coinmoz.com (OP)
Copper Member
Newbie
Activity: 112
Merit: 0
|
|
April 15, 2019, 02:44:33 PM |
|
PayPal yönetim kurulu üyesi olan ve aynı zamanda kripto para saklama ve depolama hizmeti veren Xapo’da da kurucu pozisyonunda görev yapan Wences Casares, yaptığı açıklama ile Bitcoin’in 1 milyon dolar olabileceğini söyledi. Bir basın organına röportaj veren başarılı yönetici, her yatırımcının kripto paralara portföyünde belirli oranlarda yer vermesi gerektiğini ifade ederken, uzun vadede Bitcoin’in pişman etmeyeceğini söyledi. Detaylar: https://www.coinmoz.com/paypal-yoneticisi-bitcoin-1-milyon-dolar-olacak/
|
Coinmoz.com - Kripto para rehber ve haber sitesi
|
|
|
CoinMegaStock
Member
Activity: 630
Merit: 12
Stock
|
|
April 15, 2019, 05:08:01 PM |
|
yok amk 100.000.000 usd olacak. salla babm salla.
|
Bitcoin
|
|
|
hussnill
Jr. Member
Activity: 274
Merit: 1
|
|
April 15, 2019, 05:24:16 PM |
|
Bir şeyler söylerken biraz ölçülü olmak lazım. Bu kadar da bana göre abartı. Belki olabilir ama şu aşamada bunu söylemek gereksiz ve beni de rahatsız ediyor.
|
BLOCKMASON LINK Create Web APIs From Any Smart Contract
|
|
|
ripplecanavari
Member
Merit: 37
|
|
April 15, 2019, 06:44:32 PM |
|
bir milyon dolar mı heheh amkym önce bi 10 bin dolar olsun da ondan sonra konuşuruz bunları şimdilik yüz bin dolar seviyeleri bile oldukça imkansız görünüyor bir milyon doları muhtemelen torunlarımız belki görür
|
|
|
|
Danslip
|
|
April 15, 2019, 07:38:22 PM |
|
1 milyon dolar olunca birisi şeyini kesip yiyecek diye bahse girmişti aynı fikir amma söyleyenler farklı pozisyonlarda. 1 milyon olması için en az 5 yıl daha beklememiz gerekir ki bu da çok uzun.
|
|
|
|
█▀▀▀▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄▄▄▄ | | . Stake.com | | ▀▀▀▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄▄▄▄█ | | | ▄████████████████████████████████████▄ ██ ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ██ ▄████▄ ██ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ██████████ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ██ ██████ ██ ██████████ ██ ██ ██████████ ██ ▀██▀ ██ ██ ██ ██████ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██████ ██ █████ ███ ██████ ██ ████▄ ██ ██ █████ ███ ████ ████ █████ ███ ████████ ██ ████ ████ ██████████ ████ ████ ████▀ ██ ██████████ ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ██████████ ██ ██ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ██ ▀█████████▀ ▄████████████▄ ▀█████████▀ ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄███ ██ ██ ███▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ██████████████████████████████████████████ | | | | | | ▄▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄ █ ▄▀▄ █▀▀█▀▄▄ █ █▀█ █ ▐ ▐▌ █ ▄██▄ █ ▌ █ █ ▄██████▄ █ ▌ ▐▌ █ ██████████ █ ▐ █ █ ▐██████████▌ █ ▐ ▐▌ █ ▀▀██████▀▀ █ ▌ █ █ ▄▄▄██▄▄▄ █ ▌▐▌ █ █▐ █ █ █▐▐▌ █ █▐█ ▀▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▀█ | | | | | | ▄▄█████████▄▄ ▄██▀▀▀▀█████▀▀▀▀██▄ ▄█▀ ▐█▌ ▀█▄ ██ ▐█▌ ██ ████▄ ▄█████▄ ▄████ ████████▄███████████▄████████ ███▀ █████████████ ▀███ ██ ███████████ ██ ▀█▄ █████████ ▄█▀ ▀█▄ ▄██▀▀▀▀▀▀▀██▄ ▄▄▄█▀ ▀███████ ███████▀ ▀█████▄ ▄█████▀ ▀▀▀███▄▄▄███▀▀▀ | | | █▀▀▀▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄▄▄▄ | | . PLAY NOW | | ▀▀▀▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄▄▄▄█ |
|
|
|
Cacabey_40
|
|
April 16, 2019, 08:17:36 AM |
|
Boğa öncesi spsekülasyonlar artmaya devam ediyor gibi. Bu tam tersi AYI öncesi spekülasyonlar da olabilir arkadaşlar. Bu tür haberler genelde çok ters tepiyor aman ha dikkat.
|
.
|
|
|
sectorim
|
|
April 16, 2019, 11:28:49 AM |
|
dostlar bitcoinin 1 milyon dolar olacağı fikri uçuk değil. geçmişteki dip ve zirve arasındaki yüzdesel devasa farklar baz alındığında 10 sene için en geç 1 milyon dolar olması muhtemel. ama ondan sonrası 20m 30m dolar olur falan bunlar abartı geliyor. altın gibi iyice sıkıştığı ama yine yönünün yukarı olduğu bir grafiğe er ya da geç bürünecektir.
