/snipJa sam se nekako nadao da ce tema od @Katanic97 "Pregled "Games & Rounds" sekcije" privuci nove clanove, jer za te igre ne treba imati visoki level za sudjelovanje a mogu se osvojiti lijepe nagrade. Na zalost proslo je dosta dugo otkada se nije javi neki novi clan, ili barem da se vratio neki davno zaboravljeni clan

Ma mislim da možemo zaboraviti na nove članove. Barem u nekom većem broju. Ljudima danas forumi nisu odveć zanimljivi jer, za razliku od društvenih mreža, na forumu se informacije trebaju malo potražiti. To baš vidim na jednom Discord serveru koji je koncipiran na način da ljudi koji aktivno trejdaju futures daju svoje ideje i uče ostale članove. Većina poruka nije vezana uz pitanja o načinu trgovanja nego samo traže signale (entry, stop loss i take profit cijene). Jer zašto bi trošio vrijeme na učenje kad možeš sve dobiti gotovo.
Slazem se da treba malo duze da se potraze informacije,ali ovde je bas sve transparentno i sve dostupno. Malo smo postali lenji, kao sto si rekao,sto bi ucio kad ima sve na gotovo... ove godine smo se vratili Daniel91 i ja,ali zato vise nisu atkivni (bar kao sto su bili pre) FatFork,btcltcdigger i BitGoba,nadam se da ce se vratiti. Sto se tice novih clanova,stvarno kao da mozemo zaboraviti. Mozemo se samo nadati da ce se stari clanovi uskoro vratiti
Da, na žalost je tako.
Kada razgovaram s mlađom ekipom, nitko od njih ne koristi internetske forume, svi su uglavnom na TikToku i INstagramu.
Ako su u kriptu, uglavnom koriste Telegram.
Tako da se naš lokal očito može nadati povećanju broja aktivnih članova samo kroz povratak starih članova, a jako teško možemo očekivati nove članove.
Nitko od mlađe ekipe ne bi imao strpljenja da polako gradi svoju forumsku poziciju, skuplja merite da bi jednog dana mogao monetizirati svoj forumski account kroz signature kampanje.