Beşiktaş'ın dün akşam oynadığı oyunu gerçekten çok beğendim, rakiplerine hiç fırsat vermediler, rakipleri zayıftı ama olsun yine de sıfıra yakın bir pozisyon verdiler, devamlı önde baskı ile oynadılar ve kendi alanlarına hapsettiler rakiplerini.
3-0 çok rahat bir galibiyet aldılar ve turu garantilediler bana göre. Çok büyük bir sürpriz olacağını düşünmediğim için Beşiktaş'ı şimdiden tebrik ederim.
Beşiktaş için çok kolay bir maçtı ve skora da bunun yansımasını görmek güzeldi. 3'ten fazla gol de rahatlıkla atabilecekleri bir maçtı. Vincenzo Italiano Beşiktaş tarihindeki en iyi teknik direktörler arasına girebilir böyle giderse.
Trabzonspor'u izlemedim, Beşiktaş maçı daha keyifli olacağını düşündüğüm için Beşiktaş'ı izledim ve öyle de oldu. Trabzonspor'da evinde kaybetmiş, yazık olmuş, deplasmanda kazanmaları çok zor, büyük ihtimalle elenecekler, umarım ben yanılırım ve devam ederler.
Trabzonspor daha iyi bir kadroya sahip olmanın avantajını kullanamadı. Bazı tercihlere de anlam veremedim yani Umut Nayir'in koca bir yarıyı forvet arkası oynaması ve sonra oyundan alınması gibi. Trabzonspor hala turu geçebilir iyi oynarsa yani rakip daha güçlü bir takım değil.