Bitcoin Forum
June 19, 2019, 04:30:50 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.18.0 [Torrent] (New!)
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: lohncontrol.com -un proiect care propune un alt model de business  (Read 111 times)
lohncontrol
Newbie
*
Online Online

Activity: 19
Merit: 0


View Profile WWW
June 10, 2019, 10:51:13 AM
 #1

Buna ziua !
Numele meu este Catalin Iordache si as vrea sa supun atentiei voastre un proiect care are radacini romanesti si se bazeaza pe experienta mea de 10 ani in contractele internationale de lohn.Gestionat in blockchain prin smart contracts,lohncontrol creeaza un nou model de business in industria de lohn introducand in relatiile dintre parti un protocol de incredere care era principala problema a acestei economii.

https://lohncontrol.com/

sau cel mai rapid mijloc de a cunoaste proiectul este lightwhitepaper-ul

https://lohncontrol.com/down/light-whitepaper.pdf
1560961850
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1560961850

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1560961850
Reply with quote  #2

1560961850
Report to moderator

0% MINING FEES FOR THE NEXT MONTH. GET PAID IN BTC, ETH, XMR or RVN.

www.cudominer.com Learn More
Easily run CudoOS from a USB flash drive.
Designed for rigs. Manage your mining remotely from Cudo Console.
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1560961850
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1560961850

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1560961850
Reply with quote  #2

1560961850
Report to moderator
bratenw
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
June 11, 2019, 09:53:48 AM
 #2

Gestionat in blockchain prin smart contracts,lohncontrol creeaza un nou model de business in industria de lohn introducand in relatiile dintre parti un protocol de incredere care era principala problema a acestei economii.

ok, cam stufos whitepaperul (m-ai pierdut pe la pagina 9 cu formula aia).
Ce legătură are lohn-ul cu blockchain-ul ? cum bagi chestia asta intr-un smartcontract?
lohncontrol
Newbie
*
Online Online

Activity: 19
Merit: 0


View Profile WWW
June 11, 2019, 07:11:17 PM
 #3

     
    Lohn-ul este prezent in Romania de 25 de ani mai ales in industria textila si a funcionat si mai functioneaza in urmatorul mod; o firma de fashion mare, detinatoarea unui brand renumit, vine cu materialele,accesoriile si etichetele proprii la un producator roman de confectii care ii fabrica produsul dupa specificatiile tehnice pe care i le livreaza.Firma care da comanda obtine un pret de cost competitiv iar firma care executa comanda isi pune in valoare investitia in logistica de productie si priceperea propriilor angajati incasand un pret de manopera negociat.
    In ultimii ani lohn-ul este prezent foarte puternic si in industria IT, orice proiect de outsourcing fiind rezultatul unui contract de lohn.
    Legatura cu blockchain-ul este ca toate clauzele impuse in contractul de lohn se supun conditiei smart contractelor IF/THEN, adica mai simplu exprimat : daca iti faci treaba(IF) atunci iti primesti banii(THEN).Acesta este practic protocolul de incredere pe care il aduce blockchain-ul,nemaifiind nevoie de o terta parte care sa garanteze tranzactia dintre parti.
Toate acestea le-am evidentiat pe scurt in light-whitepaper tocmai ca publicul larg sa poata intelege mecanismul unui contract de lohn citind doar doua pagini.
https://lohncontrol.com/down/light-whitepaper.pdf

lohncontrol
Newbie
*
Online Online

Activity: 19
Merit: 0


View Profile WWW
June 13, 2019, 05:26:10 AM
 #4

Deci a inteles toata lumea perfect ?
Nicio intrebare ?
lohncontrol
Newbie
*
Online Online