|
|
|
|
kr105
|
|
April 16, 2019, 07:12:06 PM |
|
Bu başlığı bir kez de PayPal Yöneticisi: Bitcoin 1 Milyon Dolar Olacak değil de PayPal Yöneticisi: Bitcoin 1 Milyon Dolar Olucak şeklinde açmışlardı. olacak yerine olucak şeklinde
Doğrudur hocam buranın eski şenliği kalmadı zaten uzun zamandır ölü gibi ortalık. Aynı içerikleri birçok farklı başlıkta görüyoruz. Bu anlamda biraz kirlilik var gerçekten
|
|
|
|
truncus
|
|
April 16, 2019, 07:17:40 PM |
|
1 milyon dolar tahminleri bana çok uçuk gibi geliyor. Tamam bitcoin yükselecektir. 20 bin dolarıda tekrar geçecektir ama 1 milyon dolar olması için çok daha fazla yol alması gerekiyor bence.
|
|
|
|
Madenci_34
Member
Activity: 560
Merit: 16
Proof-of-Stake Blockchain Network
|
|
April 16, 2019, 07:34:18 PM |
|
50.000.000 usd'de anlaşalım,bu fiyattan alan varsa satıyorum,bakın geleceği olan coin fırsatı kaçırmayın,ben ihtiyaçtan satıyorum.
|
|
|
|
Aceeakell
|
|
April 17, 2019, 10:24:13 PM |
|
bitcoin 1 milyon dolar olacak diye 1 milyon kişi çıktı söyledi sanırım artık olsa da yormasak şu adamları sürekli aynı tahminleri yaptırmakta
|
|
|
|
emrears05
|
|
April 18, 2019, 05:07:54 PM |
|
2020 halving sonrasında atıyorum 100K en azından görmesi lazım. bakarsın burası zirve ise 2024 halving sonrasında 100K - 500K aralığı 2028 halving sonrasında 1 milyon dolar belki. böyle aşamalı olarak ilerlemesi ve bu fiyatları görmesi mümkün.
ama bir vakit sonra bitcoin katlanması baya azalacaktır.
|
|
|
|
otto_diesel
|
|
April 18, 2019, 05:52:23 PM |
|
Paypal yöneticisinin bu konudaki görüşlerine itibar etmiyorum çünkü çok spekülatif laflar bunlar
|
|
|
|
SCSY_dev
|
|
April 19, 2019, 10:49:46 AM |
|
Yok daha neler bitcoin 1 m usd olamaz bu neredeyse imkansız. Bütün dünyanın bitcoin almaya çalışması halinde belki o rakamları görür.
|
|
|
|
ripplecanavari
Member
Merit: 37
|
|
April 19, 2019, 01:30:17 PM |
|
Yok daha neler bitcoin 1 m usd olamaz bu neredeyse imkansız. Bütün dünyanın bitcoin almaya çalışması halinde belki o rakamları görür.
bütün dünya bitcoin almaya çalışsa bir milyon dolar az bile kalır dostum ben kısa vadede 100 bin doları oldukça olası görüyorum 1 milyon dolar da uzun vadede gayet olası benim şahsi düşünceme göre
|
|
|
|
Reosta_
Member
Activity: 994
Merit: 20
|
|
April 19, 2019, 08:28:54 PM |
|
Belki de günün birinde eğer eskimezse yani teknolojisini geliştirmeyi bırakmazsa Bitcoin 1 milyon dolara ulaşabilir çünkü o potansiyel gerçekten de var. Fakat kısa bir zaman diliminde böyle değerlere ulaşması için bir mucize lazım herhalde.
|
|
|
|
Aceeakell
|
|
April 19, 2019, 11:19:47 PM |
|
paypal yöneticisinin açıkçası böyle bir açıklama yaptığını düşünmüyorum. yaptıysa bile düşünmeden yapmıştır çünkü bunu söylemek için bitcoin konusunda aşırı derecede bilgisiz ve cahil olması gerekiyor
|
|
|
|
redboxneo
Member
Activity: 546
Merit: 10
|
|
April 20, 2019, 05:17:25 PM |
|
bitcoinin yeniden 20K'yı göreceği ve hatta bunun üzerine yükseleceğini az çok tahmin ediyoruz. geçmiş grafikler neden bir kere daha yapmasın dedirtiyor. ama bu sene için endişeleneceğimiz tek konu şu g20 de kriptolarla alakalı ne karar alınacağı.
|
|
|
|
karakan77
Jr. Member
Activity: 378
Merit: 2
|
|
April 21, 2019, 12:19:02 PM |
|
doğrusunu isterseniz Bitcoin 1.000.000 dolar olacak yok 500.000 dolar olacak gibi atmasyon tahminleri görünce kesin sert bir düşüş geliyor ve milletin eline yüksek fiyattan bitcoin vermeye çalışıyorlar diye düşünüyorum. Son günlerde uçacak kaçacak haberleri arttı sanırım düşüş kapıda
|
▀▀ PUBLISHprotocol [ WHITELIST ] ▀▀ The most viable blockchain based media platform
|
|
|
kr105
|
|
April 22, 2019, 10:09:10 PM |
|
Böyle abartılı spekülatif söylemleri gördükçe sinirim bozuluyor. Bu tip mantık dışı iddialarla insanların güvenini tamamen sarsıp piyasaya zarar veriyorlar. Kimsenin bir işine yaramadıktan sonra fiyat bu kadar uçsa ne olacak? Ütopik yaklaşımlara gerek yok. Linke tıklayıp detaylı bakmadım ama bu fiyatı iddia eden kişi bir zaman aralığı vermemiş sanırım. Sallamak bedava nasılsa.
|
|
|
|
|