Son yıllarda bu büyük laflarla dillendirilir oldu arkadaşlar, enerji hisselerindeki yükselişi artık hepimiz biliyoruz, bundan sonra piyasalarda önce gıda daha sonra su hisselerinde bir artış yaşanacak gibi beklenti oluştu, bir kaç sene içerisinde yapay bir kıtlık bekleyen komplo teorisyenlerinin iddaları doğru çıkarsa buradan gıda hissesi alanlar ihya olurlar,
Birçok yerde gıda ile ilgili yangınların çıkmasının tesadüf olmadığını düşünüyorum. Gıda sektöründeki artış, halka arzlar için gelenlerin hisselerde oluşturduğu gibi yoğun hacimin bir sonucu değil bence. Enerji hisselerinden sonra sıraya koydukları hisseler gıda hisseleri. Yavaş yavaş artışa başladılar. Sektörleri tahmin etmek önemli. Önceden alım yapmak büyük fırsat doğuruyor.
Kış ayı yaklaştıkça enerji hisselerinde sağlam bir artış bekliyorum. Takibinde gıda hisseleri de payını alacaktır. Yine de dikkatli olmak lazım çünkü borsanın çok fazla şiştiğini düşünüyorum.