Bitcoin Forum
September 21, 2019, 06:31:52 PM *
News: If you like a topic and you see an orange "bump" link, click it. More info.
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1] 2 »  All
  Print  
Author Topic: Image proxy broke :(  (Read 1508 times)
NotLambchop
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 378
Merit: 250


View Profile
March 26, 2014, 02:08:10 AM
 #1

Yep.  She's dead.  Just a heads-up.
thx.
1569090712
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1569090712

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1569090712
Reply with quote  #2

1569090712
Report to moderator
1569090712
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1569090712

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1569090712
Reply with quote  #2

1569090712
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1569090712
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1569090712

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1569090712
Reply with quote  #2

1569090712
Report to moderator
1569090712
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1569090712

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1569090712
Reply with quote  #2

1569090712
Report to moderator
1569090712
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1569090712

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1569090712
Reply with quote  #2

1569090712
Report to moderator
dogie
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1652
Merit: 1119


dogiecoin.com


View Profile WWW
March 26, 2014, 02:34:46 AM
 #2

It wasn't doing well with imgur even when it did.

I don't really get why we need it at all though, surely it just increases the bandwidth required on here.

PangPang
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 500
Merit: 500



View Profile
March 26, 2014, 02:49:22 AM
 #3

I don't really get why we need it at all though, surely it just increases the bandwidth required on here.

https://bitcointalk.org/index.php?topic=343912.0
To improve privacy and eliminate mixed content warnings...

dogie
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1652
Merit: 1119


dogiecoin.com


View Profile WWW
March 26, 2014, 03:00:02 AM
 #4

I don't really get why we need it at all though, surely it just increases the bandwidth required on here.

https://bitcointalk.org/index.php?topic=343912.0
To improve privacy and eliminate mixed content warnings...

I'm assuming that's referring to people leaving geotagging data in, then using an image server that doesn't strip it. What does the second part mean?

PangPang
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 500
Merit: 500



View Profile
March 26, 2014, 03:11:55 AM
 #5

I don't really get why we need it at all though, surely it just increases the bandwidth required on here.

https://bitcointalk.org/index.php?topic=343912.0
To improve privacy and eliminate mixed content warnings...

I'm assuming that's referring to people leaving geotagging data in, then using an image server that doesn't strip it. What does the second part mean?

Sorry, I have no idea about it.
I just searched that thread for you. Smiley

escrow.ms
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1260
Merit: 1004

GPG Key-ID: B82BA7E1 | I don't use skype.


View Profile
March 26, 2014, 03:14:25 AM
 #6

I don't really get why we need it at all though, surely it just increases the bandwidth required on here.

https://bitcointalk.org/index.php?topic=343912.0
To improve privacy and eliminate mixed content warnings...

I'm assuming that's referring to people leaving geotagging data in, then using an image server that doesn't strip it. What does the second part mean?

Https error

Quote from.mozilla's blog
Quote
If your website delivers HTTPS pages, all active mixed content delivered via HTTP on this pages will be blocked by default. Consequently, your website may appear broken to users (if iframes or plugins don't load, etc.).

Note that since mixed content blocking already happens in Chrome and Internet Explorer, it is very likely that if your website works in both of these browsers, it will work equally well in Firefox with mixed content blocking.
BadBear
v2.0
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1652
Merit: 1025



View Profile WWW
March 26, 2014, 03:56:23 AM
 #7

I don't really get why we need it at all though, surely it just increases the bandwidth required on here.

https://bitcointalk.org/index.php?topic=343912.0
To improve privacy and eliminate mixed content warnings...

I'm assuming that's referring to people leaving geotagging data in, then using an image server that doesn't strip it. What does the second part mean?

Also tracking pixels, to log users ip addresses.

1Kz25jm6pjNTaz8bFezEYUeBYfEtpjuKRG | PGP: B5797C4F

Tired of annoying signature ads? Ad block for signatures
theymos
Administrator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 3514
Merit: 6239


View Profile
March 26, 2014, 04:06:33 AM
 #8

Fixed it. Also, it will maybe be faster now.

1NXYoJ5xU91Jp83XfVMHwwTUyZFK64BoAD
dogie
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1652
Merit: 1119


dogiecoin.com


View Profile WWW
March 26, 2014, 04:54:32 AM
 #9

Also tracking pixels, to log users ip addresses.

Thats clearly a good thing, but I'd prefer being IP'ed than it not working typically. https://bitcointalk.org/index.php?topic=355387.0

Even now it attempts to pull from the cache and just says nopenopenopenopenope until they all time out. I'm sure if I refresh 20x it will eventually work once, but we might as well go back to an ASCII world with that success rate.

