|
emrecemsan
|
 |
March 09, 2026, 10:17:59 AM |
|
Fenerbahçe'nin son anlarda maçı çevirmesi üzücü oldu Galatasaray açısından. Fakat en azından Fenerbahçe'nin hala zorlandığını görmek güzel.  İleriki maçları için de iyi sinyaller vermiyorlar hele ki derbilerde ne yapacaklar orası şüpheli. Galatasaray'ın bu saatten sonra şampiyon olacağına daha fazla inanıyorum. Fikstür sıkışıklığına rağmen galibiyetler gelmeye devam ediyor. Her ne kadar yorgunluk olsa da bence Liverpool'u da içerde tekrar yenebiliriz. Bu sıkışıklığı iyi yönetmeye devam ederiz umarım.
|
|
|
|
Phoenix Anka
Legendary
Activity: 1596
Merit: 1066
|
 |
March 09, 2026, 10:29:51 AM |
|
Fenerbahçe'nin son anlarda maçı çevirmesi üzücü oldu Galatasaray açısından. Fakat en azından Fenerbahçe'nin hala zorlandığını görmek güzel.  İleriki maçları için de iyi sinyaller vermiyorlar hele ki derbilerde ne yapacaklar orası şüpheli. Galatasaray'ın bu saatten sonra şampiyon olacağına daha fazla inanıyorum. Fikstür sıkışıklığına rağmen galibiyetler gelmeye devam ediyor. Her ne kadar yorgunluk olsa da bence Liverpool'u da içerde tekrar yenebiliriz. Bu sıkışıklığı iyi yönetmeye devam ederiz umarım. Liverpool’u Galatasaray içeride yenerse efsane olur. Hele Barış Alper bir kırmızı kart çıkarttırırsa rakibe daha da güzel olur. Juventus maçlarında 2 oyuncu attırdı adam. Muhteşem bir kırmızı kart canavarı oldu resmen. Zor bir fikstür, sıkışık maçlar olacak ama Galatasaray üstesinden gelir. Fenerbahçe defansı yol geçen hanı olduğu için rahat bir maç oynar Galatasaray derbide.
|
|
|
|
eightdots
Legendary
Activity: 1442
Merit: 1020
|
 |
March 09, 2026, 12:05:31 PM |
|
Fenerbahçe'nin son anlarda maçı çevirmesi üzücü oldu Galatasaray açısından. Fakat en azından Fenerbahçe'nin hala zorlandığını görmek güzel.  İleriki maçları için de iyi sinyaller vermiyorlar hele ki derbilerde ne yapacaklar orası şüpheli. Galatasaray'ın bu saatten sonra şampiyon olacağına daha fazla inanıyorum. Fikstür sıkışıklığına rağmen galibiyetler gelmeye devam ediyor. Her ne kadar yorgunluk olsa da bence Liverpool'u da içerde tekrar yenebiliriz. Bu sıkışıklığı iyi yönetmeye devam ederiz umarım. Liverpool’u Galatasaray içeride yenerse efsane olur. Hele Barış Alper bir kırmızı kart çıkarttırırsa rakibe daha da güzel olur. Juventus maçlarında 2 oyuncu attırdı adam. Muhteşem bir kırmızı kart canavarı oldu resmen. Zor bir fikstür, sıkışık maçlar olacak ama Galatasaray üstesinden gelir. Fenerbahçe defansı yol geçen hanı olduğu için rahat bir maç oynar Galatasaray derbide. Fenerbahçe'nin yarıştan kopmasını istemem ama oynanan futbola baktığımda işimiz zor. Hakem hatalarına girersem her takım taraftarı girer o yüzden hiç girmemek daha iyi. Derbilerde de sonuç hiç beklendiği gibi olmaz daha önce yaşandı tecrübe edildi. Liverpool ilk karşılaşmadakiyle aynı oyunu oynamaz o yüzden Galatasaray'ın işi kolay olmaz. Barış'ın fiziksel olarak iyi olmasını Galatasaray iyi değerlendirebiliyor. Maçın heyecanlı geçeceği kesin.
|
|
|
|
|
cakir1
|
 |
March 09, 2026, 12:09:09 PM |
|
Harbiden full hakem konuşmaktan gına geldi, ama şu maçta nasıl hakem konuşmayalım ya. Anlıyorum illa ki fenerliler gelip her türlü savunacaktır, ne olursa savunacaktır, 12 yıl şampiyon olamasam, bende isterim ki sahada rakibe tekme tokat dalsam yinede göz yumulsun, şampiyon olamamaktan gözü dönmüş bir takıma karşı savaşıyoruz, ve biz 3 senedir şampiyonuz, bu senede büyük ihtimalle yine şampiyon olucaz, o yüzden bizim hakkımız yendiğinde susalım isteniyor çünkü zaten şampiyonsun ne konuşuyorsun oluyor. Ama şu maçta oosterwoldenin gırtlağa sarılması, guendouzi ayağa basması, son golde brown'ın pasif ofsaytta net oluşu, yani bunların tamamını es geçmek nasıl bir hakemliktir.
