Ako nisi previše eksperimentisao sa altovima i potrošio sav bitcoin kojeg si zaradio/kupio/dobio, onda ti je BTC sigurno pomogao i bar donekle povečao tvoje bogatstvo i potrošačku korpu. Čak i da mi BTC nikad ne riješi životnu egzistenciju, drago mi je da imam više od kako sam se upoznao sa ovom vrstom novca. Ko ne može preko BTC-a u ranu mirovinu, nek kupi stan. Ko ne može stan, nek kupi auto. Ako ne može auto, uzmi mobitel, itd.
Jasno da je pomoglo, ali i sam znaš kako se u lokalu napredovalo. Nemam točno pojma kad - al mislim da do tipa 2023. ni nisam postao Legendary. Prije je to trajalo i trajalo, dobit 3 merita je bilo znanstvena fantastika.
Inicijalno smo bili u onim scam ICO sig kampanjama od kojih nismo zaradili ni centa (barem ja), nakon toga se dobivala neka crkavica par godina u onim tiered kampanjama (tipa 30$ tjedno, nemam pojma), ja sam ozbiljniju BTC lovu zapravo počeo dobivati kad je BTC vrijedio više nego što vrijedi trenutno (ili blizu toga).
Ne žalim se naravno, ovo je top iskustvo i definitivno je pomoglo na više razina - ali bilo bi jedno 50x bolje da sam od 2018. dobivao tih 400-500$ mjesečno od sig kampanja. E to bi sad bila lova.