Fenerbahçe de başkanlık için oylar kullanıldı ve oylar sayıldı.
Aziz Yıldırım 17bin küsür oylaBaşkan seçilirken Hakan Safi 9bin küsür oyda kaldı.
Aziz Yıldırım Fenerbahçe’nin yeni başkanı olmuş oldu.
Fenerbahçe için hayırlı olsun. Umarım bu sene daha iyi bir takım görürüz.
Çok zor. Eskiden olsaydı olurdu ama şuan kulüplerin limiti var. Takımda çöpler var onların gitmesi lazım. Aziz Bey 2 santrafor dedi.. umarım saçma sapan birisi getirilmez. Dünya kupasında iyi araştırma yapmaları lazım. Takımın başına Aykut gelirse en kralı gelse ne olur.
Oynattığı futbol belli. Umarım Aziz Yıldırım şu stadın olayını çözse güzel olur. Biz şampiyonluğu Kadıköy'de kaybediyoruz.
İsmail Kartal bence bize gelse Aykut’dan daha başarılı olur Aykut kişisel egoları yüzünden Alex gibi bir oyuncuyu Fenerbahçe’den gönderttirdi Aziz Yıldırımı bu yüzden sevmiyorum aslında Alex’i göndermemeliydi onu emekli etmeli, jübilesini yaptırmalıydı maalesef bu konuda Aziz Yıldırım çok bencilce karar verdi umarım bu dönemde böyle şeyler yapmaz
İkisi de iş yapmaz. Madem Keşiş boşa çıktı adamın eline adam gibi kadro versinler Jorge Jesus şampiyon olur. İsmail ile Aykut iki kere geldi ikisi de boş. İsmail Kartal bir kere 99 puan aldık 2. olduk başka neyi var neticede ikinci olduk. Kaliteli kadro olması lazım. Aykut ile Oğuz ile olacak şeyler değil artık.
Umarım onları efsane diye takıma getirmez. Ben Emre Belözoğlu'nun bile gelebileceğini düşünüyorum.
İsmail kartal geldiği ilk döneminde çok da parlak bir kadroya gelmedi hep kurtarıcı rolünde alındı ki öncelik olarak seçilecek teknik direktör değil katılıyorum Jorge Jesus ise Milan ile ilgili çok spekülasyon dönüyor Milan başına geçecek diyorlar bilmiyorum
Bu arada Oğuzla, Rıdvanla, Aykut ile olmaz bu işler ciddi tecrübeli hoca gerekiyor Zico gibi böyle bir şey yaparlarsa çok iyi olur