Fenerlilere sorsan guendouzi o kadarda basmadı, oosterwolde kırmızılık değildi, brown tam ofsayt değildi falan filan illa savunurlar, ama harbiden haram puanlarla yarışta tutuluyor, bizde ldieriz diye susun deniliyor, çok saçma bi yere gitmeye başladı lig, avrupada hakemler daha düzgün diye harbiden orada kafa daha rahat çıkıyoruz, bakalım ne rezalet olacak diye korkmadan normal bir maç diyoruz en azından, ligin hakemlerini neresinden tutsan elinde kalıyor.
|
|
|
|
|
|
kriminall
|
 |
March 09, 2026, 12:15:37 PM |
|
Fenerbahçe'nin son anlarda maçı çevirmesi üzücü oldu Galatasaray açısından. Fakat en azından Fenerbahçe'nin hala zorlandığını görmek güzel.  İleriki maçları için de iyi sinyaller vermiyorlar hele ki derbilerde ne yapacaklar orası şüpheli. Galatasaray'ın bu saatten sonra şampiyon olacağına daha fazla inanıyorum. Fikstür sıkışıklığına rağmen galibiyetler gelmeye devam ediyor. Her ne kadar yorgunluk olsa da bence Liverpool'u da içerde tekrar yenebiliriz. Bu sıkışıklığı iyi yönetmeye devam ederiz umarım. Liverpool’u Galatasaray içeride yenerse efsane olur. Hele Barış Alper bir kırmızı kart çıkarttırırsa rakibe daha da güzel olur. Juventus maçlarında 2 oyuncu attırdı adam. Muhteşem bir kırmızı kart canavarı oldu resmen. Zor bir fikstür, sıkışık maçlar olacak ama Galatasaray üstesinden gelir. Fenerbahçe defansı yol geçen hanı olduğu için rahat bir maç oynar Galatasaray derbide. Fenerbahçe'nin yarıştan kopmasını istemem ama oynanan futbola baktığımda işimiz zor. Hakem hatalarına girersem her takım taraftarı girer o yüzden hiç girmemek daha iyi. Derbilerde de sonuç hiç beklendiği gibi olmaz daha önce yaşandı tecrübe edildi. Liverpool ilk karşılaşmadakiyle aynı oyunu oynamaz o yüzden Galatasaray'ın işi kolay olmaz. Barış'ın fiziksel olarak iyi olmasını Galatasaray iyi değerlendirebiliyor. Maçın heyecanlı geçeceği kesin. Artık yabancı hakemler gelsin de bırakalım artık Türk hakemlerini ya. Yapacağın tek şey doğru karar vermek onu da yapamıyorsun üstelik Var Olmasına rağmen bunu yapamıyorsun. Türkiye’de Fenerbahçe gibi de kritik maçlarda puan kaybeden başka takım da yok. Fenerbahçe taraftarlarına Allah sabır versin. Dün oynanan maç Fenerbahçe taraftarını 5 yaş yaşlandırmıştır herhalde.
