Bitcoin Forum
February 23, 2019, 12:32:49 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: [ANN][EFL] Electronic Gulden Foundation (stichting in oprichting)  (Read 2230 times)
Anonylz
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 779
Merit: 500View Profile
May 26, 2014, 09:56:07 PM
Last edit: May 27, 2014, 12:48:00 PM by Anonylz
 #1

Dit is een kopie van dit topic op ons forum: http://forum.e-gulden.com/index.php?topic=449.0

Geachte leden van de Electronic Gulden community / beste EFL fanaten,

Zoals jullie waarschijnlijk in het forum hebben gelezen is er meermaals gesproken over een Stichting die de EFL in beheer kan/zal gaan nemen. Het voorlopige besluit om een stichting op te richten is genomen na een vergadering in Amsterdam op 20 mei j.l. (zie het stand van zaken bericht na deze aankondiging) We hebben alvast een naam gekozen voor dit, uit de community voortkomende initiatief, te weten de Electronic Gulden Foundation. De Foundation heeft als doel de EFL als volwaardige, wijd geaccepteerde, altcoin in Nederland - en daarbuiten - te verspreiden en de integriteit van de EFL te bewaken. We willen dit doel te bereiken door het beheren én het gecontroleerd verspreiden van de inhoud van de pre-mine wallets, het promoten van de EFL en, natuurlijk, het verder ontwikkelen van de wallets.

We willen onszelf eerst, als  beoogde bestuurders van de “Foundation in oprichting”, aan jullie voorstellen.  Wie zijn wij:


Gerrit Oerlemans, op het e-Gulden forum bekend als bitwise-shifted. Ik heb een academische achtergrond en ik ben eigenaar van een software bedrijf. Ik ben gefascineerd door Bitcoin en altcoins voor staan en voor wat deze coins, en de EFL in het bijzonder, kunnen gaan betekenen in de nabije toekomst. Ik heb me beschikbaar gesteld als Treasurer (penningmeester) van de Foundation.

Niels Harmsen, als Nelis bekend als een van de moderatoren op en van het forum. Ik ben een geboren en getogen Bredanaar en de oprichter van de Brabantse Regionale Valuta Coöperatie (BRVC). Ik hou mij, vanuit mijn financiële achtergrond, al geruime bezig met Bitcoin en altcoins.  Ook hou ik me bezig met het verstrekken van eerlijke informatie aan het publiek over de uitdagingen en de risico’s die ons hedendaagse “geld” (euro en andere fiat valuta) met zich meebrengt. Voor de Foundation ben ik de beoogde Secretary (secretaris)

Henk Compier, Hman op het forum. Ik ben een commercieel en algemeen management professional in media en ICT. Voor mij is het duidelijk dat het systeem van fiat geld zoals de euro niet werkt en dat wij de regie zelf in handen moeten nemen. Wij kunnen dit mogelijk maken door het ondersteunen en accepteren van de EFL. Het is de hoogste tijd voor een munt voor het Nederlandse volk, die kan floreren zonder inmenging van overheden en daaraan gelieerde instellingen. Ik ben de beoogde Chairperson (voorzitter) van de Foundation.

Het is duidelijk dat na de introductie van de EFL een aantal zaken niet lopen zoals ze moeten lopen. De communicatie met de developers van de Electronic Gulden is zéér moeizaam te noemen en er zijn veel vragen uit de community die beantwoord moeten worden.  De Foundation zal dan ook pas echt worden opgericht als er een correcte overdracht van de EFL  van de developers naar het bestuur heeft plaatsgevonden.  

We hopen dit proces op korte termijn af te ronden zodat we de Gulden weer haar (elektronische) plek in het hart van Nederland kunnen geven.

Volgens de Nederlandse wet moet een stichting uit tenminste 3 personen bestaan.  Vanzelfsprekend is het bestuur van de, op te richten, Foundation nog niet in steen gehouwen en zouden wij leden uit de community, die bereid zijn flink wat tijd en energie hierin te stoppen van harte welkom heten.

Van het Bestuur - Stand van Zaken tot nu toe

Op 20 mei jongstleden is er een vergadering gehouden in het Bastion Deluxe Hotel in Amsterdam, op initiatief van een aantal leden van het e-Gulden forum.  De bedoeling was om samen met de developers en de community manager van e-Gulden.com en enthousiasten die zich bereid hadden verklaard te proberen om de EFL kar verder te trekken  te kijken hoe we weer schwung aan de EFL konden geven door middel van de inzet van een stichting. Een vijftal mensen, waaronder de ondergetekenden van dit stuk, woonden de vergadering bij.  Van de zijde van de initiatiefnemers van de EFL waren er helaas geen vertegenwoordigers aanwezig.  De aanwezigen kwamen overeen dat een stichting de EFL zou kunnen begeleiden.

