Bitcoin Forum
February 12, 2025, 12:26:47 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 28.0 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 [2]  All
  Print  
Author Topic: 10.000 TL üst limitli Bireysel ihtiyaç kredisi başvuran varmı?  (Read 294 times)
mandown (OP)
Legendary
*

Activity: 2198
Merit: 1545

View Profile
April 28, 2020, 02:40:41 PM

hocam halk bankasından sadece sms atmıştım 3.000 tl çıkmıştı atm ye gittim  o esnada internet şubesinden giriş yapıp sözleşmeyi onayladım parayı aldım ve çıktım.
bu kadar basitti ama sıra vs bir günümü de aldı

Bu forumda paylaştığım her içerik banlansam bile kendi adıma bir arşiv niteliği taşır lütfen paylaştığım link veya herhangi bir konuda araştırmadan hareket etmeyin. Burayı gelecekte işime yarar düşüncesi ile kullanmaktayım. kişisel arşivim sayılır Cheesy
lossnet
Legendary
*

Activity: 1820
Merit: 1123

View Profile
April 28, 2020, 08:09:32 PM

Şimdiye kadar 1 kez kredi kullanmıştım. Onda da pişman oldum. Ufak bir miktar sayılırdı ama daizini ödemek acayip zor gelmişt. O günden beri de çekmemeye gayret gösteriyorum... Mevcut ihtiyaç kredisinin en iyi tarafı 6 ay ödemesiz olması. Bu insanları biraz rahatlatacaktır. Kime ne kadar verildiğine ilişkin de karmaşa var. Yorumlarda okuduğum kadarıyla, geçmişte düzenli ödeme yapanlara bile düşük miktar denk gelmiş!
Pages: « 1 [2]  All
  Print  

Jump to: