Bitcoin Forum
July 20, 2019, 11:07:23 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.18.0 [Torrent] (New!)
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Folk med krypto bør låne ut penger til lav rente  (Read 23 times)
vetlen
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4
Merit: 0


View Profile
July 10, 2019, 05:06:40 AM
 #1

Har sett litt på forskjellige långivere som opererer i kryptomarkedet, noe som blant annet inkluderer SALT, MAKER og ETHLEND. Det er interessant at kryptoinvestorer nå kan låne ut pengene sine til privatpersoner. Har tidligere jobbet i forbrukslånbransjen og kan bekrefte at bankene har astronomiske profittmarginer.

Mener selv at det kun er et spørsmål om tid før norske kryptoinvestorer finner en vei inn markedet for lån uten sikkerhet. Det eneste som trengs er en mekanisme for å hedge krypto når de konverteres til norske kroner. Etterpå må det finnes en måte å "dele ut" pengene til folk som søker om lån.

Når forbrukslån markedsføres med "lav rente", ligger satsen ofte rundt 8-9 prosent: www.xn--forbruksln-95a.no/l%C3%A5n-lav-rente/.

Se for dere at en norsk investor som eier bitcoins kan få inntil 6-7% avkastning, med relativt lavt mislighold. Den eneste utfordringen jeg ikke har klart å løse, er hvordan lånet skal kunne pegges til bitcoin. For hvis prisen skyter opp vil jo den som låner ut tape penger...

Tror dere dette er mulig? Folkefinansiering er jo nå lov, så hvorfor ikke folkefinansiere med kryptovaluta  Smiley
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!