mandown
Legendary
Activity: 2044
Merit: 1380
|
|
March 19, 2021, 04:49:32 PM |
|
join butonuna çok erken tıklayanlardan biriyimdir ilk 4000 kişi içerisine girdim
CHRIS PAUL Dunk 2021 All-Star Game (Series 2) #630/2021
paketten çıkan momentlerden en değerlisi bu 600-800 usd aralığında bir fiyatı var tam anlayamadım çözemey çalışıyorum.
|
|
|
|
SUPERSAIAN
Legendary
Activity: 2338
Merit: 1330
|
|
March 19, 2021, 05:08:30 PM |
|
join butonuna çok erken tıklayanlardan biriyimdir ilk 4000 kişi içerisine girdim
paketten çıkan momentlerden en değerlisi bu 600-800 usd aralığında bir fiyatı var tam anlayamadım çözemey çalışıyorum.
Hayırlı olsun hocam. Join butonuna erken tıklaman bir şey fark ettirmiyor random atıyor sıralamayı yoksa bende ilk basanlardanım join butonuna 160k sıra verdi şu zamana kadar üç kere denedim şansımı hepsi karavana çıktı elbet alıcam birgün drop..
|
| | . .Duelbits. | │ | ..........UNLEASH.......... THE ULTIMATE GAMING EXPERIENCE | │ | DUELBITS FANTASY SPORTS | ████▄▄▄█████▄▄▄ ░▄████████████████▄ ▐██████████████████▄ ████████████████████ ████████████████████▌ █████████████████████ ████████████████▀▀▀ ███████████████▌ ███████████████▌ ████████████████ ████████████████ ████████████████ ████▀▀███████▀▀ | . ▬▬ VS ▬▬ | ████▄▄▄█████▄▄▄ ░▄████████████████▄ ▐██████████████████▄ ████████████████████ ████████████████████▌ █████████████████████ ███████████████████ ███████████████▌ ███████████████▌ ████████████████ ████████████████ ████████████████ ████▀▀███████▀▀ | /// PLAY FOR FREE /// WIN FOR REAL | │ | ..PLAY NOW.. | |
|
|
|
MK-74
Legendary
Activity: 1372
Merit: 1316
|
|
March 19, 2021, 05:17:00 PM |
|
Allah bereker versin hocam direk 3x yapmışsın en az bence idare eder, ileride daha fazla kazanman dileğiyle bol kazançlar. Sıra bize gelmeyecek şuanda zatem satışı durdurdular adamlar sebebsiz.
|
| | . .Duelbits│SPORTS. | | | ▄▄▄███████▄▄▄ ▄▄█████████████████▄▄ ▄███████████████████████▄ ███████████████████████████ █████████████████████████████ ███████████████████████████████ ███████████████████████████████ ███████████████████████████████ █████████████████████████████ ███████████████████████████ ▀████████████████████████ ▀▀███████████████████ ██████████████████████████████ | | | | ██ ██ ██ ██
██ ██ ██ ██
██ ██ ██ | | | | ███▄██▄███▄█▄▄▄▄██▄▄▄██ ███▄██▀▄█▄▀███▄██████▄█ █▀███▀██▀████▀████▀▀▀██ ██▀ ▀██████████████████ ███▄███████████████████ ███████████████████████ ███████████████████████ ███████████████████████ ███████████████████████ ███████████████████████ ▀█████████████████████▀ ▀▀███████████████▀▀ ▀▀▀▀█▀▀▀▀ | | OFFICIAL EUROPEAN BETTING PARTNER OF ASTON VILLA FC | | | | ██ ██ ██ ██
██ ██ ██ ██
██ ██ ██ | | | | 10% CASHBACK 100% MULTICHARGER | │ | | │ |
|
|
|
twn
Legendary
Activity: 1204
Merit: 1011
|
|
March 19, 2021, 05:19:37 PM Last edit: March 19, 2021, 06:49:57 PM by twn |
|
Tekrar mail geldi hesabınıza yansıtmısız diyorlar saka gibiler resmen 150 dolara çöktüler. Order code unu veriyorum hatalı yatırım ekranını atıyorum ama anlamıyorlar. Cünkü umurlarında değil. Hazır mesaj gönderip duruyorlar. Bu gerzekleri savunacak varsa benim parayı göndertip öle savunsun. Edit: rica yerine emirlerle dolu mail atınca hımm sorun yasıyorsunuz finans birimimize iletelim maili geldi. Tahminim 1 hafta sonra anca yanıt gelir. Resmen başlarından saldılar.
|
|
|
|
Lachrymose
Legendary
Activity: 1456
Merit: 1028
|
|
March 19, 2021, 05:20:02 PM |
|
All-star paketleri ilkti, nasil fiyat verdin buna? Bir de tiklama ile ilgisi yok arkadaslar, sonlarda tiklayan hesaptan 8000 aldim.
|
|
|
|
mandown
Legendary
|
|
March 19, 2021, 05:23:05 PM |
|
https://evaluate.market/ den acaba yanlış mı gördüm anlayamadımki ne kadar ediyorki hocam bu?
