Bu projenin coini ne işe yarıyor bilen varmı? Merkeziyetsiz önemli tamamda twt ye ne oluyor? Neden pumplaniyor. Grafiği bildiğin hep win win pozisyonunda olmuş.b
tek işi var scam coinlerinin fotosunu trustwalletta gorunmesını ısteyenler odemeyı twt ıle yapıyor. baska hıcbır ozellıgı yok. son bogadan berı en saglam duran coın oldu grafıgıne bakmadım ama ath bıle olabılır.
Cz geçen gün bir twit attı ve tat uçuşa geçti. Eğer boğa piyasası olmuş olsa x3-4 yapardı kısa sürede. Ben işini açıkçası ne işe yarıyor TWT hiç fikrim yok. Sadece cüzdan tokeni ama arkasında cz olduğu için daha da yüksek fiyatları görecek gibi.
Cz uçurdu zaten bunu, borsa analizi yaparken kullanıcılar twt benzeri cüzdanları önerdiğini okudum, böyle olunca muskun dogesinden daha mantıklı bulan insanlar biraz twt aldı, şu aşamada bile coştu, 40 sentlerde iken bir ara alsam mı demiştim, cz aldı bir yerde malını parlatır mutlaka, bundan sonra cznin aldıklarını daha dikkatli alacağım, uygun fiyatta yapıştır zaten cz bir yerde parlatır,