Let wel! Wij beseffen dat de EFL in principe een Bitcoin-variant is en daarbij is iedere vorm van centralisatie ongewenst. Totdat het stadium van volwassenheid van de EFL bereikt wordt is er echter begeleiding nodig, zeker omdat bij de EFL sprake is van een pre-mine die niet marktverstorend mag werken. Begeleiding is voorlopig ook nodig op het softwarevlak totdat de community ervan overtuigd kan zijn dat deze veilig gebruikt kan worden, totdat er een solide ontwikkelclub omheen is ontstaan.  Begeleiding is optioneel, maar positief, als het gaat om het verlagen van de drempels tot de EFL.

Momenteel is de onduidelijkheid over de pre-mine onze grootste zorg.  Zolang daar geen duidelijke en open boekhouding over bestaat en wordt vrijgegeven heeft de EFL een wankele basis. Ook als we geloven dat een gezonde marktwerking zelfs een 50% pre-mine zou kunnen absorberen, gaat het te ver om daar als stichting nu al verantwoordelijkheid over te nemen. Tot dit punt heeft de stichting in wording  veel werk verzet om duidelijkheid te verkrijgen en de stand van zaken op dit moment is dat bijna de helft van de pre-mine inmiddels onder ons beheer staat: Publiek adres LZQnw2pCvnTKVbYuuB7UcfnPGVKjfRVLTi (Balans 5.039.340,10 EFL). Het resterende gedeelte staat nog onder beheer van de initiatiefnemers van de EFL.

Onze grootste uitdaging is de communicatie met de initiatiefnemers. Ook naar ons toe hullen zij zich in anonimiteit en wordt er zeer slecht gecommuniceerd. Hoewel hun anonimiteit niet meer volledig intact is willen wij die best respecteren als ons doel maar bereikt wordt. Dat doel is transparantie over de resterende pre-mine. Er is door de initiatiefnemers van de EFL aan ons  gecommuniceerd dat er een WIL is tot overdracht, maar de verantwoording over 5.460.660 EFL  ontbreekt nog.

Op de website van e-gulden.com werd, tot voor kort, gemeld dat 17,4 % van de pre-mine is weggegeven. Als daarmee bedoeld wordt “in de vorm van pakketjes van 50 EFL” dan hebben wij geconstateerd, na onderzoek van de blockchain, dat dat niet klopt. Als daar beloningen zijn inbegrepen die elders op de website worden genoemd ten behoeve van ontwikkeling rond de EFL dan hebben we daar gemengde gevoelens bij omdat de hele pre-mine bestemd was voor uitdelen aan Nederlandse huishoudens en de ontwikkeling van de EFL uit donaties zou worden bekostigd.

Op de website-pagina “Beloningen” wordt echter een beloningenbedrag van bijna 2.000.000 EFL “verantwoord”. Dat alleen al is meer dan de eerder genoemde 17,4% en laat onverlet dat er zo’n 3.500.000 EFL nog niet verantwoord zijn.

Deze onduidelijkheden hangen momenteel dus boven de EFL-markt. Uitgaande van goede wil nemen wij aan dat de initiatiefnemers van de EFL momenteel bezig met zijn met de  boekhouding en dat ze een correcte overdracht willen. Wij roepen de community daarom op tot een constructieve bijdrage, vanaf dit moment. Omgekeerd roepen wij de EFL-initiatiefnemers op om ons te helpen om op zeer korte termijn verantwoording af te leggen richting de EFL-community. Dat laatste stellen wij als voorwaarde voor de oprichting van de Foundation.

Tenslotte kunnen de initiatiefnemers de community ook niet eindeloos in het ongewisse blijven houden. Omdat zij eerder deadlines en afspraken hebben genegeerd beraden wij ons in de tussentijd op mogelijkheden om de impasse te doorbreken. Alle suggesties daartoe zijn welkom en kunnen naar ons (voorlopige) stichting emailadres worden gezonden: foundation@efl.nl


Getekend:

Henk Compier, Niels Harmsen en Gerrit Oerlemans

Om dit bericht als afbeelding te openen klikt u HIER


         ▄▄▄
        █████
        █████
         ▀▀▀
     ▄█
███████▄    ▄█████▄   ███████▄   ███   ███  ███        ▄█████▄   ███   ███   ▄█████▄
    ███ █████████  █████████  █████████  ███   ███  ███       █████████  ███   ███  █████████
    ███ ███  ▀███  ███   ███  ███  ▀███  ███   ███  ███       ███   ███  ███   ███  ███   ███
    ███ ███   ███  ███   ███  ███   ███  ███   ███  ███       ███   ███  ███   ███  ███▄
    ███ ███   ███  ███   ███  ███   ███  ███   ███  ███       ███   ███  ███   ███   ███▄
    ███ ███  ▄███  ███   ███  ███  ▄███  ███   ███  ███       ███   ███  ███   ███    ▀███▄
    ███ █████████  ███   ███  █████████  ███   ███  ███       ███   ███  ███   ███      ▀███
    ███ ███████▀   ███   ███  ███████▀   ███   ███  ███       ███   ███  ███   ███       ▀███
        ███        ███   ███  ███        ███   ███  ███       ███   ███  ███   ███  ███   ███
        ███        █████████  ███        █████████  ████████  █████████  █████████  █████████
        ███         ▀█████▀   ███         ▀█████▀   ████████   ▀█████▀    ▀█████▀    ▀█████▀
                                                                       WORLD
  

               ▄████▄▄   ▄
  █▄          ██████████▀▄
  ███        ███████████▀
  ▐████▄     ██████████▌
  ▄▄██████▄▄▄▄█████████▌
  ▀████████████████████
    ▀█████████████████
    ▄▄███████████████
     ▀█████████████▀
      ▄▄█████████▀
  ▀▀██████████▀
      ▀▀▀▀▀


                   ▄▄████
              ▄▄████████▌
         ▄▄█████████▀███
    ▄▄██████████▀▀ ▄███▌
▄████████████▀▀  ▄█████
▀▀▀███████▀   ▄███████▌
      ██    ▄█████████
       █  ▄██████████▌
       █  ███████████
       █ ██▀ ▀██████▌
       ██▀     ▀████
                 ▀█▌


         ▄▄▄▄▄▄▄▄▄
      ▄█▀▄▄▄▄▄▄▄▄▄██▄
     █▀ █  ▄   ▄  █ ▀█
    █ ▀█   █   █   █▀ █
   █▀ █ ▀▀█▀▀▀▀▀█▀▀ █ ▀█
   █▄█▄▄▄█▄▄▄▄▄▄▄█▄▄▄█▄█
   █▀█▀▀▀▀█▀▀▀▀▀█▀▀▀▀█▀█
   █▄ █ ▄▀█▀▀▀▀▀█▀▀▄█ ▄█
    █ ▄█   █   █   █▄ █
     █▄ █  ▀   ▀  █ ▄█
      ▀█▄▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄█▀
         ▀▀▀▀▀▀▀▀▀

              █
            █████
          █████████
        █████████████
      █████████████████
    █████████████████████
  █████████████████████████
█████████████████████████████
█████████████████████████████
  █████████████████████████
    █████████████████████
      █████████████████
        █████████████
          █████████
            ████
             
RECEIVE    ⇩ ⇩
          9% DISCOUNT         
⇨  BUY NOW 
1550925170
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1550925170

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1550925170
Reply with quote  #2

1550925170
Report to moderator
1550925170
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1550925170

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1550925170
Reply with quote  #2

1550925170
Report to moderator
Make sure you back up your wallet regularly! Unlike a bank account, nobody can help you if you lose access to your BTC.
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
Anonylz
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 779
Merit: 500View Profile
May 28, 2014, 12:32:53 AM
 #2

Er staat voor volgend weekend een vergadering geplant omtrent de voortgang van de Foundation. Voor meer informatie verwijs ik iedereen graag door naar ons forum: http://forum.e-gulden.com/index.php?topic=452.0


         ▄▄▄
        █████
        █████
         ▀▀▀
     ▄█
███████▄    ▄█████▄   ███████▄   ███   ███  ███        ▄█████▄   ███   ███   ▄█████▄
    ███ █████████  █████████  █████████  ███   ███  ███       █████████  ███   ███  █████████
    ███ ███  ▀███  ███   ███  ███  ▀███  ███   ███  ███       ███   ███  ███   ███  ███   ███
    ███ ███   ███  ███   ███  ███   ███  ███   ███  ███       ███   ███  ███   ███  ███▄
    ███ ███   ███  ███   ███  ███   ███  ███   ███  ███       ███   ███  ███   ███   ███▄
    ███ ███  ▄███  ███   ███  ███  ▄███  ███   ███  ███       ███   ███  ███   ███    ▀███▄
    ███ █████████  ███   ███  █████████  ███   ███  ███       ███   ███  ███   ███      ▀███
    ███ ███████▀   ███   ███  ███████▀   ███   ███  ███       ███   ███  ███   ███       ▀███
        ███        ███   ███  ███        ███   ███  ███       ███   ███  ███   ███  ███   ███
        ███        █████████  ███        █████████  ████████  █████████  █████████  █████████
        ███         ▀█████▀   ███         ▀█████▀   ████████   ▀█████▀    ▀█████▀    ▀█████▀
                                                                       WORLD
  

               ▄████▄▄   ▄
  █▄          ██████████▀▄
  ███        ███████████▀
  ▐████▄     ██████████▌
  ▄▄██████▄▄▄▄█████████▌
  ▀████████████████████
    ▀█████████████████
    ▄▄███████████████
     ▀█████████████▀
      ▄▄█████████▀
  ▀▀██████████▀
      ▀▀▀▀▀


