haha
hey gidi günler.Matic gibi yükseliş beklediğim bir proje var 2024'de. araştırmalarım sürüyor.İyice kendi içimde emin olduktan sonra buraya yazacağım.
Konunun güncellenmesi ile tekrardan üst sıralara gelmesi tekrardan konuyu inceleme fırsatı elde etmeme sebep oldu. Konu içerisinde alım yapılan fiyat seviyelerini gördükçe çok doğru bir yatırım kararı olduğunu ve çok ciddi kazanç sağladığını görmek açıkçası senin adına sevinmeme de sebep oldu
Özellikle çok ciddi zarar ettim fiyat 0.027 USD oldu ve ortalama fiyatın 0.017 USD seviyelerine kadar çekilmiş olduğu kısımları günümüz koşullarında mesajı okuduğum zaman yüzümde tatlı bir gülümseme olmasına sebep oldu. Umuyorum ki bahsettiğin proje de bu şekilde çılgınca bir getiri sağlayacak ve değerlendirme fırsatı elde eden tüm forum üyeleri buradan ekmeğini yiyecektir. Merakla paylaşımını bekleyecek ve sonrasında da kendi analizimi de yaparak bir miktar yeni paylaşacağın projeden alım yapacağım. Kim bilir, belki de bütçemi sarsmayacak bir alım Matic gibi değerlenir ve kendi adıma da sevinmek kısmet olur.
Bir kaç proje var aslında ama piyasadaki proje sayısını düşününce aralarından nokta atışı yapmak zorlaşıyor.Bunun için sürekli takip etmek gerekiyor.Projeyi takımdan daha iyi takip etmek gerekiyor
haha
hey gidi günler.Matic gibi yükseliş beklediğim bir proje var 2024'de. araştırmalarım sürüyor.İyice kendi içimde emin olduktan sonra buraya yazacağım.
Konunun güncellenmesi ile tekrardan üst sıralara gelmesi tekrardan konuyu inceleme fırsatı elde etmeme sebep oldu. Konu içerisinde alım yapılan fiyat seviyelerini gördükçe çok doğru bir yatırım kararı olduğunu ve çok ciddi kazanç sağladığını görmek açıkçası senin adına sevinmeme de sebep oldu
Özellikle çok ciddi zarar ettim fiyat 0.027 USD oldu ve ortalama fiyatın 0.017 USD seviyelerine kadar çekilmiş olduğu kısımları günümüz koşullarında mesajı okuduğum zaman yüzümde tatlı bir gülümseme olmasına sebep oldu. Umuyorum ki bahsettiğin proje de bu şekilde çılgınca bir getiri sağlayacak ve değerlendirme fırsatı elde eden tüm forum üyeleri buradan ekmeğini yiyecektir. Merakla paylaşımını bekleyecek ve sonrasında da kendi analizimi de yaparak bir miktar yeni paylaşacağın projeden alım yapacağım. Kim bilir, belki de bütçemi sarsmayacak bir alım Matic gibi değerlenir ve kendi adıma da sevinmek kısmet olur.
Stratejinden eminsen ve fiyat düşmeye devam ediyorsa kademeli almaya devam etmelisin.Paran kalmadıysa her şeyi kapatıp uzaklaşacaksın.Yoksa o malı yükselişin başında sattırırlar
Benim bile sattığım seviye ile tepe noktası arasında dağlar kadar fark var.Kaçan kar miktarı milyon dolar seviyesinde.
haha
Ya kaspa ya da hdn
haha
hatırlar mısın hocam boğadan sonra matic vs hakkında konuşmuştuk. ne zaman birisi matic dese aklıma hep sen geliyorsun.
piyasaya bakınca fiyatlar her ne kadar tam olarak dip noktasını göstermese de aslında toplanacak kıvamda. işin boktan tarafı ya malda kalıp sermayeyi kediye yükledik ya da gerçek anlamda paramız olmadığı için dipten mal toplamak şu sıralar zor duruyor. bir de anasını satayım maliyeti düşür düşür nereye kadar arkadaş. en sonunda böbrekleri satacağız maliyeti sıfırlamak için:)
Hatırlamaz mıyım abi ya.Matic güzeldi ama bizim sıkıntımız boğanın tepesinde hala aksiyon almak oluyor genelde.Boğanın tepesi gelmeden her şeyi satmış olmak gerekiyor.
@dannybrown başlık takibimde ona göre bir sonrakinde forumu komple zengin etmeni bekliyorum
şaka biyana helal olsun sana.
Umudum bir büyük balık daha yakalamak