Yarın babamın üzerinden çiftçilik belgesi alıp kafama göre takılmayı düşünüyorum becerebilirsem. Kafama göre takılmak derken köy evine rahat gidip gelip kafa rahatlatmak. Zaten mısır ekim zamanı, gideyim biraz traktör kullanayım, yağmurlama hattı değiştireyim. Köyde çalışmayı özledim. Babamın da yardıma ihtiyacı var zaten.
Bahanem çok
3 hafta ülkeyi kapatanlar halka ne kadar yardım edecek acaba merak ediyorum. Yeni bir destek paketi görürüz belki. İçinde tabandan kimsenin işine yaramayan ama saçma sapan desteklerin olduğu paketler...
Yardım mı? Öyle bir beklentiniz olmasın yapılacağını hiç sanmıyor Elektrik şirketi zarar ediyor ona yardım edeceğiz otoyollar zarar ederse onlara da yardım ederiz. Ne kadar özelleştirilmiş varsa zarar ediyorsa devlet destekliyor nedense bir işletme kâr da eder zararda böyle bir garanti olmaz olmamalı. Kâr edersen sorun yok zararın benden ne güzel yönetim ya böyle şirketi çocuklara versen onlarda idare eder. Üstelik hemen her ay birim fiyatına zam geliyor ve hâlâ daha zarar ediyorlar.