Bitcoin Forum
October 18, 2019, 03:07:20 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.18.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 [488] 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 ... 726 »
  Print  
Author Topic: [ANN] Spondoolies-Tech - carrier grade, data center ready mining rigs  (Read 1256293 times)
This is a self-moderated topic. If you do not want to be moderated by the person who started this topic, create a new topic.
wh00per
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 570
Merit: 500



View Profile
December 16, 2014, 04:25:17 AM
 #9741

Well I just got mine today so I am still tinkering with it. This is my first SP miner, and so far I am impressed!

Get some flat ones (rackable) Grin they're a little better on the technology scale .. their firmware talks with the PSU's and adapts their parameters via the serial bus.
For the SP20, with external (dumb) power supplies all tinkering is manual.

CSA/cUL Certified Power Distribution Panels - Basic, Switched, Metered. 1-3 phases. Up to 600V. NMC:N4F9qvHz11BHcc4nh1LCJFsrZhA1EWgVwj
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1571368040
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1571368040

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1571368040
Reply with quote  #2

1571368040
Report to moderator
1571368040
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1571368040

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1571368040
Reply with quote  #2

1571368040
Report to moderator
1571368040
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1571368040

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1571368040
Reply with quote  #2

1571368040
Report to moderator
John (John K.)
Global Troll-buster and
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1260
Merit: 1090


Will read PM's. Have more time lately


View Profile
December 16, 2014, 04:25:51 AM
 #9742

Well I just got mine today so I am still tinkering with it. This is my first SP miner, and so far I am impressed!

Agreed, it's a vast improvement over those Avalon/FPGA's/GPU's I've mined on in the past. If this stays constant for a night, I'll be really happy.

My BTC Tip Jar: 1Pgvfy19uwtYe5o9dg3zZsAjgCPt3XZqz9 , GPG ID: B3AAEEB0 ,OTC ID: johnthedong
Escrow service is available on a case by case basis! (PM Me to verify I'm the escrow!)

philipma1957
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2618
Merit: 1934



View Profile
December 16, 2014, 04:30:40 AM
 #9743

My Sp 20 is disconnecting/ stopping mining for no reason. I have 1300PSU platinum going and it keeps knocking itself offline. The fan is still running so the only way I can tell is when I log into it, which I can't do at that point. I log into my stats page on eligius and I can see I am zero hashing. If I reboot PSU then it comes back on. Seems to be happening between every 4 and 24 hours. Is anyone else having this issue?
I have reset to factory and now trying to run. we will see how this goes.

lower your watts setting to 250 and drop the  all the volts by .005

you are taxing the psu.

 My seasonic  1200 strains to run this  and I have to use lower settings then my evga 1300's

I see BTC as the super highway and alt coins as taxis and trucks needed to move transactions.
John (John K.)
Global Troll-buster and
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1260
Merit: 1090


Will read PM's. Have more time lately


View Profile
December 16, 2014, 04:32:56 AM
 #9744

My Sp 20 is disconnecting/ stopping mining for no reason. I have 1300PSU platinum going and it keeps knocking itself offline. The fan is still running so the only way I can tell is when I log into it, which I can't do at that point. I log into my stats page on eligius and I can see I am zero hashing. If I reboot PSU then it comes back on. Seems to be happening between every 4 and 24 hours. Is anyone else having this issue?
I have reset to factory and now trying to run. we will see how this goes.

lower your watts setting to 250 and drop the  all the volts by .005

you are taxing the psu.

 My seasonic  1200 strains to run this  and I have to use lower settings then my evga 1300's

PS: I'm running mine on a pair of CX750's though and have been having this issue too... any suggestions/advice? Cheesy

My BTC Tip Jar: 1Pgvfy19uwtYe5o9dg3zZsAjgCPt3XZqz9 , GPG ID: B3AAEEB0 ,OTC ID: johnthedong
Escrow service is available on a case by case basis! (PM Me to verify I'm the escrow!)

Helnick
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 26
Merit: 0


View Profile
December 16, 2014, 04:34:48 AM
 #9745

*john looks at his sole module running at 120*C*

I swear when I get the time (probably tomorrow or the day after) I'm taking this apart and checking out what's wrong with that specific module. Everything else is running at 85*C ffs.

Mine does the exact same thing...is yours 7: DC2DC/1/ (on LOOP 3)?

