Bitcoin Forum
May 19, 2022, 06:02:12 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 23.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12]  All
  Print  
Author Topic: [ANN] Zilliqa Auto Switcher. Auto Mine ZIL, 0% Fees, HIVE + SMOS + more  (Read 5755 times)
skablast
Member
**
Offline Offline

Activity: 477
Merit: 19


View Profile
March 08, 2021, 04:12:58 PM
 #221

I am using teamredminer for mining eth on the 8GB card and CN on the 4 gb cards
I need to select which GPUs to use in a mixed rig and I am suppose to use -d command line.
Everything its fine running two instances.
Problems come when trying to dula mine zil
TRM doesn't   have a config.txt like phoenix.
Before copying the phoenix miner into the trm directory......
there is another solution to select which GPU will double mine  and which not?

1652940132
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1652940132

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1652940132
Reply with quote  #2

1652940132
Report to moderator
1652940132
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1652940132

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1652940132
Reply with quote  #2

1652940132
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1652940132
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1652940132

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1652940132
Reply with quote  #2

1652940132
Report to moderator
1652940132
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1652940132

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1652940132
Reply with quote  #2

1652940132
Report to moderator
1652940132
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1652940132

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1652940132
Reply with quote  #2

1652940132
Report to moderator
keksik
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 169
Merit: 1


View Profile
April 13, 2021, 09:28:13 PM
Last edit: April 13, 2021, 10:00:09 PM by keksik
 #222

hello can someone help me a bit? i am confused  Huh

i am currently mining cfx with rtx3060 and t-rex on nanopool. Please can someone help me with bat file for zilswitcher...?

i created cfxzil.bat:
zil_switcher.exe -m 17  -r CFX-nanopool.bat -a myzillwallet -w myworker

- however seems zilminer doesnt work due of cuda 11 or something? is there other soft for nvidia whch can mine ZIL?
- i am from EU and it connected to asia1...

UPDATE:
maybe i can use trex to mine zil? is that possible?
- if yes how should bat file look like?
- how will ten custom bat file look like? is it correct below

zil_switcher.exe -m 0 -a myzilladress -w myworker -s zill.bat(the question is what should i put in the bat file to mine with trex?) -e CFX-nanopool.bat

yelloyello
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 210
Merit: 100


View Profile
June 14, 2021, 08:55:06 PM
 #223

Its not possible to simply past a wallet address and mine ZIL. You are forced to hand over the secret codes of your wallet. So take care of your codes. Never hand over your private key.
Want to take that risk? It's fine to me but I quit mining now. Never received ZIL in my wallet.
sxemini
Member
**
Offline Offline

Activity: 1300
Merit: 40


View Profile
June 14, 2021, 09:17:13 PM
 #224

Its not possible to simply past a wallet address and mine ZIL. You are forced to hand over the secret codes of your wallet. So take care of your codes. Never hand over your private key.
Want to take that risk? It's fine to me but I quit mining now. Never received ZIL in my wallet.


FIRST YOU DON`T NEED YOU PRIVATE KEY FOR THIS SWTICHER AND IT NEVER ASK FOR YOU PRIVATE KEY. DON`T TALK SHIT!!!!!!

Thats your fault dude, maybe you ask what the problem is and we can help you out but don´t spread bad vibes if you make a failure.
This software work fine and swaggadon is owner of shardpool, and he build a custom version of this switcher for me in the past and it work fine for me.

And by the way there are miners out for mining zil+eth or zil+erg without this switcher.

Donations ETH/ETC/TOKENS 0x3586fE59934c1Af2eE40d8376D1d1AF3BbA61708
Binance Bonus -> https://www.binance.com/de/register?ref=XTP9URDX
Zergpool Refcode for only 0,3% Poolfee -> d4ab238c239d44e974809a8c22d03525
An0nym0usM1n3r
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
June 20, 2021, 12:57:48 AM
 #225

Trying to get ahold of @kidkid1 for Hiveos integration. Don't have telegram. Any other way?
sxemini
Member
**
Offline Offline

Activity: 1300
Merit: 40


View Profile
June 20, 2021, 02:40:00 AM
 #226

Trying to get ahold of @kidkid1 for Hiveos integration. Don't have telegram. Any other way?

Then install telegram, it is used by many guys for giving support and so on. But i don´t think that hiveos will integrate this, zilliqa is not so important for many other.

