@freid yanlış düşünüyorsunuz
forum sayesince çok güzel kazançlar elde ettim tek tek her coini bir yere kadar inceleyebilirsiniz burada belli başlı isimlerin paylaştığı konuları kaçırmam direk incelemeye alırım.
Bende forumu bu iş için kullanıyorum çok da faydalı oluyor eleştiren arkadaşlara baktım da forumda sadece eleştiri yapmak konu baltalamak için moderatör havasında takılıyor her yerde bu tür gereksizlikler var dikkate almadım.🤣
Sürü psikolojisi ile hareket eden tipler bunlar biri elestirince arkasından gelen koyunlarda otomatik eleştirir eğer ilk yorum olumlu olsaydı arkadan gelen sürü de olumlu yorum yapacaktı 😂😂😂
@kriptobaron hocam, arkadaşlar kötü bir şey yazmamış ki..
Şimdi başlığı okuyunca çok iddialı bir konu! Sonuçta
GEM Mİ? sıradan bir başlık değil.
Merakla tıklayıp bakınca insan ister istemez projeyle ilgili bir çalışma, yenilik, diğer coinlerden farklılık vs. bir şeyler okumak istiyor.
Ama içerik neredeyse sıfır. Hiçbir açıklama yok. Konu ile alakalı detaylı bir açıklama, ayrıntı aramızda olup konuları takip eden ve piyasaya girecek olanlar için de yol gösterici bir paylaşım olmuş olur.
@bobita ve @gospodin her ikisinin de paylaşımlarını takip eder ve önemserim. Forumda değerli ve yol gösterici olan arkadaşlar az değil.
Bu tip eleştirileri optimist bakış açısıyla değerlendirmek gerekir.
Hepimizin buradaki amacı para kazanmak, kazandırmak... Bunun için öncelikli kural ise doğru bilgi.
Coti projesi hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa yatırım yapmayı düşünen arkadaşlar için faydalı olabilir.