LOOP[3] ON TO:0
 6: DC2DC/1/:[vlt1:671 vlt2:677(DCl:794 Tl:794 Ul:759) 81W 121A  49c] ASIC:[ 85c (125c) 940hz(BL: 940)   28 (E:193) F:0 L:0]
 7: DC2DC/1/:[vlt1:671 vlt2:677(DCl:794 Tl:794 Ul:759) 82W 122A  55c] ASIC:[ 85c (125c) 960hz(BL: 960)   38 (E:193) F:0 L:0]


I've dropped to 1.45GH was running at 1.55+ we will see how that goes.
philipma1957
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2618
Merit: 1934



View Profile
December 16, 2014, 04:39:16 AM
 #9746

My Sp 20 is disconnecting/ stopping mining for no reason. I have 1300PSU platinum going and it keeps knocking itself offline. The fan is still running so the only way I can tell is when I log into it, which I can't do at that point. I log into my stats page on eligius and I can see I am zero hashing. If I reboot PSU then it comes back on. Seems to be happening between every 4 and 24 hours. Is anyone else having this issue?
I have reset to factory and now trying to run. we will see how this goes.

lower your watts setting to 250 and drop the  all the volts by .005

you are taxing the psu.

 My seasonic  1200 strains to run this  and I have to use lower settings then my evga 1300's

PS: I'm running mine on a pair of CX750's though and have been having this issue too... any suggestions/advice? Cheesy

well my thread has tests for 5 sp20's  they are more like 1400 to 1500gh.  

Unless you can stand the noise and have really cold air. Since all 5 are in my garage directly under my bedroom. I have no choice but to do massive under clocking.
1350gh

I can say that these are not a 1700gh miner do -10%

 which is  1530gh  work from there.

I see BTC as the super highway and alt coins as taxis and trucks needed to move transactions.
dogie
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1652
Merit: 1119


dogiecoin.com


View Profile WWW
December 16, 2014, 09:01:57 AM
 #9747

My Sp 20 is disconnecting/ stopping mining for no reason. I have 1300PSU platinum going and it keeps knocking itself offline. The fan is still running so the only way I can tell is when I log into it, which I can't do at that point. I log into my stats page on eligius and I can see I am zero hashing. If I reboot PSU then it comes back on. Seems to be happening between every 4 and 24 hours. Is anyone else having this issue?
I have reset to factory and now trying to run. we will see how this goes.
Exactly what I was having for a few times today. Is it running hot? I moved it to somewhere cold, and it hasn't crashed yet. *touches wood*

In garage. 30 degrees in there. Its not hot to the touch at all. psu wires not hot. I just reset to factory. maybe this will do it. time will tell.
What is the temperature shown in the Asic stat page? i had it in somewhere around 27*C, and it crashed afterwards. It's at somewhere 5*C now, still going with the stats in my last post above.

here's what I have. Why are some in yellow?


The max temps are 125*C for each of them. Once it hits 120*C I think they start to throttle themselves. According to what I've read, try keeping them at < 115*C for them to run more stably. I'm suspecting that the high temps in there might've caused the controller board to freeze somehow.

Max spec temps are 125C, max 'mining' temps are 120C, anything below that it considers there's more headroom and will try to push up clocks + voltages within the voltage and power ranges set.

Temperatures in ST gear look hotter than the competition due to the location of the temp sensor, but max temps are all in the same ballpark (100-130C).

Guy Corem
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1232
Merit: 1029


Spondoolies, Beam & DAGlabs


View Profile WWW
December 16, 2014, 10:37:04 AM
 #9748

Spondoolies Tech SP20 Jackson review By Bitcoinist

New Mimblewimble implementation: https://www.beam.mw
Spondoolies is back with the SPx36: https://www.spondoolies-tech.com/products/spx36
John (John K.)
Global Troll-buster and
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1260
Merit: 1090


Will read PM's. Have more time lately


View Profile
December 16, 2014, 12:04:58 PM
 #9749

My Sp 20 is disconnecting/ stopping mining for no reason. I have 1300PSU platinum going and it keeps knocking itself offline. The fan is still running so the only way I can tell is when I log into it, which I can't do at that point. I log into my stats page on eligius and I can see I am zero hashing. If I reboot PSU then it comes back on. Seems to be happening between every 4 and 24 hours. Is anyone else having this issue?
I have reset to factory and now trying to run. we will see how this goes.

lower your watts setting to 250 and drop the  all the volts by .005

you are taxing the psu.

 My seasonic  1200 strains to run this  and I have to use lower settings then my evga 1300's

PS: I'm running mine on a pair of CX750's though and have been having this issue too... any suggestions/advice? Cheesy

well my thread has tests for 5 sp20's  they are more like 1400 to 1500gh. 