|
|
|
|
|
yenerbatmaz
|
 |
March 09, 2026, 12:46:33 PM |
|
Fenerbahçe'nin son anlarda maçı çevirmesi üzücü oldu Galatasaray açısından. Fakat en azından Fenerbahçe'nin hala zorlandığını görmek güzel.  İleriki maçları için de iyi sinyaller vermiyorlar hele ki derbilerde ne yapacaklar orası şüpheli. Galatasaray'ın bu saatten sonra şampiyon olacağına daha fazla inanıyorum. Fikstür sıkışıklığına rağmen galibiyetler gelmeye devam ediyor. Her ne kadar yorgunluk olsa da bence Liverpool'u da içerde tekrar yenebiliriz. Bu sıkışıklığı iyi yönetmeye devam ederiz umarım. Liverpool’u Galatasaray içeride yenerse efsane olur. Hele Barış Alper bir kırmızı kart çıkarttırırsa rakibe daha da güzel olur. Juventus maçlarında 2 oyuncu attırdı adam. Muhteşem bir kırmızı kart canavarı oldu resmen. Zor bir fikstür, sıkışık maçlar olacak ama Galatasaray üstesinden gelir. Fenerbahçe defansı yol geçen hanı olduğu için rahat bir maç oynar Galatasaray derbide. Fenerbahçe'nin yarıştan kopmasını istemem ama oynanan futbola baktığımda işimiz zor. Hakem hatalarına girersem her takım taraftarı girer o yüzden hiç girmemek daha iyi. Derbilerde de sonuç hiç beklendiği gibi olmaz daha önce yaşandı tecrübe edildi. Liverpool ilk karşılaşmadakiyle aynı oyunu oynamaz o yüzden Galatasaray'ın işi kolay olmaz. Barış'ın fiziksel olarak iyi olmasını Galatasaray iyi değerlendirebiliyor. Maçın heyecanlı geçeceği kesin. Artık yabancı hakemler gelsin de bırakalım artık Türk hakemlerini ya. Yapacağın tek şey doğru karar vermek onu da yapamıyorsun üstelik Var Olmasına rağmen bunu yapamıyorsun. Türkiye’de Fenerbahçe gibi de kritik maçlarda puan kaybeden başka takım da yok. Fenerbahçe taraftarlarına Allah sabır versin. Dün oynanan maç Fenerbahçe taraftarını 5 yaş yaşlandırmıştır herhalde. Takım ömür törpüsü zaten. Bir çok Fenerbahçelil acı çekiyor. Dün yine acı dolu bir maç oldu sonunda Fenerbahçe galip gelse ne olur senin de dediğin gibi ömürden 5 yıl gitti. Bu sene şampiyon olsakta bir rahatlama yaşasak keşke. Benim oğlan 15 yaşında ve çocuğun hâlâ bir tek şampiyonluk yaşamışlığı yok. En çok ona üzülüyorum. O da erken yaşta yaşlancak. Dedim git GS ya da Bjk'yi tut ama olmadı.
|
|
|
|
Mustang Shelby
Legendary
Activity: 1330
Merit: 1009
|
 |
March 09, 2026, 01:08:58 PM |
|
Fenerbahçe'nin son anlarda maçı çevirmesi üzücü oldu Galatasaray açısından. Fakat en azından Fenerbahçe'nin hala zorlandığını görmek güzel.  İleriki maçları için de iyi sinyaller vermiyorlar hele ki derbilerde ne yapacaklar orası şüpheli. Galatasaray'ın bu saatten sonra şampiyon olacağına daha fazla inanıyorum. Fikstür sıkışıklığına rağmen galibiyetler gelmeye devam ediyor. Her ne kadar yorgunluk olsa da bence Liverpool'u da içerde tekrar yenebiliriz. Bu sıkışıklığı iyi yönetmeye devam ederiz umarım. Liverpool’u Galatasaray içeride yenerse efsane olur. Hele Barış Alper bir kırmızı kart çıkarttırırsa rakibe daha da güzel olur. Juventus maçlarında 2 oyuncu attırdı adam. Muhteşem bir kırmızı kart canavarı oldu resmen. Zor bir fikstür, sıkışık maçlar olacak ama Galatasaray üstesinden gelir. Fenerbahçe defansı yol geçen hanı olduğu için rahat bir maç oynar Galatasaray derbide. Fenerbahçe'nin yarıştan kopmasını istemem ama oynanan futbola baktığımda işimiz zor. Hakem hatalarına girersem her takım taraftarı girer o yüzden hiç girmemek daha iyi. Derbilerde de sonuç hiç beklendiği gibi olmaz daha önce yaşandı tecrübe edildi. Liverpool ilk karşılaşmadakiyle aynı oyunu oynamaz o yüzden Galatasaray'ın işi kolay olmaz. Barış'ın fiziksel olarak iyi olmasını Galatasaray iyi değerlendirebiliyor. Maçın heyecanlı geçeceği kesin. Artık yabancı hakemler gelsin de bırakalım artık Türk hakemlerini ya. Yapacağın tek şey doğru karar vermek onu da yapamıyorsun üstelik Var Olmasına rağmen bunu yapamıyorsun. Türkiye’de Fenerbahçe gibi de kritik maçlarda puan kaybeden başka takım da yok. Fenerbahçe taraftarlarına Allah sabır versin. Dün oynanan maç Fenerbahçe taraftarını 5 yaş yaşlandırmıştır herhalde. Takım ömür törpüsü zaten. Bir çok Fenerbahçelil acı çekiyor. Dün yine acı dolu bir maç oldu sonunda Fenerbahçe galip gelse ne olur senin de dediğin gibi ömürden 5 yıl gitti. Bu sene şampiyon olsakta bir rahatlama yaşasak keşke. Benim oğlan 15 yaşında ve çocuğun hâlâ bir tek şampiyonluk yaşamışlığı yok. En çok ona üzülüyorum. O da erken yaşta yaşlancak. Dedim git GS ya da Bjk'yi tut ama olmadı. Güzel bir teklif yapmışsın da olmamış  Fenerbahçe zor bir takım, Fenerbahçeli olmak daha zor. Bayan basketbol şampiyon oluyor, erkek basketbol Euroleague alıyor, bireysel sporcular olimpiyat şampiyonu oluyor ama futbol takımı süper ligde şampiyonluğu bir türlü kazanamıyor. Bu da aziz yıldırımdan sonraki laneti galiba Fenerbahçe’nin.
