Bu uygulama üzerine tokenların biri gidiyor biri geliyor. Mainframe vardı öldü, etherparty de öyle bir şeydi galiba..Daha bir sürü dapps mıdır nedir arkadaşlar daha iyi bilir, 10 tane Çinli yan yana gelince, bi de tshirt bastır, proje tamam 👌 1 buçuk milyar Çinli var 10'a böl, 150 milyon proje eder😀 hangi birine yatırım yapacağımızı şaşırdık
Aynı hedefi olan onlarca proje var cidden hocam haklısınız, hangisi iyi ve farkları nelerdir bunları ayırt etmek bir hayli güçleşiyor.
COCOS şahsen favorim olamaz, pek başarılı bulmadım ben.. Bu arada 25lerden girip 65 civarına çıktığı gözüküyor, o fiyattan satan var mıdır bilmiyorum
Arkasındaki oluşumun cocos 2d adında açık kaynak kodlu oyun geliştirme platformu var. Platformda geliştirilen en ünlü oyun Angry Birds. Zynga, Big Fish Games vb gibi oyun sektörünün büyük topları da Cocos kullanıyor. Toplamda 1.3 milyon geliştirici tarafından Cocos 2d kullanıldığını düşünürsek büyük bir şey geliyor diyebiliriz. Oyun sektörüne hitap eden diğer projelerle hiç kıyaslamayın. Adamlar oyun sektöründe zaten çok başarılı ve buna blockchain teknolojisini entegre ediyorlar.
Bu bilglieri hatırlatmanız çok iyi oldu hocam, teşekkürler. Ben de bu bilindik oyunları ilk gönderiye ekledim. Cidden büyük oyunların arkasında Cocos var, sanılandan daha iyi işler yapan bir firmaymış.
Hocam naptık yaa, yine erken mi konuştuk?
Ada (cardano) ilk çıktığında "bu ne laa" demiştim birçok kişiyle birlikte, "bittrex bizi kekliyor" demiştim ancak sonradan kısa sürede ciddi yerlere geldi, 2017 pumpında... Cocos da eğer gerçekten iyi bir projeyse arkasından el sallarız yine...Ama şu da var hangisi iş yapar, hangisi yapmaz tam olarak kestiremiyor insan...