|
|
|
|
LGD2Business
Legendary
Activity: 2646
Merit: 1550
|
|
March 19, 2021, 05:29:04 PM |
|
paketten çıkan momentlerden en değerlisi bu 600-800 usd aralığında bir fiyatı var tam anlayamadım çözemey çalışıyorum. 600-800 dolar değer biçiyorsanız hemen alabilirim. 220k katılım oluyor çevremde 150k altında çıkan yok çok ilginç gerçekten.
|
| | . .Duelbits│SPORTS. | | | ▄▄▄███████▄▄▄ ▄▄█████████████████▄▄ ▄███████████████████████▄ ███████████████████████████ █████████████████████████████ ███████████████████████████████ ███████████████████████████████ ███████████████████████████████ █████████████████████████████ ███████████████████████████ ▀████████████████████████ ▀▀███████████████████ ██████████████████████████████ | | | | ██ ██ ██ ██
██ ██ ██ ██
██ ██ ██ | | | | ███▄██▄███▄█▄▄▄▄██▄▄▄██ ███▄██▀▄█▄▀███▄██████▄█ █▀███▀██▀████▀████▀▀▀██ ██▀ ▀██████████████████ ███▄███████████████████ ███████████████████████ ███████████████████████ ███████████████████████ ███████████████████████ ███████████████████████ ▀█████████████████████▀ ▀▀███████████████▀▀ ▀▀▀▀█▀▀▀▀ | | OFFICIAL EUROPEAN BETTING PARTNER OF ASTON VILLA FC | | | | ██ ██ ██ ██
██ ██ ██ ██
|
|
|
mandown
Legendary
|
|
March 19, 2021, 05:40:31 PM |
|
Dostum tahmini ne ediyordur? Daldan dala atlıyoruz nba ile en ufak ilgim ve bilgim yok
|
|
|
|
Lachrymose
Legendary
|
|
March 19, 2021, 05:44:50 PM |
|
paketten çıkan momentlerden en değerlisi bu 600-800 usd aralığında bir fiyatı var tam anlayamadım çözemey çalışıyorum. 600-800 dolar değer biçiyorsanız hemen alabilirim. 220k katılım oluyor çevremde 150k altında çıkan yok çok ilginç gerçekten. Akrabam yanlış hatırlamıyorsam 242k oldu, ~220k güncel sayı olmayabilir. Dostum tahmini ne ediyordur? Daldan dala atlıyoruz nba ile en ufak ilgim ve bilgim yok
All-star galiba en önemli seri, marketplace açılmadan fiyatı tahmin edemezsin ama 3lü rakamlar değil ederi, en az 4lü belki de 5li.
|
|
|
|
LGD2Business
Legendary
Activity: 2646
Merit: 1550
|
|
March 19, 2021, 05:48:18 PM |
|
Saati geçtikten sonra sıranın sonuna atıyor, tahmini 250k görülmüştür.
Bu sayılar potansiyelinin henüz ne kadar altında olduğunu gösteriyor aslında. Proje düzgün yönetilse çoktan milyonu geçmişti.
|
██ ██ ██ ██
██ ██ ██ ██
|
|
|
Lachrymose
Legendary
|
|
March 19, 2021, 05:55:17 PM Last edit: March 19, 2021, 06:25:08 PM by Lachrymose |
|
Bende de all-star serisinden Jaylen Brown var. Ekşi'de gördüğüm kadarıyla yine yaşı genç ve insanlar seviyor. Belki 2. bir LaMelo Ball vakası olabilir bilemiyorum.
|
|
|
|
Vispilio
Legendary
Activity: 2114
Merit: 1656
|
|
March 19, 2021, 06:07:10 PM Merited by Lachrymose (1) |
|
Valla çocuk gibi böyle şeyleri paylaşmaya utanıyorum ama son packler'den birini kaptık adrenaline maximum seviyeye çıktı, James Harden ilk pack için fena diil 🦁
|
|
|
|
twn
Legendary
Activity: 1204
Merit: 1011
|
|
March 19, 2021, 06:12:56 PM |
|
Valla çocuk gibi böyle şeyleri paylaşmaya utanıyorum ama son packler'den birini kaptık adrenaline maximum seviyeye çıktı, James Harden ilk pack için fena diil 🦁 Abartmak istemiyorum ama 10bin dolar diyorum
|
|
|
|
jakdanyel
Sr. Member
Activity: 1666
Merit: 304
kycfree
|
|
March 19, 2021, 06:14:09 PM |
|
Bugün ben de drop için sıraya girdim ama şansım her zamanki gibi yine yüzüme gülmedi ve beni 150 bin gibi komik bir sıraya attı.Telegram gruplarında ağlayan çok kişi gördüm çoklu hesap giriliyor diye çok mu var böyle 3 de 0 yaptık artık paket açmak istiyorum.
|
| Peach BTC bitcoin | │ | Buy and Sell Bitcoin P2P | │ | . .