Unless you can stand the noise and have really cold air. Since all 5 are in my garage directly under my bedroom. I have no choice but to do massive under clocking.
1350gh

I can say that these are not a 1700gh miner do -10%

 which is  1530gh  work from there.

Yep, been running all night long at a consistent 1595.15GH/s all night long (number never changed I think) with ambient temps of around 3*C.

My Sp 20 is disconnecting/ stopping mining for no reason. I have 1300PSU platinum going and it keeps knocking itself offline. The fan is still running so the only way I can tell is when I log into it, which I can't do at that point. I log into my stats page on eligius and I can see I am zero hashing. If I reboot PSU then it comes back on. Seems to be happening between every 4 and 24 hours. Is anyone else having this issue?
I have reset to factory and now trying to run. we will see how this goes.
Exactly what I was having for a few times today. Is it running hot? I moved it to somewhere cold, and it hasn't crashed yet. *touches wood*

In garage. 30 degrees in there. Its not hot to the touch at all. psu wires not hot. I just reset to factory. maybe this will do it. time will tell.
What is the temperature shown in the Asic stat page? i had it in somewhere around 27*C, and it crashed afterwards. It's at somewhere 5*C now, still going with the stats in my last post above.

here's what I have. Why are some in yellow?


The max temps are 125*C for each of them. Once it hits 120*C I think they start to throttle themselves. According to what I've read, try keeping them at < 115*C for them to run more stably. I'm suspecting that the high temps in there might've caused the controller board to freeze somehow.

Max spec temps are 125C, max 'mining' temps are 120C, anything below that it considers there's more headroom and will try to push up clocks + voltages within the voltage and power ranges set.

Temperatures in ST gear look hotter than the competition due to the location of the temp sensor, but max temps are all in the same ballpark (100-130C).

It's doing a consistent 85*C across the board (with the exception of one, which is 115*C, and has never crashed since. I can safely deduce that it's probably due to the hot temps that caused its crashes yesterday. Cheesy  The box is cold to the touch though.

My BTC Tip Jar: 1Pgvfy19uwtYe5o9dg3zZsAjgCPt3XZqz9 , GPG ID: B3AAEEB0 ,OTC ID: johnthedong
Escrow service is available on a case by case basis! (PM Me to verify I'm the escrow!)

philipma1957
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2618
Merit: 1934



View Profile
December 16, 2014, 01:31:00 PM
 #9750

My Sp 20 is disconnecting/ stopping mining for no reason. I have 1300PSU platinum going and it keeps knocking itself offline. The fan is still running so the only way I can tell is when I log into it, which I can't do at that point. I log into my stats page on eligius and I can see I am zero hashing. If I reboot PSU then it comes back on. Seems to be happening between every 4 and 24 hours. Is anyone else having this issue?
I have reset to factory and now trying to run. we will see how this goes.

lower your watts setting to 250 and drop the  all the volts by .005

you are taxing the psu.

 My seasonic  1200 strains to run this  and I have to use lower settings then my evga 1300's

PS: I'm running mine on a pair of CX750's though and have been having this issue too... any suggestions/advice? Cheesy

well my thread has tests for 5 sp20's  they are more like 1400 to 1500gh.  

Unless you can stand the noise and have really cold air. Since all 5 are in my garage directly under my bedroom. I have no choice but to do massive under clocking.
1350gh

I can say that these are not a 1700gh miner do -10%

 which is  1530gh  work from there.

Yep, been running all night long at a consistent 1595.15GH/s all night long (number never changed I think) with ambient temps of around 3*C.

...
 yeah you have it in a cold spot 3c  so it does the 1595 pretty easy

with the 5 running in the garage even with the door open and 5-10c temps  the room goes to 30-35c  So I have no shot to run over 1425gh

each on the 5.

I am fine with this as I get to run six (last one comes today)  with the power available and the fans at 40 or 50.

6 x 1350= 8.1th   6 x 750 watts = 4500watts or 4.5 k  and I get about .56 watt per gh at the k-watt meter


I see BTC as the super highway and alt coins as taxis and trucks needed to move transactions.
tzortz
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 714
Merit: 500



View Profile
December 16, 2014, 03:56:24 PM
 #9751

SP20 is much less noisy than the SP3X?

All is Mine!

