Bitcoin Forum
December 06, 2016, 10:15:29 AM *
News: To be able to use the next phase of the beta forum software, please ensure that your email address is correct/functional.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: 2x 5970 in Win 7 ?  (Read 1499 times)
travex
Member
**
Offline Offline

Activity: 117


View Profile
April 03, 2011, 12:29:01 PM
 #1

Hi guys

I'm about to get another 5970 (2x total) in my case for mining under win 7 - 64 bit . So far my single 5970 is mining great with my Win 7 64 - poclbm client. But I'm not sure would 2x 5970 operate fine in win 7 ? Anybody has experienced this before ?

Thx guys ^^
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1481019329
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481019329

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481019329
Reply with quote  #2

1481019329
Report to moderator
1481019329
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481019329

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481019329
Reply with quote  #2

1481019329
Report to moderator
1481019329
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481019329

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481019329
Reply with quote  #2

1481019329
Report to moderator
travex
Member
**
Offline Offline

Activity: 117


View Profile
April 04, 2011, 05:13:34 AM
 #2

Wow 55 views and not even one reply  Cool

Cmon guys, share your experience plez =D
goatpig
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1316

Armory Developer


View Profile
April 04, 2011, 05:16:36 AM
 #3

http://bitcointalk.org/index.php?topic=4446.0

this post might interest you

btcarmory.com
mjsbuddha
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 336


yung lean


View Profile
April 04, 2011, 03:57:18 PM
 #4

Hi guys

I'm about to get another 5970 (2x total) in my case for mining under win 7 - 64 bit . So far my single 5970 is mining great with my Win 7 64 - poclbm client. But I'm not sure would 2x 5970 operate fine in win 7 ? Anybody has experienced this before ?

Thx guys ^^
im running 2x5970's in a windows 7 machine and it works fine. getting about 1.2ghash/s
travex
Member
**
Offline Offline

Activity: 117


View Profile
April 05, 2011, 06:20:25 AM
 #5

Hi guys

I'm about to get another 5970 (2x total) in my case for mining under win 7 - 64 bit . So far my single 5970 is mining great with my Win 7 64 - poclbm client. But I'm not sure would 2x 5970 operate fine in win 7 ? Anybody has experienced this before ?

Thx guys ^^
im running 2x5970's in a windows 7 machine and it works fine. getting about 1.2ghash/s

Thx mate, what is your CPU usage when mining with 2 x 5970 in mate ?

@goatpig : thanks, that link helps ^^
mjsbuddha
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 336


yung lean


View Profile
April 05, 2011, 11:52:55 PM
 #6

cpu usage is 100%
travex
Member
**
Offline Offline

Activity: 117


View Profile
April 06, 2011, 06:27:04 AM
 #7

cpu usage is 100%

Oy that sad, whats your CPU mate ?
bitjet
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 556


View Profile
April 06, 2011, 02:05:16 PM
 #8

Both my amd sempron and intel i5 machines used 100% cpu. First is a single core, other is quad.

Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!