▄▄███████▄▄ ▄██████████████▄ ▄███████████████████▄ ▄█████████████████████▄ ▄███████████████████████▄ █████████████████████████ █████████████████████████ █████████████████████████ ▀███████████████████████▀ ▀█████████████████████▀ ▀███████████████████▀ ▀███████████████▀ ▀▀███████▀▀
▀▀▀▀███████▀▀▀▀ | | Available in EUROPE | AFRICA LATIN AMERICA | | | ▄▀▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▀▄▄▄ |
███████▄█ ███████▀ ██▄▄▄▄▄░▄▄▄▄▄ █████████████▀ ▐███████████▌ ▐███████████▌ █████████████▄ ██████████████ ███▀███▀▀███▀ | . Download on the App Store | ▀▀▀▄ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄▄▀ | ▄▀▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▀▄▄▄ |
▄██▄ ██████▄ █████████▄ ████████████▄ ███████████████ ████████████▀ █████████▀ ██████▀ ▀██▀ | . GET IT ON Google Play | ▀▀▀▄ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄▄▀ |
|
|
|
xzone
Legendary
Activity: 2702
Merit: 1526
|
|
March 19, 2021, 07:42:46 PM |
|
Marketplace açılmış. Açılışa özel indirimlerle momentleri toplayabilirsiniz. Göz göre göre düşük fiyattan satıp geçiyor millet nasıl olsa parayı katladım düşüncesiyle. Bakalım kimler pişman olacak aceleci davrandım diye Base moment fiyatları da düşmeye başladı 20 dolara alınanlar yeniden 10-15 arasından gidiyor
|
| | . .Duelbits. | │ | ..........UNLEASH.......... THE ULTIMATE GAMING EXPERIENCE | │ | DUELBITS FANTASY SPORTS | ████▄▄▄█████▄▄▄ ░▄████████████████▄ ▐██████████████████▄ ████████████████████ ████████████████████▌ █████████████████████ ████████████████▀▀▀ ███████████████▌ ███████████████▌ ████████████████ ████████████████ ████████████████ ████▀▀███████▀▀ | . ▬▬ VS ▬▬ | ████▄▄▄█████▄▄▄ ░▄████████████████▄ ▐██████████████████▄ ████████████████████ ████████████████████▌ █████████████████████ ███████████████████ ███████████████▌ ███████████████▌ ████████████████ ████████████████ ████████████████ ████▀▀███████▀▀ | /// PLAY FOR FREE /// WIN FOR REAL | │ | ..PLAY NOW.. | |
|
|
|
Lachrymose
Legendary
|
|
March 19, 2021, 08:01:36 PM |
|
Marketplace açılmış. Açılışa özel indirimlerle momentleri toplayabilirsiniz. Göz göre göre düşük fiyattan satıp geçiyor millet nasıl olsa parayı katladım düşüncesiyle. Bakalım kimler pişman olacak aceleci davrandım diye Base moment fiyatları da düşmeye başladı 20 dolara alınanlar yeniden 10-15 arasından gidiyor Alamıyorum ki. Hem ürünü vermedi hem de 30 dakika limit koydu.
|
|
|
|
Distraction
|
|
March 19, 2021, 08:05:35 PM |
|
bu okyanusa ben de atlıyım dedim de bi şey çıkmadı. bi sonraki paket açılımında şansımı deneyecem. risksiz milli piyango gibi bir şeye döndü bu. Alıp zarar eden görmedim daha.
|
|
|
|
returneasymoney
Newbie
Activity: 1
Merit: 0
|
|
March 19, 2021, 08:18:35 PM |
|
Ya cidden beni sinir etti bu meret. 5 dropa katıldım hiçbiri çıkmadı 5/0 ama üst üste droplarda çıktığını gören insanları görünce cidden deli oluyorum. Bu şekilde değerlendirdiğimizde sistemde adalet falan yok. En azından son dropta sıraya girenleri yeni dropa katılma hakkını elinden alsalar daha adil bir sistem olur. Sanki önümde çok sevdiğim bir cips paketi var ama açıp yiyemiyorum gibi bir durum oluyor ve psikolojik olarak kötü etkiliyor.
|
|
|
|
Kusman
Member
Activity: 756
Merit: 17
|
|
March 19, 2021, 08:39:59 PM |
|
Ben bu çılgınlığa hayret ediyorum. Başta balon vs diyordum da milyonlar kapılışıyor millet 5-6 hesap açıp giriyor. Böyle bir talep olduğu sürece daha da gider bu olay. bir sonrakine ben de katılmayı düşünüyorum. ne zaman olduğu belli mi ?
|
██ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ▀ ▄ BYBIT │ reddit ▄ ▀ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ██► Sports & Derivatives Trading ► Mobile App for iPhone & Android ► 24/7 Customer Support ► NFT Marketplace ► Launchpad/Launchpool
|
|
|
Lachrymose
Legendary
|
|
March 19, 2021, 08:44:03 PM Last edit: March 19, 2021, 08:56:10 PM by Lachrymose |
|
500 dolara kyrie, 600 dolara james falan var, ben topluyorum.
paket 229 dolar, 300 dolara rare satıyolar inanılmaz... yakında rare moment bulundurma şartı getirilir o zaman görürüz fiyatları, keşke 30 dakika limiti olmasaydı.
|
|
|
|
|