                   ▄▄████
              ▄▄████████▌
         ▄▄█████████▀███
    ▄▄██████████▀▀ ▄███▌
▄████████████▀▀  ▄█████
▀▀▀███████▀   ▄███████▌
      ██    ▄█████████
       █  ▄██████████▌
       █  ███████████
       █ ██▀ ▀██████▌
       ██▀     ▀████
                 ▀█▌


         ▄▄▄▄▄▄▄▄▄
      ▄█▀▄▄▄▄▄▄▄▄▄██▄
     █▀ █  ▄   ▄  █ ▀█
    █ ▀█   █   █   █▀ █
   █▀ █ ▀▀█▀▀▀▀▀█▀▀ █ ▀█
   █▄█▄▄▄█▄▄▄▄▄▄▄█▄▄▄█▄█
   █▀█▀▀▀▀█▀▀▀▀▀█▀▀▀▀█▀█
   █▄ █ ▄▀█▀▀▀▀▀█▀▀▄█ ▄█
    █ ▄█   █   █   █▄ █
     █▄ █  ▀   ▀  █ ▄█
      ▀█▄▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄█▀
         ▀▀▀▀▀▀▀▀▀

              █
            █████
          █████████
        █████████████
      █████████████████
    █████████████████████
  █████████████████████████
█████████████████████████████
█████████████████████████████
  █████████████████████████
    █████████████████████
      █████████████████
        █████████████
          █████████
            ████
             
RECEIVE    ⇩ ⇩
          9% DISCOUNT         
⇨  BUY NOW 
Anonylz
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 779
Merit: 500View Profile
June 05, 2014, 09:17:47 PM
 #3

De vergadering waarover de afgelopen week gestemd kon worden via ons forum zal zaterdag 7 juni aanvangen om 15:00 uur in de Rembrandt zaal van het Mastbosch Hotel te Breda.

De agenda van deze vergadering is via deze link te bekijken.

Er hebben zich helaas slechts 5 mensen aangemeld voor de vergadering, maar het goede nieuws is dat we hierdoor nog ruimte over is en je dus ook kan komen als je de poll niet hebt ingevuld. Stuur wel voor de zekerheid even een berichtje via foundation@efl.nl, want er is niet onbeperkt plaats.

Tot zaterdag!


         ▄▄▄
        █████
        █████
         ▀▀▀
     ▄█
███████▄    ▄█████▄   ███████▄   ███   ███  ███        ▄█████▄   ███   ███   ▄█████▄
    ███ █████████  █████████  █████████  ███   ███  ███       █████████  ███   ███  █████████
    ███ ███  ▀███  ███   ███  ███  ▀███  ███   ███  ███       ███   ███  ███   ███  ███   ███
    ███ ███   ███  ███   ███  ███   ███  ███   ███  ███       ███   ███  ███   ███  ███▄
    ███ ███   ███  ███   ███  ███   ███  ███   ███  ███       ███   ███  ███   ███   ███▄
    ███ ███  ▄███  ███   ███  ███  ▄███  ███   ███  ███       ███   ███  ███   ███    ▀███▄
    ███ █████████  ███   ███  █████████  ███   ███  ███       ███   ███  ███   ███      ▀███
    ███ ███████▀   ███   ███  ███████▀   ███   ███  ███       ███   ███  ███   ███       ▀███
        ███        ███   ███  ███        ███   ███  ███       ███   ███  ███   ███  ███   ███
        ███        █████████  ███        █████████  ████████  █████████  █████████  █████████
        ███         ▀█████▀   ███         ▀█████▀   ████████   ▀█████▀    ▀█████▀    ▀█████▀
                                                                       WORLD
  

               ▄████▄▄   ▄
  █▄          ██████████▀▄
  ███        ███████████▀
  ▐████▄     ██████████▌
  ▄▄██████▄▄▄▄█████████▌
  ▀████████████████████
    ▀█████████████████
    ▄▄███████████████
     ▀█████████████▀
      ▄▄█████████▀
  ▀▀██████████▀
      ▀▀▀▀▀


                   ▄▄████
              ▄▄████████▌
         ▄▄█████████▀███
    ▄▄██████████▀▀ ▄███▌
▄████████████▀▀  ▄█████
▀▀▀███████▀   ▄███████▌
      ██    ▄█████████
       █  ▄██████████▌
       █  ███████████
       █ ██▀ ▀██████▌
       ██▀     ▀████
                 ▀█▌


         ▄▄▄▄▄▄▄▄▄
      ▄█▀▄▄▄▄▄▄▄▄▄██▄
     █▀ █  ▄   ▄  █ ▀█
    █ ▀█   █   █   █▀ █
   █▀ █ ▀▀█▀▀▀▀▀█▀▀ █ ▀█
   █▄█▄▄▄█▄▄▄▄▄▄▄█▄▄▄█▄█
   █▀█▀▀▀▀█▀▀▀▀▀█▀▀▀▀█▀█
   █▄ █ ▄▀█▀▀▀▀▀█▀▀▄█ ▄█
    █ ▄█   █   █   █▄ █
     █▄ █  ▀   ▀  █ ▄█
      ▀█▄▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄█▀
         ▀▀▀▀▀▀▀▀▀

