Bitcoin Forum
November 29, 2020, 05:02:59 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.20.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 »  All
  Print  
Author Topic: Miner Performance-Boosting Firmware By MSKMINER  (Read 641 times)
MSK_MINER
Copper Member
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 28
Merit: 0


View Profile
July 18, 2020, 11:37:22 AM
 #121

Tell me the best mining pool for today!

depends on how many ASICs You have.
1606626179
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1606626179

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1606626179
Reply with quote  #2

1606626179
Report to moderator
1606626179
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1606626179

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1606626179
Reply with quote  #2

1606626179
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1606626179
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1606626179

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1606626179
Reply with quote  #2

1606626179
Report to moderator
1606626179
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1606626179

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1606626179
Reply with quote  #2

1606626179
Report to moderator
jaxon6526
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 10
Merit: 0


View Profile
July 18, 2020, 02:42:56 PM
 #122

Is there a video instruction in English how to turn 5Gb of Zotac P102-100 into 10Gb! Or only in Russian?
MSK_MINER
Copper Member
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 28
Merit: 0


View Profile
July 18, 2020, 02:55:03 PM
 #123

Is there a video instruction in English how to turn 5Gb of Zotac P102-100 into 10Gb! Or only in Russian?

Yes there is! You can watch the video here https://www.youtube.com/watch?v=faPT2pI6prs

nomaka
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 9
Merit: 0


View Profile
July 18, 2020, 03:05:40 PM
 #124

Need a firmware where can specify your fee
MSK_MINER
Copper Member
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 28
Merit: 0


View Profile
July 18, 2020, 03:34:24 PM
 #125

Need a firmware where can specify your fee


The s9 and L3+ have a redirect ASIC of speed menu where you can specify your fee up to 20%
rampagewsu
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14
Merit: 0


View Profile
July 18, 2020, 04:13:44 PM
 #126

Control boards from s9a are friends with hash boards from 9j and from s9i?
MSK_MINER
Copper Member
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 28
Merit: 0


View Profile
July 18, 2020, 04:22:50 PM
 #127

Control boards from s9a are friends with hash boards from 9j and from s9i?

Of course, the same.
aiwk171
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 143
Merit: 1


View Profile
July 19, 2020, 09:21:56 AM
 #128

Do you have competitors?
bitexbook.com
Copper Member
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 22
Merit: 0


View Profile
July 19, 2020, 09:23:21 AM
 #129

Do you have competitors?

I doubt it. I've never heard of anyone flashing this hardware.
MidasCaps
Copper Member
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 141
Merit: 0


View Profile
July 19, 2020, 09:25:16 AM
 #130

Do you have competitors?

If this service is really capable of increasing the performance of mining equipment, then very soon many will start doing it.
alezgut2410
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 71
Merit: 0


View Profile
July 19, 2020, 09:26:45 AM
 #131

Do you have plans for the future? Are you going to expand? Scale this business?
Mongoll
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 117
Merit: 2


View Profile
July 19, 2020, 09:28:12 AM
 #132

Do you have plans for the future? Are you going to expand? Scale this business?
As far as I understand, firmware is only one of the services offered. So they've probably passed the scaling stage.
jaxon6526
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 10
Merit: 0


View Profile
July 19, 2020, 12:08:41 PM
 #133

Tell  why when inserting a card for firmware both lights light up S9i
MSK_MINER
Copper Member
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 28
Merit: 0


View Profile
July 19, 2020, 12:18:10 PM
 #134

Tell  why when inserting a card for firmware both lights light up S9i


Virus, lack of micro-damage to the slot controller, faulty slot. We think it's a virus.
mdmtAGNTaj
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 12
Merit: 0


View Profile
July 19, 2020, 01:58:21 PM
 #135

Hello, with three ASIC  with 17+ problem, two  do not work, the third does not turn on now, most likely problem in the power supply . Can I redo two ASICs out of three by rearranging the boards?
MSK_MINER
Copper Member
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 28
Merit: 0


View Profile
July 19, 2020, 02:01:39 PM
 #136

Hello, with three ASIC  with 17+ problem, two  do not work, the third does not turn on now, most likely problem in the power supply . Can I redo two ASICs out of three by rearranging the boards?

Hi, starting with firmware version 1.0.9, the Board hash can be mixed without any restrictions. Even pro and not pro s17.
davisafuh
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 8
Merit: 0


View Profile WWW
July 19, 2020, 02:17:17 PM
 #137

What firmware for T17 to put 2.0 or 1.1?

 *Link Removed*
 *Link Removed*
MSK_MINER
Copper Member
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 28
Merit: 0


View Profile
July 19, 2020, 02:49:58 PM
 #138

What firmware for T17 to put 2.0 or 1.1?

The difference is in the interface, 2.0 has Russian
nomaka
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 9
Merit: 0


View Profile
July 19, 2020, 03:08:11 PM
 #139

Guys tell me please t17 40th how much can I accelerate?
MSK_MINER
Copper Member
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 28
Merit: 0


View Profile
July 19, 2020, 03:37:29 PM
 #140

Guys tell me please t17 40th how much can I accelerate?

As a rule, they do not chase well. Only in the overvolt, but there are exceptions.
Pages: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 »  All
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!