white paper ı okudum. Anladıklarımı aşağıya yazıyorum.
firma olarak reel projelere yatırım yapacağız. konser organizasyon
reel projelerin ilkini hayata geçirdik bile; hal hazırda bir mining farmımız var.
RPJ alarak bize sermaye vermiş oluyorsunuz. Biz bu para ile başkaca procelere yatırım yapacağız.
size de aldığınız RPJ lere karşılık olarak stake geliri olarak coin dağıtıyoruz. Ama asıl düşüncemiz proje sitesini hayata geçirmek.
RPJ nin fiyatını biz belirlemiyoruz. yatırımcılar pankcake de belirliyor.
Biz RPJ nin fiyatı ile ilgilenmiyoruz. Taahüdümüz her ay elinde RPJ olan cüzdanlara seçtikleri coin ile stake gelirini dağıtmak.
girişimcilere yönelik bir sitemiz olacak, burada RPJ holderları projelere bakıp beğendiklerine finans desteği verecekler.
yatırım alan girişim elindeki RPJ yi pancake de reel paraya çevirebilecek.
ayrıca RPJ holderları kendi aralarında toplaşıp toptan alım yapabilecek. (yazılım lisansı, steam kodu)vs vs vs..
Misal ben bir holder'ım bu sitede proje açıyorum.
Bu proce eğer 100 katılımcı dan adam başı şu 27$ karşılığı RPJ toplayabilirsem perakende fiyatı 45$ olan jedi kalkanını
100 tane birden alınca tanesini 22$ a alacağım. 4$ da kargo parası. bana da bu işe vesile olduğum vede 100 kişiye kargo göndermekle uğraşacağım için, 100$ kalacak hadi gelin toplu alım yapalım.
liste uzun, gidiyor böyle.
Ekip 2 - 3 yıl reklama abanıp projeyi iyi duyurursa,
söyledikleri proje sitesini hızlıca hayata geçirip bu sitenin zamanla içinin dolmasını sağlamayı başarırsa,
hatta bir kaç örnek startup bu siteden fonlanıp büyüyüp medyada kendini duyurursa tutma ihtimali var.
Aslında ekip Levent de bu startupların zenginlere kendini satmaya çalıştığı mekanlarda bir kaç toplantı düzenleyip
token'i toptan direk büyük yatırımcılara satsa içeri biraz yatırım alsa bunları yapabilir gibi geliyor.
2 ayda 800 cüzdana ulaşmış durumdalar:
https://bscscan.com/token/0x72ad6adc9fb525668cca7b1afd442ad0e1245cdb#balancesen kötü ne olur?
2 yıl uğraşırlar. site yapılır ama bir türlü içinde topluluk oluşturmayı başaramazlar.
pancake den likidasyonu çeker siteyi kapatırlar bitti gitti.
Genel izlenimim, niyet çok iyide sanki ülke yanlış.
Allah yolunuzu açık etsin. Kolaylıklar dilerim.