Activity: 19
Merit: 0


View Profile WWW
June 15, 2019, 03:35:34 AM
 #5

Stiu ca este un proiect destul de ermetic pentru ca functioneaza pe o nisa de business dar merita atentie pentru ca la nivel global 10% din productia industriala este rezultatul unor contracte de lohn.De exemplu toate produsele marca proprie pe care le gasiti in hipermarketuri au la baza un astfel de contract.
Platforma pe care o va construi proiectul si care se va numi lohncontract.com se adreseaza firmelor mici si mijlocii in primul rand care sunt responsabile la nivel global de 60% din GDP(Gross Domestic Product) eliminand practic barierele geografice si culturale dintre acestea.Astfel o firma mica din Romania va avea oportunitatea de a fabrica produse cu un producator din Vietnam sau din Bangladesh sau din China.O sa va dau alt exemplu relevant: vanzarea de produse pe Amazon,care reprezinta afacerea momentului pe internet nu numai in Romania,presupune identificarea pe de o parte a unor produse usor vandabile si pe de alta parte gasirea unui producator din China sau din alta economie emergenta care sa le fabrice la un pret competitiv.Imaginati-va cat de usor va fi sa identificati un producator potrivit pentru produsele voastre avand la dispozitie o platforma ca lohncontract.com unde lansati un ordin de fabricatie care este ofertat de zeci de producatori din intraga lume obtinand astfel cel mai bun pret posibil.
bratenw
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
June 16, 2019, 07:52:53 PM
 #6

salut. f ok explicatiile insa tot nu m-ai lamurit cu formula de calcul pentru tokenul lohn....
lohncontrol
Newbie
*
Online Online

Activity: 19
Merit: 0


View Profile WWW
June 16, 2019, 09:37:15 PM
 #7

   Oricare dintre ICO lansate pe piata are din partea investitorilor o asteptare de profit care se reflecta in ROI-ul proiectului(Return Of Investment).
   Formula MkLV , adica Market LOHN Value este de fapt un algoritm care explica circumstantele cresterii pretului tokenului.
   LOHN fiind un token de tip utility este folosit pentru accesarea serviciilor platformei B2B lohncontract.com in sensul ca pentru orice cerere de oferta lansata, un cumparator are obligatia de a imobiliza in smart contractul tranzactiei un numar de tokenuri LOHN egal ca valoare cu suma pe care trebuie sa o plateasca pentru produsele solicitate prin cererea de oferta.
   Asta inseamna ca valoarea totala a cererilor de oferta active(ARV-Active Request Value) trebuie sa fie acoperita de valoarea totala a tokenurilor LOHN aflate in circulatie.
   Numarul total de tokenuri LOHN este de 1B dar conteaza cele disponibile(AT-Available Tokens) adica  cele neblocate prin smart contractul proiectului sau angajate deja in alte tranzactii.Totodata numarul de tokenuri disponibile (AT) este afectat de un factor de lichiditate(ATL-Available Tokens Liquidity) care este exprimat procentual.Factorul de lichiditate reflecta dorinta detinatorilor de tokenuri  de a vinde tokenurile pe care le au.
   Asfel apare algoritmul : MkLV=ARV/ATxATL
   Valoarea de lansare de  0.06 USD a celor 1B de tokenuri emise inseamna 60M USD.Deci prin aceasta valoare initiala sunt acoperite cereri de oferta de 60M USD.Daca valoarea cererilor urca la 200M USD atunci si valoarea tokenului LOHN va urca la 0.20 USD pentru ca valoarea tokenurilor sa acopere valoarea cererilor de oferta lansate.Asta in conditiile in care ar fi 1B de tokenuri disponibile si lichiditatea ar fi de 100%.
    Dar daca ARV=200M USD ; AT=400M LOHN ; ATL=50% atunci rezultatul algoritmului ar arata astfel :

                  MkLV=200/400x50%=200/200=1USD

    Concluzia este una singura : valoarea  tokenului LOHN  este direct proportionala cu valoarea cererilor de oferta de platforma.

 
lohncontrol
Newbie
*
Online Online

Activity: 19
Merit: 0


View Profile WWW
June 17, 2019, 09:59:53 PM
 #8

   
     De ce creeaza lohncontrol un nou model de business ?

