arkadaş ibaresi lafın gelişi olabilir ama eski muhabbetleri bilmeyen yoktur, zamanım müsait olursa da ayrıntılı bir detay oluştururum, senin şimdi inkar etmen bir şeyi değiştirmez.
ulan! biz bir olay paylaşınca trol oluyoruz, geçmişte dönen muhabbetlere sessiz kalanlar, çanak yapanlar bize en yalancı bilem ne diyor. he ya he, başka yere git kardeşim lütfen. trol arıyorsan da aynaya bakmanı öneririm!
ben bu forumda son 3 aya kadar günlük siyasete girmiyordum bile; ama düşük seviyeli trollük öyle bir iğrenç hale gelmeye başladı ki, iki silkeliyeyim de troller oltama takılsın dedim, nitekim takılıyorlar.
off-topic post atma, konuyu da bir iki saat sonra kilitleyeceğim, küfür ve hakaret içermeyen cevabın varsa yaz, yoksa en yalancı bilemem ne, tarihin en büyük bilmem nesi falan gibi kanıtlayamayacağın boş iftiralar atma kardeşim (ki bunu ilk yapan sensin, kanıtlayamaman halinde foruma girmemesi gereken de sensin), inan çekilecek bir şey değilsin!
konu hakkında bir şeyler eklemek gerekirse; ibb beyaz masa bu durumu savunmak yerine olayı çözmeyi amaçlamış ve çok güzel bir davranış sergilemiş. kendilerini tebrik ederim, yoksa örneklerini bolca gördüğümüz üzere saçma sapan ve komik durumlara düşebilirlerdi.