              █
            █████
          █████████
        █████████████
      █████████████████
    █████████████████████
  █████████████████████████
█████████████████████████████
█████████████████████████████
  █████████████████████████
    █████████████████████
      █████████████████
        █████████████
          █████████
            ████
             
RECEIVE    ⇩ ⇩
          9% DISCOUNT         
⇨  BUY NOW 
Anonylz
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 779
Merit: 500View Profile
June 12, 2014, 11:24:59 AM
 #4

Een vijftal e-Gulden liefhebbers, waaronder 2 van de 3 beoogde bestuursleden van de stichting, hebben een intense maar productieve vergadering in Breda gehouden. De penningmeester Gerrit was weliswaar op afstand aanwezig, maar Finity versterkte ons gezelschap. Zoals verwacht waren de oorspronkelijke ontwikkelaars de grote afwezigen.

De stand van zaken voor wat de communicatie met de oorspronkelijke initiatiefnemers betreft, zij stuurden ons een beknopte mail, op instigatie van de advocaat Mark Teurlings nadat wij de heer Teurlings hadden benaderd. Hij heeft tijdens de lancering kort het woord voor hen gevoerd, maar hij meldt verder geen betrokkenheid bij de e-Gulden te hebben.

In hun email aan ons stellen de Devs dat zij de volledige resterende pre-mine aan de Stichting in wording hebben overgedragen. Zij vinden dat zij in hun recht staan door hun summier gegeven verantwoording dat ze het "ontbrekende gedeelte" van de pre-mine hebben uitgegeven aan "kosten ter promotie van de E-Gulden en het developpen.  Denk hierbij o.a. aan de smartphone app, wallets, vps, etc. Daarnaast is er een groot deel uitgegeven aan beloningen" . Uit hun bericht maken wij op dat zij niet verder willen meewerken en door de community met rust gelaten willen worden.

De vraag voor ons was dus of wij de opstelling van de Dev’s willen respecteren en of wij voldoende mogelijkheden zien om het estafettestokje van de Dev’s over te nemen. U zult begrijpen dat we het niet met de Dev’s eens zijn. We zijn het wel eens wel met de uitgangspunten die zij hebben gebruikt om de e-Gulden te lanceren.

Wij menen dat er op dit moment voldoende steun voor de e-Gulden in de markt is. Mede door de technische capaciteiten, expertise en het enthousiasme binnen de community heeft dit ons overtuigd van de levensvatbaarheid van de e-gulden. Daarom hebben wij unaniem besloten om de Electronic Gulden Foundation definitief in het leven te roepen. De geest van de e-Gulden is uit de fles en wij gaan hem van harte en met volledige inzet begeleiden.

Dat betekent dat we, vanaf nu, aan de slag gaan met - onder andere - het volgende:

1) De Electronic Gulden Foundation wordt binnen 3 weken opgericht. We zoeken nu de meest kostenefficiënte manier om dit te doen, aangezien de Foundation over nul fondsen beschikt.

2)  Het verzamelen en zichtbaar maken van de erfenis van de Dev’s. De blockchain en de wallet software zijn Public Domain. We hebben al een kerngroep van toegewijde vrijwilligers en zoeken actief naar verdere versterking om van de e-Gulden een weergaloze cryptocurrency te maken.

3) We nemen het beheer over van de Website en het Forum, met of zonder medewerking van de Dev’s. We hebben hiervoor al de domeinnaam e-gulden.org geclaimd (website en forum moeten nog wel ontwikkeld worden), zodat e-gulden.com in de toekomst niet meer dan een alias zal zijn, of zal verdwijnen. We zullen waarschijnlijk ook nieuwe Twitter, Reddit  en Bitcointalk accounts aanmaken.

4) Door de "uitdeel-acties" van de Dev’s en de, mede daardoor, versnelde maturity van het e-Gulden -protocol zijn er nu ruim 7.500.000 e-Guldens in de markt. Die acties hebben een neerwaartse druk op de prijs veroorzaakt. Dat de e-Gulden markt zich stabiliseert en langzaam weer wat omhoog lijkt te gaan is dan ook gelijk het voorbeeld van het zelfregulerend vermogen van cryptocurrencies. Kijkend naar de hoogte van de beloningen die de Dev’s hebben uitgedeeld en naar de volumes die op de beurzen zijn verhandeld lijken de e-Guldens op dit moment redelijk gelijkmatig verdeeld. Vanuit een marktoptiek gezien heeft de huidige gang van zaken ervoor gezorgd dat vroege instappers/kopers voor een gunstige prijs een stevig aandeel in e-Guldens hebben kunnen bemachtigen. Wij zien dit voor de e-Gulden als positief, omdat in de meeste gevallen grootaandeelhouders van andere crypto-valuta het de ontwikkelaars zelf zijn die het volledige protocol begrijpen. Het lijkt in dit geval dat, via de oprichters, er meer dan 3 miljoen e-Guldens zijn verkocht via LiteBit en andere exchanges. We menen dat deze terecht zijn gekomen bij geïnformeerde mensen die de e-Gulden een warm hart toedragen, maar die zelf geen e-Guldens minen of daartoe de kennis ontberen.

