Nisam neki ljubitelj Tudor jer mislim da nije neki dobar trener ali Hrvat je pa ga trpim. Uspjeh je da jedan hrvatski trener vodi jedan veliki klub poput Juventusa ipak smo mi mala nacija.
Tudora najvise jebe njegov karakter, tezak je lik a takve stvari ne prolaze osim ako nemas jebene rezultate pa da te onda svi toleriraju. U karijeri nije ni u jednom klubu do sada odradio 2 pune sezone tako da to dosta govori o njemu.
Uspjeh je da jedan hrvatski trener vodi jedan veliki klub poput Juventusa ipak smo mi mala nacija
I Kovac radi dobar posao u Dortmundu, ali njemu jos nisam oprostio ne uvodjenje Da Silve na svjetskom prvenstvu u Brazilu, protiv domacina. Pederski potez.
Moram reć da sam malo razočaram u Dinamo mislio sam da ide glatka pobjeda protiv Malmo-a al to je tako kad unaprijed upišeš bodove.
Dinamo je ono morao dobiti, Malmo je bas bezvezena ekipa. Izgleda da ce i prvenstvo biti kao i prosle godine, zanimljivo do kraja, jer nas je jucer nadigrao Vukovar.
Mislim da je Kovacevic sjebao stvar na pocetku sezone gdje je forsirao stalno jedne te iste igrace, bez da polako da priliku i ostalima i da se i oni uigraju. Sad mu je konacno doslo iz dupeta u glavu da mora iskoristiti ogromnu klupu koju Dinamo ima, samo sad i nije lako ubaciti nekoga tko ti je odigrao sve skupa pola sata u prvih deset utakmica i od njega ocekivati nesto.
A i diglo mi je tlak kako je Andy Bara u podcast inkubatoru zakmecao kako se Vareli ne daje prilika, i eto odmah se promjeni situacija. Mislim, treba klincu dati priliku, ali na ovakav nacin mi je bezveze i ne izgleda zdravo. Nije Dinamo Kustosija.
Rijeka na drugu stranu imala sreće s vremenom pa ju je malo posralo kako se kaže, ali nakon tekme jučer protiv Osijeka vidi se neki napradak ekipe.
Tako to ide sa Rijekom, kad nitko ne ocekuje nista, vi iznenadite protiv Sparte. Ocekujem zajebanu utakmicu u Subotu, mislim da s obzirom na sve i nismo neki veliki favoriti.