Tron’un da zamanı gelecek hocam.Size mining işinizde bol kazançlar dilerim.2016 yılındaydı sanırım bende bir sistem kurmuştum ancak o zaman ki aklımla çabuk vazgeçmiştim bu işten.Bazen yaptığınız bir hata sizi farklı alanlara sürüklüyor ya, biz de farklı şekilde kriptoparalarda ilerlemeye devam etmeye çalıştık.
Trx ağının kullanım zamanı geldiğinde herkes Tron’a da yüklenmeye başlayacak.Şu piyasada gördüğüm şey, ilgi başlarsa sürü psikolojisi arkasından geliyor.Yoksa Tron transferleri 1 TRX’e yapılıyor, ağ hızı iyi durumda.Projelerin TRX ağını seçmemek için bir sebebi yok.Sadece ilgi bugünlerde BSC üzerinden devam ediyor.ETH ağ ücretlilerine de gelince, şimdi fiyatları uygun elbette ancak 500+ gwei zamanlarında bir transfer işlemi için normalden kat kat ücret ödemek zorunda kalıyordu insanlar.
Sezar’ın hakkı Sezar’a.
TRX’de bana göre sırasını bekleyen başarılı ağlardan birisi.
Tron ağını severek kullanıyorum ben de. Geçenlerde daha yeni işlem yapmıştım TRX ile ve 0.06 dolar gibi komik bir fee ödedim sadece. Keşke bu çizgisi hiç bozulmasa TRX'in. Kullanabileceğim diğer ağları hep incelemiştim ve TRX ciddi şekilde ucuz feeye sahip ve avantajlı.