Lauda
GrumpyKitty
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2338
Merit: 2118



View Profile
March 26, 2014, 05:45:59 AM
 #10

Thats clearly a good thing, but I'd prefer being IP'ed than it not working typically. https://bitcointalk.org/index.php?topic=355387.0

Even now it attempts to pull from the cache and just says nopenopenopenopenope until they all time out. I'm sure if I refresh 20x it will eventually work once, but we might as well go back to an ASCII world with that success rate.
Can't see a single image there.

████████████████████████████
████████▀▀ █▀ █▀ ▀██████████
█████████▄ ▄▄▄▄▄▄███████████
██████████▀     ▀  ▀████████
███████▀ ▀  ▄█▀▀▀█▀▀████████
██████▄      █▄  ▀▀  ▀██████
██████         ▄▄█▄ ▄ ▀█████
█████ ▄         ▀▀ ▄ ▀ █████
██████▌          █▀█▀ ▐█████
███████  ▄▌         ▄ ██████
████████▄█         ▄████████
█████████▀     ▄▄ ▄█████████
████████████████████████████
.JACKMATE'S...........
.
MAJESTIC..
████████████████████████
███████████████████████
████████████████████████
████████████████████████
████████████████████████
████████████████████████
████████████████████████
████████████████████████
████████████████████████
████████████████████████
████████████████████████
████████████████████████
████████████████████████
.
..WIN 1 BITCOIN ON EVERY PREMIER LEAGUE MATCHDAY..
████████████████████████████████
████████████▀█▀ ▀█▀█▀███████████
███████████▄ ▄▄▄▄▄▄▄████████████
███████████▀▀▄▄▄▄▄▄▄▄███████████
█████████▀▄ ██▀▄▄▄ ▀ ▄▀█████████
███████▀ ▀█████▄▄▄█▄▄▄██████████
███████▀▄████████▀  ▀█ █▐███████
███████ ▀█████████▄█▀▀██ ███████
████████ ███▀██████ ▄ ██ ███████
████████▌▐▀▄ ██████████ ▄███████
█████████▄██▌▐█████▀██ █████████
████████████▄▀▀▀▀▀▄ ▀▄██████████
████████████████████████████████
.
.JOIN US - IT'S FREE! .
escrow.ms
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1260
Merit: 1004

GPG Key-ID: B82BA7E1 | I don't use skype.


View Profile
March 26, 2014, 05:49:20 AM
 #11

Thats clearly a good thing, but I'd prefer being IP'ed than it not working typically. https://bitcointalk.org/index.php?topic=355387.0

Even now it attempts to pull from the cache and just says nopenopenopenopenope until they all time out. I'm sure if I refresh 20x it will eventually work once, but we might as well go back to an ASCII world with that success rate.
Can't see a single image there.

Press Ctrl + F5, All images are working.
Lauda
GrumpyKitty
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2338
Merit: 2118



View Profile
March 26, 2014, 03:08:57 PM
 #12

Press Ctrl + F5, All images are working.
Still the same.

████████████████████████████
████████▀▀ █▀ █▀ ▀██████████
█████████▄ ▄▄▄▄▄▄███████████
██████████▀     ▀  ▀████████
███████▀ ▀  ▄█▀▀▀█▀▀████████
██████▄      █▄  ▀▀  ▀██████
██████         ▄▄█▄ ▄ ▀█████
█████ ▄         ▀▀ ▄ ▀ █████
██████▌          █▀█▀ ▐█████
███████  ▄▌         ▄ ██████
████████▄█         ▄████████
█████████▀     ▄▄ ▄█████████
████████████████████████████
.JACKMATE'S...........
.
MAJESTIC..
████████████████████████
███████████████████████
████████████████████████
████████████████████████
████████████████████████
████████████████████████
████████████████████████
████████████████████████
████████████████████████
████████████████████████
████████████████████████
████████████████████████
████████████████████████
.
..WIN 1 BITCOIN ON EVERY PREMIER LEAGUE MATCHDAY..
████████████████████████████████
████████████▀█▀ ▀█▀█▀███████████
███████████▄ ▄▄▄▄▄▄▄████████████
███████████▀▀▄▄▄▄▄▄▄▄███████████
█████████▀▄ ██▀▄▄▄ ▀ ▄▀█████████
███████▀ ▀█████▄▄▄█▄▄▄██████████
███████▀▄████████▀  ▀█ █▐███████
███████ ▀█████████▄█▀▀██ ███████
████████ ███▀██████ ▄ ██ ███████
████████▌▐▀▄ ██████████ ▄███████
█████████▄██▌▐█████▀██ █████████
████████████▄▀▀▀▀▀▄ ▀▄██████████
████████████████████████████████
.
.JOIN US - IT'S FREE! .
TheButterZone
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2548
Merit: 1011


Pay with SegWit!


