Bitcoin Forum
May 07, 2021, 03:18:23 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.21.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: ⭐ !! The Bitcoin Wardrobe | Krypto Kläder och Bitcoin Merch !! ⭐  (Read 36 times)
TheBitcoinWardrobe
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 34
Merit: 11

★ Hodl in style ★


View Profile WWW
April 23, 2021, 08:42:12 AM
 #1

Hej  Smiley

Jag heter Christoffer Vuolo Junros och jag driver en klädbutik med unika designer framtagna av mig, vi har ett väldigt stort utbud av allt från Krypto flaggor till träningskläder med design inspirerad från mitt långa intresse av BTC, Blockedjan samt Kryptovalutor.

Kolla in vår butik här https://btcwardrobe.com

Original tråden för The Bitcoin Wardrobe ligger här:
https://bitcointalk.org/index.php?topic=5275665.0

Se gärna vår "who we are" video on YouTube.
https://www.youtube.com/watch?v=qt0rygHLp7g

Lite mer om mig kan ni läsa om här:
http://junros.se

Vår bakgrund:

Välkommen till The Bitcoin Wardrobe, TBW™.
Redan tidigt visste jag att Bitcoin och den fantastiska tekniken bakom Blockkedjan skulle visa sig förändra världen och påverka allas liv, mina inkluderat. Jag är en stolt Bitcoin hodlare och jag är inte rädd för att visa det. Så sedan tidigt 2011 har jag verkat i detta utrymme, mer eller mindre, gått igenom Fomo cykler, trender och provat en enorm mängd av olika metoder av användandet av Kryptovalutor och  Blockkedjan teknik.

The Bitcoin Wardrobe grundades i januari 2020 och föddes ur idén att jag ville göra ännu mer för att sprida kunskap om Bitcoin och övriga valutor till människor. För att göra detta så visste jag att jag var tvungen att göra det tillsammans med några intressanta prylar, det är vad som tidigare har visat sig vara mycket effektivt för att få folk att prata om krypto. Men jag såg en brist på varor med bra kvalitet som kommer att hålla för användaren under en lång tid på marknaden. Så jag började designa en massa tröjor och andra objekt, att noggrant välja leverantör för kvalitet och god standard. under denna process has många många timmar spenderats med att hitta rätt mönster och testa olika reaktioner på sociala medier.

Målet för denna butik är att erbjuda snygga Bitcoin kläder och merch med hög kvalitet, till både Krypto entusiaster som du och tidigare "no coiners" som vill visa sitt stöd för Krypto världen och för att vara en del i den pågående adoptionen, att sprida kunskap till nya människor och komma längre i sin egen kunskap. Ibland med humor, ibland med fakta, men viktigast av allt, alltid med stil!

Låt alla veta att du är en del av den underbara och intressanta Blockchain och Krypto världen.


Made-to-order
Våra produkter tillverkas endast när Din order är lagd. För att minska koldioxidavfallet och för att bättre kunna tillverka din vara på en fabrik så nära dig som möjligt (vi gör vårt bästa) för att begränsa koldioxidavtrycket som våra produkter bidrar med. Vi använder kvalitetsmaterial och arbetar tillsammans med två stora fabriker för att producera våra kläder och varor. Detta för att vi ska kunna förse dig, vår kära kund, med fashionabla, påfallande roliga och fantastiska designer som matchar din Krypto-livsstil.


Naturligtvis accepterar vi Bitcoins BTC som ett sätt att betala i butiken (Allt annat skulle kännas mycket mycket udda)

Hoppas att ni finner både utbudet och min idé intressant och spännande och att ni finner era nya favorit Bitcoin kläder och prylar hos oss.

Har ni en idé ni vill förverkliga? Kom då gärna med era idéer till oss så hjälper vi er att förverkliga er design utan kostnadWink


Som sagt, kolla gärna in butiken här https://btcwardrobe.com

Hodla på//
Christoffer Vuolo Junros
Grundare av TBW™

★★ The Bitcoin Wardrobe ★★
We deliver premium Bitcoin and Crypto inspired Merchandise with FREE shipping worldwide. Exclusive designs every week!
"Bitcoin: mining our own business since 2009" -- Pieter Wuille
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
Durdenkingtyler
Member
**
Offline Offline

Activity: 88
Merit: 10


View Profile
April 25, 2021, 03:07:51 AM
 #2

Hvor mye koster det for frakt til Norge?
TheBitcoinWardrobe
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 34
Merit: 11

★ Hodl in style ★


View Profile WWW
April 26, 2021, 07:55:26 AM
 #3

Hej Durdenkingtyler.