5) We hebben behoorlijk wat ideeën voor de verdere distributie van de pre-mine die aan ons is toevertrouwd. We moeten eerst door de overdrachtsperikelen heen. Wij zullen géén e-Guldens uit de, in ons beheer zijnde, pre-mine distribueren tot het moment daar is dat de Foundation daadwerkelijk is opgericht.  Dan zullen wij ook de e-Gulden dusdanig gaan promoten zodat onze coin bij de Nederlanders gaat leven en werken.

Tenslotte rest ons onze vervolgacties richting de Dev’s. Het liefst zouden we zien dat zij hun terugtrekkende beweging bijstellen en met ons meewerken zodat de e-Gulden zonder weerstand verder kan. Als zij dat niet doen dan gaan wij hun handelen binnenkort aan justitie voorleggen. De e-Gulden en andere cryptocurrencies verdienen dit. Ook juridische actie hoort bij het  bouwen aan de toekomst van de e-Gulden!


         ▄▄▄
        █████
        █████
         ▀▀▀
     ▄█
███████▄    ▄█████▄   ███████▄   ███   ███  ███        ▄█████▄   ███   ███   ▄█████▄
    ███ █████████  █████████  █████████  ███   ███  ███       █████████  ███   ███  █████████
    ███ ███  ▀███  ███   ███  ███  ▀███  ███   ███  ███       ███   ███  ███   ███  ███   ███
    ███ ███   ███  ███   ███  ███   ███  ███   ███  ███       ███   ███  ███   ███  ███▄
    ███ ███   ███  ███   ███  ███   ███  ███   ███  ███       ███   ███  ███   ███   ███▄
    ███ ███  ▄███  ███   ███  ███  ▄███  ███   ███  ███       ███   ███  ███   ███    ▀███▄
    ███ █████████  ███   ███  █████████  ███   ███  ███       ███   ███  ███   ███      ▀███
    ███ ███████▀   ███   ███  ███████▀   ███   ███  ███       ███   ███  ███   ███       ▀███
        ███        ███   ███  ███        ███   ███  ███       ███   ███  ███   ███  ███   ███
        ███        █████████  ███        █████████  ████████  █████████  █████████  █████████
        ███         ▀█████▀   ███         ▀█████▀   ████████   ▀█████▀    ▀█████▀    ▀█████▀
                                                                       WORLD
  

               ▄████▄▄   ▄
  █▄          ██████████▀▄
  ███        ███████████▀
  ▐████▄     ██████████▌
  ▄▄██████▄▄▄▄█████████▌
  ▀████████████████████
    ▀█████████████████
    ▄▄███████████████
     ▀█████████████▀
      ▄▄█████████▀
  ▀▀██████████▀
      ▀▀▀▀▀


                   ▄▄████
              ▄▄████████▌
         ▄▄█████████▀███
    ▄▄██████████▀▀ ▄███▌
▄████████████▀▀  ▄█████
▀▀▀███████▀   ▄███████▌
      ██    ▄█████████
       █  ▄██████████▌
       █  ███████████
       █ ██▀ ▀██████▌
       ██▀     ▀████
                 ▀█▌


         ▄▄▄▄▄▄▄▄▄
      ▄█▀▄▄▄▄▄▄▄▄▄██▄
     █▀ █  ▄   ▄  █ ▀█
    █ ▀█   █   █   █▀ █
   █▀ █ ▀▀█▀▀▀▀▀█▀▀ █ ▀█
   █▄█▄▄▄█▄▄▄▄▄▄▄█▄▄▄█▄█
   █▀█▀▀▀▀█▀▀▀▀▀█▀▀▀▀█▀█
   █▄ █ ▄▀█▀▀▀▀▀█▀▀▄█ ▄█
    █ ▄█   █   █   █▄ █
     █▄ █  ▀   ▀  █ ▄█
      ▀█▄▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄█▀
         ▀▀▀▀▀▀▀▀▀

              █
            █████
          █████████
        █████████████
      █████████████████
    █████████████████████
  █████████████████████████
█████████████████████████████
█████████████████████████████
  █████████████████████████
    █████████████████████
      █████████████████
        █████████████
          █████████
            ████
             
RECEIVE    ⇩ ⇩
          9% DISCOUNT         
⇨  BUY NOW 
Raw-H
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 324
Merit: 250


View Profile
June 12, 2014, 12:48:06 PM
 #5

Klinkt goed dat er wat gedaan wordt met de coin. Het is natuurlijk een lastige situatie waar jullie nu in verkeren: alles vanaf de grond opbouwen!