View Profile WWW
April 01, 2014, 10:09:29 PM
 #13

Invalid image through multiple refreshes of https://bitcointalk.org/index.php?topic=92621.0

Saying that you don't trust someone because of their behavior is completely valid.
theymos
Administrator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 3514
Merit: 6239


View Profile
April 01, 2014, 10:40:12 PM
 #14

Invalid image through multiple refreshes of https://bitcointalk.org/index.php?topic=92621.0

The source image is broken.

"Invalid image" errors usually really are a problem with the image, not the proxy.

1NXYoJ5xU91Jp83XfVMHwwTUyZFK64BoAD
Onews1990
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 362
Merit: 100



View Profile
April 03, 2014, 12:20:02 PM
 #15

can't really say I like the whole proxy thing, the images sometime doesn't work at all even after refreshing and everything.
JorgeStolfi
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 910
Merit: 1002



View Profile
April 06, 2014, 05:43:13 AM
 #16

The PNG images that I post still are being truncated, often and randomly.

The image files are small (less than 100 kB).

Perhaps some timeout is too low?

Academic interest in bitcoin only. Not owner, not trader, very skeptical of its longterm success.
rhino34567
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 291
Merit: 250


View Profile
April 08, 2014, 01:20:50 AM
 #17

I can't see any images either :/

dE_logics
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 686
Merit: 500



View Profile WWW
April 15, 2014, 05:51:34 PM
 #18

Why not just move on to another forum?

▄▄▄█████████▄▄▄
▄▄█████████████████████▄▄
▄██████████▄▄▄    ▀▀▀███████▄
▄██████████████████▄▄▄   ▀▀█████▄
████████████████████████▌  ▄███████
██████████████▀▀    ▀▀██▀ ▄███▀ ▀████
███████████▀▀  ▄▄ ▄▄     ▄█████▄  ▀████
███████████  ▄▄ ▀█████▄ ▄█▀  █████  ▀████
▄██████████   ▀████▀  ▀███     █████  ▀███▄
██████████▌  ▄████▄  ▄█▀▀██▄   ▐█████  ████
██████████   ▀▀ ▀████▀    ██    ██████ ████
██████████▌      ▄███▄  ▄██▄   ▐██████H████
▀██████████▄   ▄█▀  ▀████▀▀▀   ███████████▀
██████████▀ ▄█▀    ██▀▀██   ▄████████████
███████▀ ▄███▄           ▄█████████████
█████▄▄█████████▄▄▄▄▄████████████████
▀█████████████████████████████████▀
▀█████████████████████████████▀
▀▀███████████████████████▀▀
▀▀███████████████▀▀
▀▀▀▀▀▀▀▀▀
.






  

             ▄████▄▄   ▄
█▄          ██████████▀▄
███        ███████████▀
▐████▄     ██████████▌
▄▄██████▄▄▄▄█████████▌
▀████████████████████
  ▀█████████████████
  ▄▄███████████████
   ▀█████████████▀
    ▄▄█████████▀
▀▀██████████▀
    ▀▀▀▀▀
  

                   ▄▄████
              ▄▄████████▌
         ▄▄█████████▀███
    ▄▄██████████▀▀ ▄███▌
▄████████████▀▀  ▄█████
▀▀▀███████▀   ▄███████▌
      ██    ▄█████████
       █  ▄██████████▌
       █  ███████████
       █ ██▀ ▀██████▌
       ██▀     ▀████
                 ▀█▌
  

             █▀▀▀▄▄▄██▄
             █     ▀██▀
            █
         ▄▄▄█▄▄▄
 ████▄▄███████████▄▄████
▐██████▀▀███████▀▀██████▌
 ▀████    █████    ████▀
  ████▄  ▄█████▄  ▄████
  ▀███████████████████▀
   ▀████▄▀█████▀▄████▀
     ▀▀███▄▄▄▄▄███▀▀
         ▀▀▀▀▀▀▀


          ▄████████
          █████████
          █████
          █████
      █████████████
      █████████████
          █████
          █████
          █████
          █████
          █████


█▄▄              █▄▄
█████▄▄         ██████▄▄
████████       ████████ █
████████ ██   ████████ ██
████████ ███ ████████ ███
████████ ████ ██████ ████
████████ █████ ████ █████
████████ ▀█████ ██ ██████
████████    ▀▀██  ███████
▀███████         ▀███████
   ▀▀███            ▀▀███
       ▀                ▀
btcton
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1190
Merit: 1007

Professional SysAdmin / Hobbyist Developer


View Profile
April 16, 2014, 05:10:50 AM
 #19

Why not just move on to another forum?
Uh, it's working fine for me. At least for these last few days.

Nothing to say.
Kiki112
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 196
Merit: 101


View Profile
April 18, 2014, 11:21:00 PM
 #20

I usually get the message on pictures I set instead of other people Cheesy

I solve this by taking a picture of the picture with lightshot and then posting the short url of lightshot as the pic, usually displays it fine Smiley

Pages: [1] 2 »  All
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!