|
|
|
|
|
Distraction
|
 |
March 09, 2026, 05:41:38 PM |
|
Fenerbahçe'nin yarıştan kopmasını istemem ama oynanan futbola baktığımda işimiz zor.
Kerem Aktürkoğlu bitti sandığınız yerde başlarız gibisinden bir laf etmiş de çok tıraş geliyor böyle laflar bana ya.  3 maçtır bekleneni veremeyen bir takım var yani galibiyet alırken bile taraftarının burnundan getiriyorsun. Daha kaç maç daha geçmesi gerekiyor adamakıllı oynamaya başlamak için? Galatasaray şampiyonluğunu ilan edince mi başlayacak iyi futbol? Yönetimi de bir konuda suçluyor taraftarlar haklı olarak. Sen gitmişsin doğru düzgün bir forvet almak yerine genç ve tecrübesiz birini getirmişsin gol atmakta zorlanıyorsun.
|
|
|
|
halcybtc
Member

Activity: 105
Merit: 15
|
 |
March 09, 2026, 08:24:42 PM |
|
Kayseri Trabzonspor maçının özetini izledim. 8. dakikada olan kırmızı kart biraz ağır değil mi? Düşenin dostu olmaz lafı bir kere daha gerçek oldu. Kayseri küme düşme hattında yer alıyor. Aynı pozisyon Trabzonsporda olsa hakem kırmızı kart vermezdi. Buna rağmen Kayseri iyi top oynamış. Maç 1-3 olduğu zaman bile neredeyse 10 kişi ile puan alacakmış. Bu Kayseri küme düşmez. Kayseri'den kat kat daha kötü takımlar var.
|
|
|
|
|
MK-74
Legendary
Activity: 1918
Merit: 1581
|
 |
March 09, 2026, 08:53:08 PM |
|
Kayserispor evinde çok iyi mücadele vermiş, hakemler eşit olsalar keşke bütün takımlara ama büyük takımlara her zaman pozitif yaklaşıyorlar.
YABANCI HAKEM GELMELİ.
Trabzonspor için bence kolay bir maç değil, 8. dakika da 10 kişi kalmış rakibinden gol yiyorsun üstüne senle aynı şut buluyorlar, isabetli şut yüzdesi senden fazla. Bu istatistikler Trabzonspor için bence iyi değil, hele 10 kişi kalmış bir rakibine karşı. Öyle yada böyle maçı 3-1 kazandılar ve 3 puanı alıp bu haftayı kayıpsız kaybettiler.
|
|
|
|
|
emrecemsan
|
 |
March 10, 2026, 10:19:21 AM |
|
Sürekli hakemlerden konuşmaktan sıkıldık ama bir bu kadar daha konuşmaya devam edeceğiz gibi. TFF tarafından yabancı hakem isteğine dair herhangi bir cevap yok. Olacağını da sanmam. Zamanında Vincic gelip Fenerbahçe - Galatasaray derbisini yönettiğinde bir maç tam olarak böyle yönetilmeli demiştim. O zamandan beri yabancı hakem isteğimiz var ama dinleyen yok. Futbolun içine siyasetin girdiği bir ligde de zaten böyle bir hamle yapacaklarını zannetmiyorum. 
