Bitcoin Forum
February 18, 2020, 06:26:31 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.19.0.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Often, the miner is reset to the default setting while working  (Read 29 times)
diligent1984
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
February 12, 2020, 02:05:16 PM
Last edit: February 13, 2020, 03:38:16 AM by frodocooper
 #1

Hi everyone,

We have a couple of Cheetah miner F1.

The problem is when the power is cut for safety issues or even in some cases at normal conditions (which happens a lot lately), our devices (F1 Miners) reset to the default setting (I can say factory setting). The IPs don't change but the pool setting goes back to the pool factory set for the first time. It means they don't mine for us and they do it for the manufacturer and we have to change it back to our desired setting again.

I should mention the latest version of F1 firmware which we got is installed on our devices.

Does anyone have any idea what is the problem and how we can solve it? If more info is required, please kindly let me know and I will do my best to explain in more detail.
1582050391
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1582050391

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1582050391
Reply with quote  #2

1582050391
Report to moderator
1582050391
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1582050391

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1582050391
Reply with quote  #2

1582050391
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1582050391
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1582050391

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1582050391
Reply with quote  #2

1582050391
Report to moderator
1582050391
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1582050391

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1582050391
Reply with quote  #2

1582050391
Report to moderator
1582050391
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1582050391

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1582050391
Reply with quote  #2

1582050391
Report to moderator
BitMaxz
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1708
Merit: 1336


Beware on fake ledger nano, trezor and electrum.


View Profile WWW
February 12, 2020, 09:26:40 PM
Last edit: February 13, 2020, 03:38:39 AM by frodocooper
 #2

Can you try to check the "reset button" near "IP reporter button" the reset button might be stuck that may cause the issue? Try to push the reset button then check the miner if there is a signal shown while pressing the reset button.

If there is no indicator showing from the led lights it means that your reset button is stuck. Try to keep pressing it to remove from being stuck.

diligent1984
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
February 14, 2020, 07:49:38 AM
 #3

Thank you BitMaxz for your reply.

Please let me check and I will get back to you as soon as I check the result. The miners are a bit far from where I live and it may take a while until I can try it.
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!