1H7LUdfx9AFTMSXPsCBror3RDk57zgnc2R
Ski72
Member
**
Offline Offline

Activity: 84
Merit: 10

Kinex - The New Frontier


View Profile
December 16, 2014, 04:03:30 PM
 #9752


Are we seeing a Happy Hanukkah sale today?  Shocked
Happy Holidays to everyone at SP Tech!

Please help support our disabled veterans - support the *DAV*
1P8CuGjdAbnxRQxyHqwxrEq8iTyD5UgAyi
As a 100% service connected disabled Navy Veteran, every bit helps! Wink
philipma1957
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2618
Merit: 1934



View Profile
December 16, 2014, 04:36:44 PM
 #9753


Are we seeing a Happy Hanukkah sale today?  Shocked
Happy Holidays to everyone at SP Tech!

That would be very nice!
I have 6 If I get a few more it would enough for a Menorah!

http://en.wikipedia.org/wiki/Menorah_(Hanukkah)



and they did it a sale 659 usd !!!!!!


http://www.spondoolies-tech.com/products/holiday-special-sp20-jackson-shipping-from-stock

I see BTC as the super highway and alt coins as taxis and trucks needed to move transactions.
Guy Corem
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1232
Merit: 1029


Spondoolies, Beam & DAGlabs


View Profile WWW
December 16, 2014, 05:08:40 PM
 #9754


Are we seeing a Happy Hanukkah sale today?  Shocked
Happy Holidays to everyone at SP Tech!
Thank you. It's "first light" this evening. Going on short vacation tomorrow.

New Mimblewimble implementation: https://www.beam.mw
Spondoolies is back with the SPx36: https://www.spondoolies-tech.com/products/spx36
bobsag3
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 546
Merit: 500

Owner, Minersource.net


View Profile
December 16, 2014, 05:09:22 PM
 #9755


Are we seeing a Happy Hanukkah sale today?  Shocked
Happy Holidays to everyone at SP Tech!
They you. It's "first light" this evening. Going on short vacation tomorrow.

Chag Sameach Smiley
Guy Corem
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1232
Merit: 1029


Spondoolies, Beam & DAGlabs


View Profile WWW
December 16, 2014, 05:18:15 PM
 #9756


Are we seeing a Happy Hanukkah sale today?  Shocked
Happy Holidays to everyone at SP Tech!
They you. It's "first light" this evening. Going on short vacation tomorrow.

Chag Sameach Smiley
Thank you.

New Mimblewimble implementation: https://www.beam.mw
Spondoolies is back with the SPx36: https://www.spondoolies-tech.com/products/spx36
raskul
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 434
Merit: 250



View Profile
December 16, 2014, 05:22:19 PM
 #9757

send us a postcard  Cool something with a picture of a beach on it to warm us up.

tips    1APp826DqjJBdsAeqpEstx6Q8hD4urac8a
RoadStress
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1862
Merit: 1002


View Profile
December 16, 2014, 05:57:03 PM
 #9758

Thank you. It's "first light" this evening. Going on short vacation tomorrow.

Enjoy vacation!

H/w Hosting Directory & Reputation - https://bitcointalk.org/index.php?topic=622998.0
Guy Corem
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1232
Merit: 1029


Spondoolies, Beam & DAGlabs


View Profile WWW
December 16, 2014, 06:04:39 PM
 #9759

Thank you. It's "first light" this evening. Going on short vacation tomorrow.

Enjoy vacation!
Thank you. Much deserved ...

New Mimblewimble implementation: https://www.beam.mw
Spondoolies is back with the SPx36: https://www.spondoolies-tech.com/products/spx36
gbsray
Member
**
Offline Offline

Activity: 126
Merit: 10


View Profile
December 16, 2014, 07:06:08 PM
 #9760

Hi All, just received 2 SP20E's from Spondoolies.

One of the units has the following on the ASIC stats page.
LOOP[1] ON TO:0
2: disabled (Asic all engines fail BIST)

When I first power up the unit the stats all look fine, about 1 minute or so after hashing begins, I hear the fan spin down and then back up and this message is there. Hash rate also drops to about 1400Ghs from 1650 at the same time. Running at max setting or underclocked dosent't change anything. Have also tried 2 different power supplies (seasonic 1250 gold and EVGA 1300 G2) that are running without issue on the other SP20. Current settings are:

Fan = 80
Start volts all .73
Max volts .735
Max PSU all 275

These are my first Spondoolies, have been mining with Antminer for about a year so forgive my lack of knowledge on the Spondoolies side.

I've reached out to Spondoolies support but no response so far. Appreciate any thoughts or suggestions.
Pages: « 1 ... 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 [488] 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 ... 726 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!