Ma algoritam im je govno. Igram 451, protivnici imaju po 1-2 šuta na gol i iz toga uvijek dobijem toliko golova.
Ne kužim Kerku nikako, mislim da oni neš muljaju u JS-u, ona Rijeka isto igra neku ludu 343 custom formaciju i ne mogu ju dobit nikako.
Možda je sve zapravo nasumično, ali nisam stekao takav dojam. Recimo, ti i ja imamo dosta slične momčadi a ti si uspio natući duplo više fanova - ja recimo nikako ne uspijevam probiti 150 milijuna.
Ja protiv Kerke i Tanulka skoro uvijek gubim, dok tebe skoro uvijek dobijem. Što se fanova tiče recept je vrlo jednostavan, ja skoro nikada ne gubim quick match a ni utakmice općenito. Od 10 utamica, dobijem 4 ili 5 odigram 5 nerješeno a tu i tamo izgubim koju i to jedino protiv Barce. Ja sam se vrtio oko 180 M fanova a onda sam neki dan skinuo i Revolta i Kerku pa me to bacilo na oko 230M. Što ih imaš više to više boli taj poraz koji dođe prije ili kasnije.
Recimo pogledaj moju grupu na svjetskom. Sve ekipe su dobre a imaju 30M fanova. Ako izgubim tekmu to mi je odmah nekih 20-30M manje. Ali nadam se da neću jer sam sve prve 4 tekme igrao u gostima pa bi trebalo biti lakše sada doma.
Također ždrijeb pomaže ili odmaže. Ja sam recimo i u ligi igrao jedno 15 utakmica zaredom na početku u gostima, a sada sam imao taj isti niz doma. Definitvno treba malo poštelati algoritam.