Bitcoin Forum
September 25, 2020, 10:13:33 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.20.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Qortal Genesis - Infrastructura pentru Internetul viitorului  (Read 105 times)
RoUnited
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 32
Merit: 4


View Profile
July 27, 2020, 08:11:59 PM
Merited by Vlad2Vlad (3), Traxo (1)
 #1
qortal.org
Qortal Blockchain Project (wiki link)
Discord ‘QORT Project Official’ chat: Discord Chat
Decentralized Internet Infrastructure of the FutureDownloads

Descărcați și sincronizați portofelul acum. Geneză, luni 29 Iunie


Pagina oficială secțiunea descărcări.

Qortal UI Github pagina de descărcare


După 6+ ani de dezvoltare,infrastructura Internetului descentralizat al viitorului este pregătită să lanseze faza 1 pe 29 iunie 2020!
Dezvoltarea activă a început în 2016 cu preluarea proiectului QORA. De atunci, Codul de bază QORA a fost rescrisă complet, rămânând nici o linie din codul QORA original. Se naște o platformă complet nouă, capabilă să reconstruiască Internetul în întregime, într-o rețea complet neurmarită. Construit de oameni, pentru oameni!Un concept cu adevărat 100% descentralizat, spre deosebire de orice a fost văzut anterior.

Nici-un aspect al nucleului Qortal, precum și plugin-urile de bază nu sunt centralizate sau nu necesită componente centralizate. Fiecare persoană din rețea rulează un nod principal și o aplicație UI pe sistemele lor individuale și accesează rețeaua și serviciile prin propriul computer.

Prima „cerere de bază” a Qortal-ului este completată: ‘Q-Chat'

Platforma de chat criptată bazată pe Blockchain, în timp real! Q-Chat este prima demonstrație a Qortal în ceea ce privește aspectul său de găzduire a aplicațiilor. Nu utilizează serverele din niciun motiv, deoarece utilizează un tip tx specializat în Qortal, pentru a trimite mesaje instantanee. Atât chat-ul in GRUP, cât și mesajele PM sunt posibile.


Sistem de grupuri On-Chain

Blockchain-ul Qortal permite crearea de grupuri ON-CHAIN ​​cu Administratorii. Aceste grupuri pot fi publice sau private și pot fi utilizate în mai multe scopuri. Pot fi utilizate pentru a crea 1)un grup reprezentativ pentru o țară pentru atenuarea conținutului ilegal din țara respectivă, 2) pentru cei care au nevoie sau doresc să urmeze „regulile” sau 3) pentru lucruri la fel de simple precum grupurile de comunicare publică. Nu există nicio limită la utilizarea grupurilor on-chain din Qortal. Când un grup este creat, în mod implicit, un chat în Q-Chat este creat pentru acel grup. Asa ca poti avea imediat comunicare cu grupul tau pe lant!

Serviciul QORT Token/Coin

QORT este numele jetonului de service și / sau monedă care este „moneda principală” a sistemului. QORT va fi utilizat pentru a alimenta o varietate de plugin-uri (aplicații) pe rețeaua Qortal și poate fi utilizat și pentru valoarea de tranzacționare, etc. Valoarea monedei QORT este derivată din puterea rețelei Qortal și va fi reflectată în Portalul comerțului și piețele sale..

Sistem de mint cu nivele

Metoda de „alimentare a lanțului” din Qortal este numită „Mint”. Mintingul este, în esență, modul în care „vă dovediți un nod complet și online”, astfel încât puteți fi recompensat pentru a ajuta rețeaua Qortal să crească pentru a obține forță și atingere suplimentară. Mintingul este primul tip de cont activat la nivel de rețea Qortal. Conturile vor câștiga un nivel pe lanț și vor putea utiliza acest nivel pentru sistemul de vot și orice altceva în viitor cărora nivelurile li se acordă valoare suplimentară. Deocamdată, pe măsură ce creșteți prin montare, obțineți o porțiune mai mare din recompensele blocului așa cum se vede mai jos:


Nivelele 1+2 = Împart5%
Nivelele 3+4 = Împart 10%
Nivelele 5+6 = Împart 15%
Nivelele 7+8 = Împart 20%
Nivelele 9+10 = Împart 25%


Fondatorii
În total sunt doar 13 fondatori care împart 5% plus restul% de la oricare dintre celelalte niveluri de nivel care nu au utilizatori.

