başlık açıldığı zaman ilk postta yer alan ekran görüntüsüne göre toplam miktar 20 milyon civarı mı artmış? @forumalacali hocam cmc'den aldığınız ekran görüntüsü yeni miydi?
yukarıda hep yazılmış ben de tekrar edeyim:)) genelde cmc'de max supply diye bilgiler yer alır ama eos'ta ilginç bir şekilde yer almıyor. biz türk topluluğu olarak da eos ile fazla ilgilenmiyoruz. sebepleri:
- ethereum'u çok sevdiğimiz için onun karşısına çıkan hiçbir koin sevilmeye layık olamaz!!!!1!!!!!!
- gıcık bir ico planlaması
- cüzdanınıza sokayım! bakın arkadaşlar yarın eos, cebimizdeki fiziki cüzdandan daha güzeli yapsa bile hep bu cüzdan muhabbeti ile anılacak bizim buralarda:)
son not: 10 milyar çok amk!
İlk posttaki mesaj Temmuz 29 da hir arkadaşa atıldı. Oda idda ediyordu artiyor atmiyor bu gibi filan hem cmc hemde bizzat agi indirerek aldığım ekran görüntüsü.
Hocam bilmiyorum yada ben yanlış yapıyorum ama bir yandan da soruyorum kendime eğer yanlış yapıyorsan nasil oluyorda herkes salya sümük ağlarken sen bu piyasadan makul derecede para kazanıyorsun.
Bakıyorum hocam inceliyorum öyle ki bu bana sunulan lardan farklı dahada derine iniyorum.
Bu bilgiler bana sunuluyorsa bunu sunanlar benden 1-0 öndedir. Ben bu bilgileri bine anlatiyorsam veya twiter youtube gibi düşünün bunu oldu size 2-0 bunu Türkçe'ye çeviren fino menlerimiz den duyuyorsaniz oldu size 3-0 ordan öğrenip arkadaşınıza anlatip o anliyorsa hayırlı olsun 4-0 maça önde başlıyor.
10 milyari çok veya fazla birşey diyemem kontrollü evet onada bişey diyemem !
Ama biri çıkıp yaw 10 dolara almadiginiza pişman olursunuz diyene kıçımla gülüp muhattap bile almam.
Böyle bir dünyada böyle düşünenler tokati yerler ! Sorgulayanlar ayakta kalir !
Adam kalkmıs belki 20 yıl belki 50 yıl sonra gerçekleşecek 10m ın hesabını soruyor... Bende diyorum ki sana eth sonsuz üretim kapasitesi var ?
Siz gidin sırf suplly düşük die adı sanı duyulmamış coinlere gömün servetinizi sonrada ağlayın dolandırıldık diye...
Bu piyasada karalama bitmez.
Eth ilk çıktıgında herkes çöp diyordu o çöp diyenlere inat bağara bağara 1500 dolar oldu..
Sonra eth güncelleme çalışmasına gitti hemde çok büyük bir güncelleme .
Haliyle fiyatda piyasaya bağlı olarak düşdü.
Şimdi herkes yine eth öldü diyor. Neden ?
Çünkü adam özürlü arasdırma yok merak yok sadece fiyata bakıp suplly a bakıp yorum yapıo beyfendiler.
Yarın eth artınca yine en çok bunlar ağlayacak diyecem ama yok bunlar ağlamaz. o zaman bugün en çok yerenler en çok ethci olurlar...
Bakın eth yazın twittera her gün yeren 100 lerce mesaj görürsünüz..
Keza Xrp diyin gömerler. LTC diyin gömerler.
Yani anlayacağınız karalama hiç bitmez...
EOS un bilmem kaç yılında gerçekleşecek max suplly ını dert etmeyin...
Aç grafiği aylıkdan basla 4 saate kadar git. Bak bakalım bunun desteği neresi . Nereden hep alıcı bulup yukarı dönmüş.
Güzel haberleri varmı ? Ne gii gelişmeler var.
Sadece suplly a bakıp yorum yapıolar şaka gibi