Donations ETH/ETC/TOKENS 0x3586fE59934c1Af2eE40d8376D1d1AF3BbA61708
Binance Bonus -> https://www.binance.com/de/register?ref=XTP9URDX
Zergpool Refcode for only 0,3% Poolfee -> d4ab238c239d44e974809a8c22d03525
An0nym0usM1n3r
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
June 20, 2021, 02:59:13 PM
 #227

Trying to get ahold of @kidkid1 for Hiveos integration. Don't have telegram. Any other way?

Then install telegram, it is used by many guys for giving support and so on. But i don´t think that hiveos will integrate this, zilliqa is not so important for many other.

Check out the thread description / title. It states it will work with HiveOS and simplemining OS etc
iperoni
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
June 26, 2021, 11:51:33 PM
 #228

New Version is out

Updated to v1.2.9

Added Gminer to Mine Zilliqa


Hi, is there a way to pass the --mt 5 to the gminer and to change the pool where gminer mine zilliqa, because i have a 1080 (--mt 5 to go from 20 to 34 mh) and im in argentina, so the pool in asia is giving my high pings.
Or a config file like the claymore and phoenix miner??
Thanks for the great work
ASCiiDiTY
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 40
Merit: 1


View Profile WWW
June 27, 2021, 05:57:16 AM
 #229

Please add support for VerthashMiner.

Vertcoin PPLNS Pool | 0.69% fee | 0.05 VTC min payout: ACiDPOOL.CO.UK (http://acidpool.co.uk/)
Allbek
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 62
Merit: 0


View Profile
June 29, 2021, 05:15:10 AM
Last edit: July 08, 2021, 11:57:46 PM by Allbek
 #230

Comining - multi-pool for mining more than thirty cryptocurrencies on the ethash (dagger hashimoto) hashing algorithm. Simple registration/authorization through your Google account (to register, click on the Google/Weibo logo in the upper right of the screen), detailed statistics of your account, as well as top miners.

• Great ping
• Stable payments
• Support Nicehash
• DDOS protection
• Detailed statistics for your account
• Support in the Telegram and Discord chats
• Servers in Europe, Japan, Singapore, USA and Russia


Mining: PPLNT, Solo, and Prop reward for mining.
Pool fee: 1%

Enjoy and mine Zilliqa => https://linkoo.ru/comining
An0nym0usM1n3r
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
July 11, 2021, 01:44:05 PM
 #231

hello, I have an issue where if I leave Zil switcher alone and come back, it has opened multiple windows of the regular miner. in my case I am using Gminer and when I come back to the computer after several hours it has 5 gminer windows open. Another one of my friends has the same thing happen. not all the time, just an intermittent glitch. Any solutions? Thanks
iperoni
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
July 13, 2021, 01:33:06 AM
 #232

hello, I have an issue where if I leave Zil switcher alone and come back, it has opened multiple windows of the regular miner. in my case I am using Gminer and when I come back to the computer after several hours it has 5 gminer windows open. Another one of my friends has the same thing happen. not all the time, just an intermittent glitch. Any solutions? Thanks

Quit the pause at the end of file of the bat of gminer
MinermanNC
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2184
Merit: 1000



View Profile
September 20, 2021, 08:58:32 PM
 #233

Hey gang, testing this out now. Interesting.

Could you look into adding SRBMiner-MULTI

Thanks!
 Wink

*BTC: 1DiR25SPo84sThzTATr27EZEQZLt6hv6tG
Branko
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 1778
Merit: 306


View Profile
September 20, 2021, 10:11:30 PM
 #234

Hey gang, testing this out now. Interesting.

Could you look into adding SRBMiner-MULTI

Thanks!
 Wink

Why?
MinermanNC
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2184
Merit: 1000



View Profile
September 21, 2021, 12:08:13 AM
 #235

Hey gang, testing this out now. Interesting.

Could you look into adding SRBMiner-MULTI

Thanks!
 Wink

Why?

I have it working fine for SRBMiner-CN but it will not work with MULTI?

Apparently Option #3 only works with the CN. Miner??

Any suggestions?

*BTC: 1DiR25SPo84sThzTATr27EZEQZLt6hv6tG
Branko
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 1778
Merit: 306


View Profile
September 21, 2021, 07:46:52 AM
 #236

Hey gang, testing this out now. Interesting.

Could you look into adding SRBMiner-MULTI

Thanks!
 Wink

Why?

I have it working fine for SRBMiner-CN but it will not work with MULTI?

