de kullanıyorum iki yıldır sorunsuz bir şekilde benim hesap donmuyorsa senin hesap neden donsun ? vardır elbet bir açıklama ama cevap kripto para değil bence
Hocam tek sebep kripto, konuyu bastan sona okuyun (eger okumadiysanizhenuz) baya detay var oralarda. Bircok kripto kullanicisinin basina gelen bir olay bu, sizin henuz basiniza gelmedigi icin anlam verememeniz cok dogal (cunku zaten anlamsiz normalde
) , ama iste basina gelince insan oylece kala kaliyor, adam "hesabini kapadim gel parani cek" diyor olayi kestirip atiyor, o saatten sonra sen artik ne dersen de kendin soyler kendin dinlersin, bankada muhatab bulamiyorsun... Sirket politikamiza aykiri kripto diyip geciyorlar. Kesinlikle yasadisi bir durum yok , onlarda biliyor AMA her ihtimale karsi ilerde yasadisi olursa kripto biz essegi saglam kaziga baglayalim diyolar bastan ve bu tip kullanicilari kafadan eliyorlar. Oncelikle Kraken ve bitstampe swift yapanlari ayikliyorlar, onlar bitincede yurticindeki (bazi) borsalara biraz hacimli islem yapanlardan baslayarak asagi dogru iniyorlar.