Hos oss är frakten gratis för alla ordrar oberoende av var du bor i världen.  Smiley

Läs gärna mer här på vår sida angående frakt tider osv.
https://btcwardrobe.com/sv/pages/shipping-policy

Men kort och gott så är frakten fri och vi tillverkar produkterna så nära dig som möjligt för att dels få så kort leveranstid som möjligt och dels minska på CO2 förbrukningen så
gott vi kan.

Med vänliga hälsningar
//Christoffer Vuolo Junros
Grundare av TBW™

★★ The Bitcoin Wardrobe ★★
We deliver premium Bitcoin and Crypto inspired Merchandise with FREE shipping worldwide. Exclusive designs every week!
TheBitcoinWardrobe
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 34
Merit: 11

★ Hodl in style ★


View Profile WWW
May 02, 2021, 05:16:02 PM
 #4

Olika Bitcoin- och Crypto-plånbokslösningar.

På The Bitcoin Wardrobe erbjuder vi dig inte bara Bitcoin och krypto prylar av högsta kvalitet. ett av våra mål för denna butik är också att sprida kunskap, det gör vi i vår utbildningssektion som du hittar här: https://btcwardrobe.com/pages/education-material

Samt med olika pedagogiska och intressanta videor som du kan titta på antingen Dtube eller YouTube.

Låt oss nu prata om ett intressant ämne. Bitcoin plånböcker.

Du kan antingen besöka vår webbplats: https://btcwardrobe.com/blogs/news/different-bitcoin-and-crypto-wallet-solutions

Eller klicka på den här länken till videon:
https://youtu.be/c1m1O5CgBd4

Eller läs manuskriptet nedan: för att få en kort introduktion till några olika sätt att hålla din Bitcoin-plånbok eller plånbok för kryptovaluta säkra.


Manuskript: (Översatt version)
"Hej, det här är Christoffer från Bitcoin Wardrobe. I dagens video kommer jag att prata om några av de vanligaste kryptoplånlösningarna och ett mycket ovanligt men coolt sätt att hålla dina nycklar säkra, fortsätt titta för att ta reda på vad det är!
Det var länge sedan jag publicerade en video, gå till antingen youtube eller dtube om du inte har sett mina tidigare videor. Hoppas att du kommer att finna den här videon både intressant och lite cool.
Förmodligen det vanligaste sättet att hodla din krypto idag är den mobila plånboken, där du håller din krypto på ett säkert konto på din telefon, en annan populär och säker metod är att säkra dina nycklar i en hårdvaruplånbok, en fysisk plånbok som krypterar och säkrar Dina nycklar. En gammal lösning som mest användes av krypto OGs är pappersplånböcker där du behåller både din privata och offentliga nyckel på ett papper eller etsad metallplatta. Ett bra sätt som också kan låta dig vara en sann del av nätverket som en nod är en stationär plånbok på din dator.
Oavsett vilken lösning du föredrar, kom alltid ihåg, inte dina nycklar, inte din krypto ... Om jag fortfarande har din uppmärksamhet, låt mig kort diskutera ett mer ovanligt men väldigt säkert sätt att hodla din privata nyckel utan möjlighet att någonsin förlora den är att använda en av dessa.
Denna magnet reagerar på ett mikrochip under min hud, det är ett krypterat och implanterbart NFC-mikrochip som innehåller en krypterad privat nyckel som endast kan nås genom inmatning av rätt lösenord. Jag har använt det tillsammans med Mycelium för att skydda mina privata nycklar.
Mer information om mitt chip kommer i en senare video! Har du kanske andra kreativa sätt att tappa dina nycklar? snälla kommentera nedan och låt mig veta, som alltid, håll dina nycklar säkra och hodl på. "


Sammanfattning:
Hoppas du tyckte att videon var intressant och att du myllar dina mynt på en säker metod och alltid kommer ihåg att det är viktigt att äga den privata nyckeln själv och inte förlita sig på tredje part för att behålla dina nycklar.

Vill du veta mer om den nämnda subdermala implanterbara NFC mikrochip Bitcoin plånboken? låt oss veta och vi lägger till ett avsnitt som fokuserar på denna unika metod för att hålla dina mynt säkra.

// Christoffer Vuolo Junros
Grundare av TBW ™

★★ The Bitcoin Wardrobe ★★
We deliver premium Bitcoin and Crypto inspired Merchandise with FREE shipping worldwide. Exclusive designs every week!
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!