Bitcoin Forum
November 02, 2025, 03:25:30 PM *
News: Pumpkin carving contest
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Peter Schiff Yine Bitcoin ile Altını Kıyasladı, Yine Bitcoin’e Laf Attı  (Read 131 times)
Madenci_34 (OP)
Member
**
Offline Offline

Activity: 560
Merit: 16

Proof-of-Stake Blockchain Network


View Profile WWW
December 31, 2019, 01:15:24 PM
 #1

Euro Pacific Capital CEO’su Peter Schiff, Bitcoin ve altın ile ilgili yeni bir açıklama yaptı.

Genelde altın hakkında olumlu, Bitcoin hakkında ise olumsuz yorumlarda bulunan Schiff bu seferki açıklamalarında da şaşırtmadı.

Altının Üstünlüğü
Bitcoin hakkında yaptığı açıklamalarla sektörün tanındık isimlerinden biri haline gelen Peter Schiff, kısa süre önce BTC ile ilgil yeni yorumlar yaptı.

Bitcoin’e yatırım yapmak ile altına yatırım yapmak arasındaki farklara değinen Schiff, altının bir yatırım tercihi olarak Bitcoin’den üstün olduğunu vurguladı.

Görüşlerini sosyal medya hesabından paylaşan Schiff, altının bu yıki zirve fiyatından yalnızca yüzde 3 oranında daha düşük olduğunu hatırlattı. Schiff böylece zirve fiyatından altın alan yatırımcıların sadece yüzde 3 zarar ettiklerini vurgulamış oldu.

Buna ek olarak bir de Bitcoin yatırımcılarına değinen Schiff, BTC fiyatının bu yılın en yüksek seviyesinden yüzde 48 oranında daha düşük olduğunu ve BTC yatırımcılarının, altın yatırımcılarına kıyasla çok daha fazla zarar ettiklerini söyledi.

https://koinbulteni.com/peter-schiff-bitcoin-ile-altini-kiyasladi-64817.html

wolwoo
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2128
Merit: 1148



View Profile
January 01, 2020, 12:25:03 AM
Last edit: January 01, 2020, 12:47:43 AM by wolwoo
 #2

Lan Peter 2019 başında 3200 dolar olan btc'nin 13900 dolara çıktığını niye söylemiyon? Bardağın boş tarafına bakmak kolay bi de dolu tarafından bak! Şu anda bile %130'dan fazla kar var.
6-7 ayda dolar bazında %400'den fazla artış, altında var mı? Yok! Ne kadar ekmek o kadar köfte!

"Küllü hâlin yezûlü" =>> Her hâl geçicidir
trendcoin
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2590
Merit: 1144


Vave.com - Crypto Casino


View Profile
January 01, 2020, 02:00:27 PM
 #3

Peter Schiff, bitcoin'e altın üzerinden vurduğunda, gündem elde ettiğini anlamış ve bunu değişken zamanlardaki farklı istatistikler ile tekrarlayacak gibi gözüküyor. açıkçası dönemsel istatistikler göz önüne alındığında bitcoin'in çok daha fazla avantaj sağladığı veriye ulaşabiliriz.

tüm bu istatistik ve veri manipülasyonları girişimi dışında, altın ve bitcoin değer saklama aracı olarak insanlar tarafından kabul görmüş sağlam paralardır. bu tip anlamsız mukayeselere prim verilmemeli diye düşünüyorum.

gospodin
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2492
Merit: 1481


2,500,000 chips guarantees join BSOP 2025


View Profile WWW
January 01, 2020, 02:39:27 PM
 #4

yeni mi keşfetmiş böyle bir şey olacağını bu peter pan amca? ulan zaten bitcoin'in oynaklığı yüzünden millet yandım anam diye bağırarak kaçıp uzaklara gidiyor ya allahın hırbosu! peki, altının bu seneki (2019) en düşük değeri ile şimdiki değeri arasında ne kadar fark var? aynı şekilde bitcoin'in en düşük ve şimdiki değerini karşılaştırsana. yemez değil mi lan it pet!

▄█████████████████████▄
█████████████████████████
█████████████████████████
█████████████████████████
█████████████████████████
▄█████████████████████████▄▄
████████████████████████████
███████████████████████████▀▀
██████████████████████████░░░
▀█████████████████████░░
▄▄█████████████████████████▄▄
███████████████████████████
▀▀▀▀█████████████████████▀▀▀▀
BITCOIN
POKER
♠ 
♥ 
██████████████
███████████████████▄
██████████████████
██████████████████
▀██▄████████████▄██▀
▀████████████████▀
▀▀▀
▀████▀▀▀▀

▄████▄
████████
████████
████████
██████████
|
 100+ 
TOURNAMENTS
 2.5 BTC 
GUARANTEED
♠ 
♥ 
 
  JOIN NOW  
DatKing
Member
**
Offline Offline

Activity: 1022
Merit: 10


View Profile
January 02, 2020, 09:15:22 PM
 #5

Altın kaç yıllık yatırım aracı sonuçta tamam ona bir şey diyemem fakat Bitcoin gerçeğini böylece kestirip atmak mantıksız. 10-11 yıllık geçmişe sahip bir para biriminin 19 bin dolar gibi seviyelere ulaşmış olması göz ardı edilemez bir gelişme. Ayrıca Bitcoin ilerde çok daha iyi seviyelere de ulaşacaktır buna şüphem yok.

Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!