     Lohn-ul, ca model de activitate economica, are mai mult de  sase decenii si va rezista tot atat de mult cat capitalismul.Dezideratul suprem al capitalismului este maximizarea profitului.Principalul mijloc pentru atingerea acestui deziderat este optimizarea costurilor iar relocarea productiei de bunuri industriale in economiile emergente tocmai asta inseamna :cost redus al fortei de munca si materii prime de baza ieftine.Produc ieftin in tarile in curs de dezvoltare si vand scump in economiile dezvoltate.Asa se sustin corporatiile, pentru ca productia in lohn este preponderent apanajul firmelor puternice.

     Lohncontrol project, ca dezvoltator al platformei B2B lohncontract.com, va democratiza productia industriala de bunuri prin crearea unui ecosistem care va inlatura barierele geografice,lingvistice sau de cultura economica.

    Blockchain-ul aduce inovatia in crearea acestui nou model de business prin  introducerea de catre lohncontrol smart contract a protocolului de incredere(PoT-Protocol of Trusting).Smart contractul lohncontrol garanteaza prin Proof of Tasks ca toate partile unui contract de lohn isi vor primi plata pentru serviciile prestate in momentul indeplinirii task-urilor.Adica aduce exact ceea ce a lipsit pana acum ca firme aflate la mii de kilometri una de alta sa dezvolte afaceri impreuna: INCREDEREA.

    Platforma va facilita contactul direct intre firmele mici si mijlocii din intreaga lume,responsabile de realizarea 60% din GDP(Gross Domestic Product).Clientii vor beneficia astfel de produse de calitate, la preturi decente si foarte repede, asa cum o impun exigentele actuale de consum.

lohncontrol
Newbie
*
Online Online

Activity: 19
Merit: 0


View Profile WWW
Today at 02:07:04 AM
 #9

         
          Lohncontrol.com democratizeaza productia de bunuri industriale si servicii.

          Desi sunt voci care sustin ca lohn-ul este un model economic pagubos pentru  tarile emergente acesta va rezista atata timp cat va exista un decalaj intre economiile dezvoltate si cele in curs de dezvoltare,adica pentru totdeauna.Lohn-ul are la baza un cost de productie scazut oferit de forta de munca ieftina si de proximitatea unor surse ieftine de materii prime.Tine capacitatile de productie ocupate la maximum si creeaza locuri de munca in perioadele dificile de tranzitie economica.In Romania de exemplu lohn-ul textil a reprezentat la un moment dat mai mult de 5% din PIB adica peste 6 miliarde de euro.

         Se spune , pe buna dreptate,despre  lohn ca favorizeaza cumparatorii mari care lanseaza ordine de fabricatie.Acestia se afla intr-o pozitie privilegiata,de detinator al brandului  si desi au de multe ori profituri spectaculoase, platesc putin pentru serviciile de realizare a produsului, mai ales firmelor mici si mijlocii.Asta pentru ca acestea din urma au putine optiuni de a-si tine capacitatile de productie la un grad mare de ocupare care este decisiv pentru supravietuire in circumstantele unor preturi mici pentru serviciile lor.

         Platforma lohncontract.com este un ecosistem blockchain de business securizat de introducerea PoT (Protocol of Trusting) de catre lohncontrol smart contract prin Proof of Tasks.Ea va oferi accesul la o piata globala prin cererile de oferta lansate din toata lumea.

         Producatorii mici si mijlocii, din tarile emergente mai ales, vor avea la indemana un instrument important pentru controlul predictibilitatii productiei.Isi vor putea practic planifica riguros productia viitoare angajand comenzi din timp si mai mult decat atat, datorita multitudinii de oportunitati ,vor putea alege cele mai bune preturi pentru serviciile lor.

         Iar impartirea echitabila a profiturilor intre cumparatori si producatori va fi viitorul acestui model economic.Un viitor oferit de lohncontrol smart contract !
         

Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!