Biz bunu engelleyemiyoruz demiyorlar da gelmişler ufak tefek sınırlamalarla ki zamanla bu sınırlama limitlerine müdehale ederler en azından kazancı takip edelim demişler. seyehat kuralı dedikleri konuyu anlayamadım ne demek istemişler seyehat ne la? birde limitler yinede fena değil bu limitlere takılmamak adına bir dünya visa kartı çıktı onlarıda unutmamak lazım bu konuda uyanık olun bunlar bugun yarın vergi isteyecekler gibi geliyor bana
seyahat kuralı alıcı ve satıcının bilgileri doldurmasına deniyor sanırım. asıl amacı terör finansmanı kara para aklamayı falan önlemek ama yine bizi de uğraştırıyor. vergi isteme olayı yakın zamanda bence olmaz ama limitlerin daha da düşmesi an meselesi olabilir. ne zaman baktılar gördüler 3000 dolar insanları zorlamıyor, kimse zaten 3000 çekmiyor önce 1000 dolara sonra 500 diye diye indirirler.
BtcTurk de açıklama istiyor beyan olarak ama merak ettiğim şey 72 saat mevzusu. Şimdi biz kripto para çekmek istersek 72 saat sonra mı geçecek merak ediyorum? Açıklamaları neler acaba? Kripto borsa düzenlemesi değil de kriptodan uzak tutma düzenlemesi gibi oluyor bu nedir? İnsanları artık eldene zorluyorlar.
seyahat kuralı olmayan ilk çekim 72 saat sonra geçecekmiş, sonrakiler 48 saat. yani alıcı/satıcı bilgisinin istenmediği veya beyan edilmediği durumlarda da aktarımı geciktiriyorlar. ne güzel sistem be, borsa vallahi kullanılmaz. p2p en iyisi en temizi.