markion
Jr. Member
Activity: 46
Merit: 5
|
|
February 17, 2019, 10:44:28 AM |
|
hacim yerlerde borsada. daha önce de defalarca kampanya yaptılar ama bir türlü insan çekmeyi başaramadılar. keşke uzantısı io olmasaydı o bile etki ediyordur bence. amacım catex'i kötülemek falan değil ama borsa sahiplerinin radikal birşeyler yapması gerekiyor artık.
|
|
|
|
ugurszf
Jr. Member
Activity: 434
Merit: 1
|
|
February 17, 2019, 10:52:40 AM |
|
forumda sürekli bu borsa ile ilgili haber okuyorum fakat incelediğimde hacim yok. birde bounty kampanyası yapıp reklam yapıyorlar umarım başarılı olurlar.
|
|
|
|
tmlksck
Jr. Member
Activity: 476
Merit: 2
|
|
February 17, 2019, 12:07:59 PM |
|
adamlar gerçekten de başarılı ve takdir edilesi şekilde ilerliyor. umarım değerini arttırır ve hemen herkes kazanır bu işten.
|
lucky.io [ KEEP PLAYING! KEEP WINNING! ]
|
|
|
adamin1i
Member
Activity: 539
Merit: 20
|
|
February 17, 2019, 07:14:46 PM |
|
paylasım ıcın saol hocam guzel kampanyaymış bende alım yapmayı dusunuyrum bu ıyı oldu
|
|
|
|
zonefloor
|
|
February 17, 2019, 08:11:51 PM |
|
borsanın güzel özellikleri var fakat daha çok PR'a ihtiyacı var halen bilinmiyor reklam ve volume şart.
|
|
|
|
gorkem19888
|
|
February 17, 2019, 09:58:14 PM |
|
adamlar ıyı calısıyor da mıllet asırı yuklenmıyor yuklense fıyatı fırlayabılır aslında ama olmuyor.alanlara bol sans ımzadada bıze bol sanslar artıkın
|
|
|
|
mustafayasinsenturk
|
|
February 18, 2019, 07:30:33 PM |
|
Türklerin yarısı bu imzada dedikleri gibi 3 ay içinde ödül için gereken miktarı toplayabilecekler mi göreceğiz. Görünen o ki bu gidişle toplayamayacaklar.
|
|
|
|
ArmaDildo
|
|
February 18, 2019, 07:36:25 PM |
|
O kadar reklam yapıldı hala hacim yerlerde sürünüyor . Bir koreliler satıyor muhabbeti var ortalıkta yönetim buna karşı bir şey yapmıyor.
|
|
|
|
cryptofastman
Jr. Member
Activity: 168
|
|
February 18, 2019, 08:10:53 PM |
|
Çok güzel tasarlanmış bir kazanç planı var.Bi çeşit temettü gibi bişey.Ancak bu piyasanın bazı kuralları var.Bu piyasada uzun vade coin tutmak çok mantıklı değil.Bir günde tüm kazanç eriyebiliyor
|
♛New CA$H Exchange (https://newc.com.br)♛ ✪An Innovative Cryptocurrency Platform✪
|
|
|
LordCyclone
Member
Activity: 365
Merit: 40
|
|
February 18, 2019, 08:42:38 PM |
|
Bu borsayi daha once kullanmadim fakat bu borsanin kendi coinini alip cok buyuk darbeler yiyen arkadaslarim oldu. ben sahsen pek guvenmiyorum
|
|
|
|
aslx66
Copper Member
Jr. Member
Activity: 56
Merit: 4
CAT.EX Exchange
|
|
February 19, 2019, 08:24:49 PM |
|
Adını daha önce hiç duymamıştım Catexin. Bounty kampanyası ile haberim oldu. Ve oldukçada hoşuma gitti. Biraz daha takip edip alım yapmayı düşünüyorum. Ama bir süre daha takibimde kalacak.
|
|
|
|
hisarardi
Member
Activity: 532
Merit: 12
|
|
February 19, 2019, 10:02:45 PM |
|
Borsanın şuan için en büyük handikapi alım satım olayında ciddi fiyat farkı var. hacimin az olması ayrı bir garabet . Umarım bu bounty reklam kampanyası ile iyi yerlere gelir.
|
|
|
|
ForceDeltN
Jr. Member
Activity: 210
|
|
February 20, 2019, 12:12:07 PM |
|
Catex Borsasının İmzasına giren çok kişi var.Pek bilinen bir Borsa değil ama kullanıcılarına verdiği kar payı bence gayet iyi ayrıca site tasarımıda baya sade ve güzel.
|
HARA │ Empowering billions through data one byte at a time
|
|
|
kartepe
Full Member
Activity: 490
Merit: 104
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
|
|
February 20, 2019, 12:22:06 PM |
|
Bu tarz bir haber olunca Cat yukarı gidiyor sonra ağır ağır aşağıya basıyor. Yine aynısı oldu. Bazı şeylerin değişmesi lazım özellikle bu mining olayı benim mantığıma yatmıyor.
|
|
|
|
tufan01
Jr. Member
Activity: 280
|
|
February 20, 2019, 06:25:57 PM |
|
Catex aslında bu kar dağıtımı olayıyla güzel bir iş yapıyor.Binance komisyonlarla zaten aldı başını gitti.Catex gelin birlikte kazanalım diyor.Kriptonun mantığı da bu aslında.Tek zümrenin hakimiyetine son verip adil gelir dağıtımı.Halkın kendi parasını üretmesi ve aralardan soyguncuların aracıların çıkarılması.Zamanla daha güzel yerlere gelecektir.
|
r e c k o o n ONE STOP SHOPPING APP Global Shopping Platform (https://ieo.reckoon.com/) [[[[[[
|
|
|
ahmetcan1
Jr. Member
Activity: 266
|
|
February 20, 2019, 06:48:14 PM |
|
Umut vaat eden bir borsa olma yokunda ilerliyor catex.Bende güzel işler başaracağına inanıyorum.Şu an tek sorun fazla hacim olmaması.Yeni coinlerde eklenirse biraz daha hareketlenir borsa.
|
|
|
|
samgizsu
Jr. Member
Activity: 350
|
|
February 20, 2019, 06:52:03 PM |
|
gerekli olan en önemli şey olan güven meselesini insanlara vermiş gibi görünüyor. çok başarılı olabilir catex bence.
|
▬▬▬▬▬▬▬▬ Guider.travel ▬▬▬▬▬▬▬▬
|
|
|
lossnet
Legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
|
|
April 05, 2019, 07:53:49 PM |
|
Gelişimini izlediğim borsalardan biri. Neler yapabileceklerini merakla bekliyorum. İmzasında çok kişi var, umutları da yüksek. Şu sıralar 16 sat fiyatı varmış. CMC listesine neden giremediler, bilen var mı?
|
|
|
|
pelimies
Member
Activity: 670
Merit: 11
BNBTiger ! Fierce. firm. Victory.
|
|
April 05, 2019, 07:58:49 PM |
|
Bu borsa gerçekten özveriyle fedakarca çalışıyor sadece borsa tanınsın ve kullanıcı sayısı artsın diye karını bile kullanıcıya bırakıyor. Bence gerçekten bir kucoin olmayı hak ediyorlar.
|
|
|
|
cabsav
Legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
|
|
April 05, 2019, 08:20:11 PM |
|
valla su hacımlerı bıraz yukselse al sat yapıcam ama cok sıg. eminim benim gibi dusunende coktur. suanki cogu coinin hacmi 1 btc altı. insallah yatırımcı cekerler cok ugrasıyorlar
|
|
|
|
|