Posesorii QORA originali
împart 20% împărțit între ei ceea ce este pe baza cantității de QORA reținute și arse pe lanțul QORA.


Sistem de înregistrare a numelor

În Rețeaua Qortal, un utilizator poate alege să „înregistreze un nume”. În ce constă, este să legați un nume de utilizator pe contul utilizatorului.Așa că, în loc să folosească un șir lung de cifre, cineva poate folosi în schimb numele său înregistrat pentru a trimite monede, mesaje etc. Sistemul de înregistrare a numelor va fi, de asemenea, utilizat în viitor, pentru nume de domenii pe The Qortal Network. În esență, va putea înlocui sistemul DNS centralizat pe care îl folosește internetul acum.

Tranzacții de grup

În mod similar cu metoda prin care tranzacțiile de actualizare automată sunt efectuate pe Rețeaua Qortal, alte tranzacții pot avea loc, de asemenea.Un grup poate decide cu privire la crearea grupului, câte blocuri până la aprobarea tranzacției lor și cât timp o tranzacție neaprobata va sta pe lanțul neaprobat înainte de a dispărea. De asemenea, pot alege câți administratori trebuie să aprobe tranzacția, procentual. De exemplu, pentru ca o tranzacție de actualizare automată să poată fi aprobată, 20% din grupul de dezvoltatori din lanț, trebuie să aprobe tranzacția în termen de 1 zi de la inițierea tranzacției inițiale. Dacă acest lucru nu are loc, atunci tranzacția nu va mai fi încheiată și actualizarea nu va avea loc.


Emiterea activelor

Posibilitatea de a „emite active” este și o porțiune din sistem. Un utilizator poate decide să creeze un activ pentru orice scop dat și să-l emită de acum înainte pe The Qortal Network. Activele pot fi utilizate în orice număr de scopuri, inclusiv, dar fără a se limita la reconstruirea rețelelor de tranzacționare a stocurilor și FOREX în siguranță.


Tranzacționarea activelor

În interiorul rețelei Qortal, odată ce au fost emise activele, acestea vor putea fi tranzacționate și după finalizarea pluginului pentru tranzacții cu active. Acest plugin va fi finalizat la scurt timp după lansare. Cu pluginul pentru tranzacții de active, utilizatorii își pot schimba direct activele în cadrul ecosistemului Qortal, pentru token-urile QORT și apoi cu orice alt material.

Lichiditatea încorporată

QORT poate fi tranzacționat pentru alte active, cum ar fi Bitcoin sau Ethereum, imediat după actualizarea automată a portalului comercial.


Portal de comerț cu lanțuri transversale complet descentralizatel

Portalul comercial al Qortal (și ceea ce i-a dat numele Qortal) este o „piață” în care utilizatorii pot face schimb DIRECT de la un blockchain la altul. Prima monedă care va fi listată pe Portalul comercial va fi Bitcoin. Curând după listarea Bitcoin, se vor adăuga și alte monede (cum ar fi LTC și ETH).


Suport BTC și alte monede descentralizate

Alte suporturi pentru monede vor fi adăugate portalului după ce portalul va fi implementat într-o actualizare automată.

Dispozitiv hardware Generatia 1 special conceput pentru Qortal

Securitatea rețelei QORTector și dispozitivul nodului este finalizat -Generatia 2 dispozitiv în dezvoltare.

Site-uri găzduite de Blockchain, comunicații și alte aplicații

Aceasta va veni în faza 3 a lansării generale (la câteva luni după Geneză).

Sistem de votare bazat pe comunitate & Sistem de nivel pentru măsurarea influenței

Sistemul de votare este planificat pentru implementare într-o viitoare actualizare automată (la o lună sau mai mult după Geneză).


Pentru oameni, de către oamenii cu posibilități interminabile!Fundal

Codul de bază pentru Qortal inițial a început ca baza de coduri pentru monede QORA. QORA s-a lansat în 2014 și a fost complet scris personalizat. De la actuala preluare a echipei QORA în 2016, TOTUL S-A REZCRIS COMPLET  impreuna cu adăugarea multor funcții noi sau a caracteristicilor anterioare realizate în mod diferit.