Misschien is het een leuk idee om bl3p of clevercoin te benaderen, hopelijk willen ze "jullie" munt toevoegen. Vooral clevercoin wil zich profileren als Nederlandse exchange en is daarmee een perfect match.
Anonylz
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 779
Merit: 500View Profile
June 12, 2014, 08:27:28 PM
Last edit: June 12, 2014, 08:55:15 PM by Anonylz
 #6

Bedankt voor de tip! Hierbij een tip terug http://free-SX.Com/EFL/?r=4


         ▄▄▄
        █████
        █████
         ▀▀▀
     ▄█
███████▄    ▄█████▄   ███████▄   ███   ███  ███        ▄█████▄   ███   ███   ▄█████▄
    ███ █████████  █████████  █████████  ███   ███  ███       █████████  ███   ███  █████████
    ███ ███  ▀███  ███   ███  ███  ▀███  ███   ███  ███       ███   ███  ███   ███  ███   ███
    ███ ███   ███  ███   ███  ███   ███  ███   ███  ███       ███   ███  ███   ███  ███▄
    ███ ███   ███  ███   ███  ███   ███  ███   ███  ███       ███   ███  ███   ███   ███▄
    ███ ███  ▄███  ███   ███  ███  ▄███  ███   ███  ███       ███   ███  ███   ███    ▀███▄
    ███ █████████  ███   ███  █████████  ███   ███  ███       ███   ███  ███   ███      ▀███
    ███ ███████▀   ███   ███  ███████▀   ███   ███  ███       ███   ███  ███   ███       ▀███
        ███        ███   ███  ███        ███   ███  ███       ███   ███  ███   ███  ███   ███
        ███        █████████  ███        █████████  ████████  █████████  █████████  █████████
        ███         ▀█████▀   ███         ▀█████▀   ████████   ▀█████▀    ▀█████▀    ▀█████▀
                                                                       WORLD
  

               ▄████▄▄   ▄
  █▄          ██████████▀▄
  ███        ███████████▀
  ▐████▄     ██████████▌
  ▄▄██████▄▄▄▄█████████▌
  ▀████████████████████
    ▀█████████████████
    ▄▄███████████████
     ▀█████████████▀
      ▄▄█████████▀
  ▀▀██████████▀
      ▀▀▀▀▀


                   ▄▄████
              ▄▄████████▌
         ▄▄█████████▀███
    ▄▄██████████▀▀ ▄███▌
▄████████████▀▀  ▄█████
▀▀▀███████▀   ▄███████▌
      ██    ▄█████████
       █  ▄██████████▌
       █  ███████████
       █ ██▀ ▀██████▌
       ██▀     ▀████
                 ▀█▌


         ▄▄▄▄▄▄▄▄▄
      ▄█▀▄▄▄▄▄▄▄▄▄██▄
     █▀ █  ▄   ▄  █ ▀█
    █ ▀█   █   █   █▀ █
   █▀ █ ▀▀█▀▀▀▀▀█▀▀ █ ▀█
   █▄█▄▄▄█▄▄▄▄▄▄▄█▄▄▄█▄█
   █▀█▀▀▀▀█▀▀▀▀▀█▀▀▀▀█▀█
   █▄ █ ▄▀█▀▀▀▀▀█▀▀▄█ ▄█
    █ ▄█   █   █   █▄ █
     █▄ █  ▀   ▀  █ ▄█
      ▀█▄▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄█▀
         ▀▀▀▀▀▀▀▀▀

              █
            █████
          █████████
        █████████████
      █████████████████
    █████████████████████
  █████████████████████████
█████████████████████████████
█████████████████████████████
  █████████████████████████
    █████████████████████
      █████████████████
        █████████████
          █████████
            ████
             
RECEIVE    ⇩ ⇩
          9% DISCOUNT         
⇨  BUY NOW 
Don007
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 938
Merit: 1000

Live like there is no tomorrow!


View Profile WWW
June 12, 2014, 11:32:41 PM
 #7

Goed om dit te lezen, ik wist nog niet van deze Foundation of deze beweging af.

Ik heb toentertijd bewust de keuze gemaakt om mezelf op EFL te richten in plaats van GuldenCoin. Ik moet zeggen dat de laatste de laatste tijd goed aan de weg spijkert, onder andere met Merchants die de coin accepteren. Ik hoop dat met deze Foundation de ontwikkeling en groei van deze coin goed tot stand komt.

<< Curently quite inactive as I'm really busy in my private life. I will get back soon! >>
-> Your line here during my inactivity? Feel free to PM <-
Anonylz
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 779
Merit: 500View Profile
June 14, 2014, 05:49:36 AM
 #8

Goed om dit te lezen, ik wist nog niet van deze Foundation of deze beweging af.

