Aşağıda yazılanlar yatırım tavsiyesi değildir.
Altın vuruş 2 yaklaşıyor.
Merhaba. Neden buradayım çünkü dip görüldü. Buna emin olduğum tarih Haziran2019 dur. Başlığı o sıralarda açacaktım ama bekleyip izlemek Bitcoinin hazirandan kasım hatta belki de 2020 şubat ayına kadar sürecek düzeltmesini bekliyordum. Şimdi dayanamadım ve yazmak istedim. 2018 Ağustos ayında açtığım başlıkta tüm yatırımlarımı sıfırlayıp çıkacağımı belirttim. O günden sonra 1.5 sene mesaj atmadım foruma da girme gereği duymadım.
İşte o başlığım:
https://bitcointalk.org/index.php?topic=4943316.0Ağustos 2018 de yani o gün satanlar parasını son kurtaranlar oldu. OO günden sonra şubat 2019'a kadar aralıksız düştü. %70'e varan değer kayıpları oldu. Hatta 4000 dolarlar seviyesini gören bitcoin 90 dolar seviyesini gören ethereum oldu.
Şimdi yeni bir kehanet bırakmak için buradayım.
DİP ARAMAYIN = Çoğu kripto parada dip 2018 aralık ile 2019 şubat döneminde görüldü. Bitcoin şubat ayına kadar yatay seyirde gider. Düşebilir kısmı yükselişler olabilir asıl yükseliş boğaların dönüşü halving zamanında. (%1 İhtimalle Kasım aralık gibi bir sıçrama olabilir )Sonuçta boğa geliyor. 1.5 senelik aradan sonra
Altcoinlerde kıpırdanmalar 2020 de başlar. Asıl yükseliş 2020 sonlarında zirve seviyeleri ise
2021 Haziranda görülecek.
Altcoinler önümüzdeki 6-12 ayda günümüzdeki seviyesinden minimum 3 kat değerli olacak.
Bitcoin boğası başladığında minimum 2 yıl sürecek. Min. 50.000 dolar görülecek.
Boğa Başlangıç tarihi Ekim 2019-Mart 2020 arasıdır. Buna piyasa karar verecek.
Hoşçakalın. HALVİNG zamanı tekrar gireceğim.
Ben pozisyonlarımı aldım.Kalın sağlıcakla.