Atunci de ce Qortal nu este QORA?


Din pacate, au existat o serie de factori cu QORAceea ce a făcut-o mai puțin plină de satisfacții pentru a continua dezvoltarea opusă noului Qortal. Factorii precum cod de bază ușor dezordonat care a făcut dezvoltarea foarte dificil în comparație cu ceea ce avem acum si o cantitate de monede convolutecare a devalorizat adevărata valoare a proiectului (ca să nu mai vorbim de un eveniment etic în care schimburile centralizate au pierdut monedele titularului QORA și o cantitate masivă de monede rămân „indisponibile”). După ce am luat în considerare aspectele defecte ale QORA precum și Bitcoin-ul astăzi în comparație cu cartea albă originală, Qortal are și va continua să fie atent conceput pentru a oferi lumii un concept 100% blockchain descentralizat încât îmbunătățește modul în care folosim internetul și tehnologia blockchain!

În 2016, echipa Qortal a preluat dezvoltarea QORA cu planurile de a relansa QORA ca QORA2. Qortal a fost inițial conceput a fi doar un portal de comerț descentralizat 100% (DEX). Cu toate acestea, pe măsură ce a trecut timpul, s-a luat decizia de a contopi cele două proiecte într-o singură bază de coduri complet rescrisă, care va fi numită Qortal cu „QORT”, ca marcat pentru simbolul Qortal.


Qortal este scris personalizat și descentralizat (complet P2P în toate aspectele) platformă cu un miez care este capabil de o multitudine mare de funcționalități.

În plus, o platformă completă de utilizare personalizată bazată pe web (UI) care este axată pe ușurința de utilizare și o prezentare simplistă va permite utilizatorilor să înțeleagă cu ușurință și folosiți miezul complex cu puțin efort . Va fiUnul dintre singurele proiecte complet scrise de la zero din spațiul blockchain.Aceasta înseamnă că nu este o clonă a niciunei alte platforme! Au fost păstrate anumite aspecte ale QORA, cu toate acestea, aproape totul din sistem este complet nou. Pentru porțiunile QORA care au fost păstrate, au fost îmbunătățite totuși considerate necesare pentru a îmbunătăți funcționalitatea dorită.

Prima dintre multele idei mari


Cei care susțin conceptul dedescentralizare va fi cu siguranță interesat de Qortal. Platforma este menită să nu conțină niciodată niciun aspect al centralizării! Aceasta include niciodată necesitatea unei platforme centralizate pentru a furniza servicii esențiale precum tranzacționarea și pentru a fi capabil mai mult decât orice alt sistem P2P care a venit înainte.

Platforma va avea un portal de comerț complet descentralizat care permite complet tranzacțiile p2p intr-un mod deosebit de cele făcute înainte. Tranzacțiile se desfășoară în mod DIRECT de la un BLOCKCHAIN la altul. Nu este nevoie de niciun control centralizat sau chiar proprietatea temporară asupra monedelor / jetoanelor utilizatorului. Portalul de comerț va permite crearea AUTOMATĂ a tranzacțiilor controlate SmartContract, executarea tranzacțiilor în mod similar cu un schimb centralizat, fără niciun aspect centralizat.Portalul comercial va fi lansat într-o actualizare automată a platformei care are loc la scurt timp după geneză.Fii la curent cu actualizările.


Această platformă poate începe procesul de reconstruire a internetului fără control centralizat!


Implementarea unui sistem de vot echitabil care se bazează pe contribuția utilizatorilor la rețea și pe utilizabilitatea acesteia de către alții pare a fi cea mai corectă modalitate de a se asigura că oricine se poate implica fără a sacrifica securitatea și stabilitatea pe care o va cere un proiect cu adevărat descentralizat. Mai ales când vine vorba de abordarea unor încercări ilicite în rețea, care trebuie sancționate sau eliminate în comun. Va exista un sistem „nivel” pe anumite tipuri de conturi care va permite ponderea voturilor să se bazeze pe cantitatea de intrare pe care o oferă utilizatorul pentru funcționalitatea și capacitatea de utilizare a sistemului general. Voturile nu vor mai fi ponderate și în funcție de cantitatea de monede pe care o are un utilizator. Nu dorim ca nicio persoană sau entitate să aibă ocazia să-și manipuleze drumul în acest nou design și să poată sabota buna intenție / stabilitatea concepției sale!