Ik heb toentertijd bewust de keuze gemaakt om mezelf op EFL te richten in plaats van GuldenCoin. Ik moet zeggen dat de laatste de laatste tijd goed aan de weg spijkert, onder andere met Merchants die de coin accepteren. Ik hoop dat met deze Foundation de ontwikkeling en groei van deze coin goed tot stand komt.

mijn persoonlijke gedachte is dat mensen niet overstappen naar crypto als ze de euro niet snappen. meer info over onze strategie volgt binnenkort, bedankt voor je interesse!


         ▄▄▄
        █████
        █████
         ▀▀▀
     ▄█
███████▄    ▄█████▄   ███████▄   ███   ███  ███        ▄█████▄   ███   ███   ▄█████▄
    ███ █████████  █████████  █████████  ███   ███  ███       █████████  ███   ███  █████████
    ███ ███  ▀███  ███   ███  ███  ▀███  ███   ███  ███       ███   ███  ███   ███  ███   ███
    ███ ███   ███  ███   ███  ███   ███  ███   ███  ███       ███   ███  ███   ███  ███▄
    ███ ███   ███  ███   ███  ███   ███  ███   ███  ███       ███   ███  ███   ███   ███▄
    ███ ███  ▄███  ███   ███  ███  ▄███  ███   ███  ███       ███   ███  ███   ███    ▀███▄
    ███ █████████  ███   ███  █████████  ███   ███  ███       ███   ███  ███   ███      ▀███
    ███ ███████▀   ███   ███  ███████▀   ███   ███  ███       ███   ███  ███   ███       ▀███
        ███        ███   ███  ███        ███   ███  ███       ███   ███  ███   ███  ███   ███
        ███        █████████  ███        █████████  ████████  █████████  █████████  █████████
        ███         ▀█████▀   ███         ▀█████▀   ████████   ▀█████▀    ▀█████▀    ▀█████▀
                                                                       WORLD
  

               ▄████▄▄   ▄
  █▄          ██████████▀▄
  ███        ███████████▀
  ▐████▄     ██████████▌
  ▄▄██████▄▄▄▄█████████▌
  ▀████████████████████
    ▀█████████████████
    ▄▄███████████████
     ▀█████████████▀
      ▄▄█████████▀
  ▀▀██████████▀
      ▀▀▀▀▀


                   ▄▄████
              ▄▄████████▌
         ▄▄█████████▀███
    ▄▄██████████▀▀ ▄███▌
▄████████████▀▀  ▄█████
▀▀▀███████▀   ▄███████▌
      ██    ▄█████████
       █  ▄██████████▌
       █  ███████████
       █ ██▀ ▀██████▌
       ██▀     ▀████
                 ▀█▌


         ▄▄▄▄▄▄▄▄▄
      ▄█▀▄▄▄▄▄▄▄▄▄██▄
     █▀ █  ▄   ▄  █ ▀█
    █ ▀█   █   █   █▀ █
   █▀ █ ▀▀█▀▀▀▀▀█▀▀ █ ▀█
   █▄█▄▄▄█▄▄▄▄▄▄▄█▄▄▄█▄█
   █▀█▀▀▀▀█▀▀▀▀▀█▀▀▀▀█▀█
   █▄ █ ▄▀█▀▀▀▀▀█▀▀▄█ ▄█
    █ ▄█   █   █   █▄ █
     █▄ █  ▀   ▀  █ ▄█
      ▀█▄▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄█▀
         ▀▀▀▀▀▀▀▀▀

              █
            █████
          █████████
        █████████████
      █████████████████
    █████████████████████
  █████████████████████████
█████████████████████████████
█████████████████████████████
  █████████████████████████
    █████████████████████
      █████████████████
        █████████████
          █████████
            ████
             
RECEIVE    ⇩ ⇩
          9% DISCOUNT         
⇨  BUY NOW 
PsychoticBoy
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1750
Merit: 1007


Parental Advisory Explicit Content


View Profile
June 20, 2014, 04:39:45 PM
 #9

Goed om dit te lezen, ik wist nog niet van deze Foundation of deze beweging af.

Ik heb toentertijd bewust de keuze gemaakt om mezelf op EFL te richten in plaats van GuldenCoin. Ik moet zeggen dat de laatste de laatste tijd goed aan de weg spijkert, onder andere met Merchants die de coin accepteren. Ik hoop dat met deze Foundation de ontwikkeling en groei van deze coin goed tot stand komt.

mijn persoonlijke gedachte is dat mensen niet overstappen naar crypto als ze de euro niet snappen. meer info over onze strategie volgt binnenkort, bedankt voor je interesse!

Crypto coins en de € (euro) zijn 2 hele verschillende dingen Wink

JFYI XD
eflmaniak
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 19
Merit: 0


View Profile
July 30, 2014, 05:03:01 PM
 #10

De stichting is inmiddels al een paar weken geleden opgericht Smiley

De 3 heren van de stichting doen goed werk samen met de andere vrijwilligers!!

Meer info op de nieuwe website http://www.e-gulden.org
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Bitcointalk.org is not available or authorized for sale. Do not believe any fake listings.
Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!