Apparently Option #3 only works with the CN. Miner??

Any suggestions?

I thought Srbminer already has built in not dual, but quad mining?

https://www.youtube.com/watch?v=MiIfu0H2ElQ
MinermanNC
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2184
Merit: 1000



View Profile
September 21, 2021, 05:48:58 PM
 #237

Hey gang, testing this out now. Interesting.

Could you look into adding SRBMiner-MULTI

Thanks!
 Wink

Why?

I have it working fine for SRBMiner-CN but it will not work with MULTI?

Apparently Option #3 only works with the CN. Miner??

Any suggestions?

I thought Srbminer already has built in not dual, but quad mining?

https://www.youtube.com/watch?v=MiIfu0H2ElQ

Ya that is for dual eth/zil from within SRB. I am using the Auto Switcher to mine Ergo and or Haven. Switcher does not recognize the SRBMiner-MULTI. Only SRBMiner-CN.
But thanks for that vid link. May come in handy down the road  Wink

*BTC: 1DiR25SPo84sThzTATr27EZEQZLt6hv6tG
Branko
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 1778
Merit: 306


View Profile
September 21, 2021, 06:42:48 PM
Merited by MinermanNC (10)
 #238

Hey gang, testing this out now. Interesting.

Could you look into adding SRBMiner-MULTI

Thanks!
 Wink

Why?

I have it working fine for SRBMiner-CN but it will not work with MULTI?

Apparently Option #3 only works with the CN. Miner??

Any suggestions?

I thought Srbminer already has built in not dual, but quad mining?

https://www.youtube.com/watch?v=MiIfu0H2ElQ

Ya that is for dual eth/zil from within SRB. I am using the Auto Switcher to mine Ergo and or Haven. Switcher does not recognize the SRBMiner-MULTI. Only SRBMiner-CN.
But thanks for that vid link. May come in handy down the road  Wink

Haven + ZIL:

https://www.youtube.com/watch?v=rNCuYWcFufE

Ergo + ZIL:

https://www.youtube.com/watch?v=N6Pt_5WMcng
MinermanNC
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2184
Merit: 1000



View Profile
September 22, 2021, 01:37:50 PM
Last edit: September 22, 2021, 01:50:23 PM by MinermanNC
 #239

Hey gang, testing this out now. Interesting.

Could you look into adding SRBMiner-MULTI

Thanks!
 Wink

Why?

I have it working fine for SRBMiner-CN but it will not work with MULTI?

Apparently Option #3 only works with the CN. Miner??

Any suggestions?

I thought Srbminer already has built in not dual, but quad mining?

https://www.youtube.com/watch?v=MiIfu0H2ElQ

Ya that is for dual eth/zil from within SRB. I am using the Auto Switcher to mine Ergo and or Haven. Switcher does not recognize the SRBMiner-MULTI. Only SRBMiner-CN.
But thanks for that vid link. May come in handy down the road  Wink

Haven + ZIL:

https://www.youtube.com/watch?v=rNCuYWcFufE

Ergo + ZIL:

https://www.youtube.com/watch?v=N6Pt_5WMcng

Hey I did get the latest SRBMiner. It does work. Mining Ergo and then switching over to Ezil.me to mine ZIL. Which is pretty much the same as directly mining on Ezil for ETH or ETC. My goal was to use the Auto Switcher along with the ZIlMiner itself, and see how it goes that way. Which it does work, but of course does not with SRB MULTI. Which I still would like to test out using ZILMiner and see if it makes direct ZIL reward payouts and not have to use EZIL or any other pool that mines ZIL, and then their minimum payouts. Which in Ezil is 30 ZIL. But I am mining Ergo now and snagging the Zil on Ezil but still the same circumstance I had while mining there for ETH and ETC.

Thank you for pointing out the newer version of SRB MULTI that has the switching built in for Ergo. I was using an older Version of MULTI.  Roll Eyes

PS: + 10 merit points for ya! lol  Wink

*BTC: 1DiR25SPo84sThzTATr27EZEQZLt6hv6tG
antipode
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
October 11, 2021, 05:29:48 AM
 #240

Last three hours Zil_Switcher has been switching too often (about twice an hour), and staying in zil mining for tens of minutes, instead of a minute or two. This is happening on two rigs.
Anyone else experience this? Any idea what could be wrong? It's been working well for a few weeks now, and I did not change anything.
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12]  All
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!