Cu alte cuvinte, odată cu crearea sistemului bazat pe nivel / influență, vine capacitatea de a construi un sistem economic cu adevărat descentralizat, administrat în comunitate în cadrul rețelei. Posibilitatea de a crea „comisii” de utilizatori concentrat pe orice aspect al sistemului care ar putea necesita un fel de supraveghere, cum ar fi conceptul de „activitate ilicită” este, de asemenea, în sfera funcționalității platformei.


Qortal a înlăturat toată încrederea pe bani în ceea ce privește „influența” utilizatorului asupra rețelei.Niciodată nu va mai fi „bani = putere”. În cadrul rețelei Qortal, utilizatorii sunt la fel de influenți pe cât decid să fie, și depun efortul necesar pentru a deveni.

Qortal își propune să fie noua infrastructură de internet complet descentralizată, pentru viitorul omenirii.

Qortal Hardware


Dispozitivul QORTector este 100% open-source(sursa deschisa) atât în ​​ceea ce privește hardware, cât și software. - mai multe informații hardware - http://wiki.qortal.org


Recompensa blocului inițial este de 5 QORT. Recompensa blocului apare în medie de 60 de secunde. Acest număr va scădea la fiecare 6 luni până la atingerea a 2 QORT în cazul în care va rămâne dacă nu se va vota modificarea.
Programul și reducerea recompenselor

Code:
[size=13pt]
  { "height": 1, "reward": 5.00 },
        { "height": 259201, "recompensă": 4.75 },
        { "height": 518401, "recompensă": 4.50 },
        { "height": 777601, "recompensă": 4.25 },
        { "height": 1036801, "recompensă": 4.00 },
        { "height": 1296001, "recompensă": 3.75 },
        { "height": 1555201, "recompensă": 3.50 },
        { "height": 1814401, "recompensă": 3.25 },
        { "height": 2073601, "recompensă": 3.00 },
        { "height": 2332801, "recompensă": 2.75 },
        { "height": 2592001, "recompensă": 2.50 },
        { "height": 2851201, "recompensă": 2.25 },
        { "height": 3110401, "recompensă": 2.00 }[/size]


Nu exista Coin Cap pentru QORT, la fiecare „6 luni” se înregistrează o scădere a recompensei blocului de la începutul lui la 5 monede, cu .25, până la 2 monede. Adică, cu excepția cazului în care se face un vot cu sugestia unei creșteri, ceea ce este posibil și prin depunerea unei propuneri în sistem și prin votul ulterior. Potențialul pentru o creștere de până la 1 monedă per bloc este posibil prin vot, cu toate acestea, acest tip de vot poate avea loc doar o singură dată pe an (în blocuri).

Pentru mai multe informatii

Pentru a afla mai multe despre proiectul Qortal, vă rugăm să consultați pagina wiki la: wiki.qortal.org aprecum și alături de noi pe chat-ul „Oficial al proiectului QORT” al Discordului:DISCORD


1601072013
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1601072013

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1601072013
Reply with quote  #2

1601072013
Report to moderator
1601072013
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1601072013

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1601072013
Reply with quote  #2

1601072013
Report to moderator
1601072013
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1601072013

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1601072013
Reply with quote  #2

1601072013
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1601072013
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1601072013

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1601072013
Reply with quote  #2

1601072013
Report to moderator
1601072013
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1601072013

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1601072013
Reply with quote  #2

1601072013
Report to moderator
Vlad2Vlad
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2632
Merit: 1327

www.ixcoin.net


View Profile WWW
July 28, 2020, 04:57:15 AM
 #2


Frumos.  Investing.  Smiley

iXcoin - Welcome to the F U T U R E!
Apocalipsa
Member
**
Offline Offline

Activity: 102
Merit: 102


View Profile
July 28, 2020, 06:59:25 AM
 #3

Instalați software-ul.
Sincronizare
Creează un cont
Scrie-mi un mesaj privat cu porecla discordie @malina
Vă voi trimite 0,01 Qort
Doar pentru primele 1000 de conturi


Mersi! 
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!