|
|
|
|
|
kriminall
|
 |
March 10, 2026, 10:26:41 AM |
|
Sürekli hakemlerden konuşmaktan sıkıldık ama bir bu kadar daha konuşmaya devam edeceğiz gibi. TFF tarafından yabancı hakem isteğine dair herhangi bir cevap yok. Olacağını da sanmam. Zamanında Vincic gelip Fenerbahçe - Galatasaray derbisini yönettiğinde bir maç tam olarak böyle yönetilmeli demiştim. O zamandan beri yabancı hakem isteğimiz var ama dinleyen yok. Futbolun içine siyasetin girdiği bir ligde de zaten böyle bir hamle yapacaklarını zannetmiyorum.  O maçta çok iyi maç yönetmişti Vincic. Ya en azından derbilerde böyle yabancı hakem çağırsalar keşke. Maalesef iyi durumda değil hiç biri Türk hakemlerin. Biz hakemlerin bizlere karşı en iyi şekilde oyun yönetmelerini beklerken onlar berbat şeyler yapıyorlar. Bir türlü hakem çıkaramadık bu ülkede. En son Cüneyt Çakır çıktı hakem olarak sonrası belirsizlik.
|
|
|
|
|
ILuckyGuyI
|
 |
March 10, 2026, 04:57:16 PM |
|
Biraz dezavantajlı bir şekilde bu akşamki Şampiyonlar Ligi maçına çıkacağız bu arada. Biz derbiyi cumartesi oynadık ve bugün de erken bir saatte bu maçı oynayacağız. Rakibimiz Liverpool Premier Lig maçını cuma günü oynadı ve 1 gün fazladan dinlenme fırsatı oldu. Bu konuda TFF neden bir fikstür düzenlemesi yapmadı merak ediyorum. Biz de cuma günü oynamalıydık derbiyi. Beşiktaş'ın Türkiye Kupası maçını da 1 gün daha erkene çekebilirlerdi olur biterdi.
|
|
|
|
|
|
| R |
▀▀▀▀▀▀▀██████▄▄ ████████████████ ▀▀▀▀█████▀▀▀█████ ████████▌███▐████ ▄▄▄▄█████▄▄▄█████ ████████████████ ▄▄▄▄▄▄▄██████▀▀ | LLBIT | | | 4,000+ GAMES███████████████████ ██████████▀▄▀▀▀████ ████████▀▄▀██░░░███ ██████▀▄███▄▀█▄▄▄██ ███▀▀▀▀▀▀█▀▀▀▀▀▀███ ██░░░░░░░░█░░░░░░██ ██▄░░░░░░░█░░░░░▄██ ███▄░░░░▄█▄▄▄▄▄████ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ | █████████ ▀████████ ░░▀██████ ░░░░▀████ ░░░░░░███ ▄░░░░░███ ▀█▄▄▄████ ░░▀▀█████ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀ | █████████ ░░░▀▀████ ██▄▄▀░███ █░░█▄░░██ ░████▀▀██ █░░█▀░░██ ██▀▀▄░███ ░░░▄▄████ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀ |
| | | | | | .
| | | ▄▄████▄▄ ▀█▀▄▀▀▄▀█▀ ▄▄░░▄█░██░█▄░░▄▄ ▄▄█░▄▀█░▀█▄▄█▀░█▀▄░█▄▄ ▀▄█░███▄█▄▄█▄███░█▄▀ ▀▀█░░░▄▄▄▄░░░█▀▀ █░░██████░░█ █░░░░▀▀░░░░█ █▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄█ ▄░█████▀▀█████░▄ ▄███████░██░███████▄ ▀▀██████▄▄██████▀▀ ▀▀████████▀▀ | . ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ░▀▄░▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄░▄▀ ███▀▄▀█████████████████▀▄▀ █████▀▄░▄▄▄▄▄███░▄▄▄▄▄▄▀ ███████▀▄▀██████░█▄▄▄▄▄▄▄▄ █████████▀▄▄░███▄▄▄▄▄▄░▄▀ ████████████░███████▀▄▀ ████████████░██▀▄▄▄▄▀ ████████████░▀▄▀ ████████████▄▀ ███████████▀ | ▄▄███████▄▄ ▄████▀▀▀▀▀▀▀████▄ ▄███▀▄▄███████▄▄▀███▄ ▄██▀▄█▀▀▀█████▀▀▀█▄▀██▄ ▄██▀▄███░░░▀████░███▄▀██▄ ███░████░░░░░▀██░████░███ ███░████░█▄░░░░▀░████░███ ███░████░███▄░░░░████░███ ▀██▄▀███░█████▄░░███▀▄██▀ ▀██▄▀█▄▄▄██████▄██▀▄██▀ ▀███▄▀▀███████▀▀▄███▀ ▀████▄▄▄▄▄▄▄████▀ ▀▀███████▀▀ | | OFFICIAL PARTNERSHIP SOUTHAMPTON FC FAZE CLAN SSC NAPOLI |
|
|
|
|