Cred ca este un singur user cu 2 conturi… nu o sa ma repet iti doresc sa consideri raspunsul pentru NeuroticFIsh valabil si pentru tine …
NarcoticFish, hait! Ne-a prins omu` si ne da in gat acum la mai marii forumului. Poate ne baga la belele si cu ciclare de merite. Bine, eu oricum fac parte oficial din clubul celor care cu asa ceva se ocupa, dar sa nu ne creeze probleme mai mari
vezi ca lumea este mica si se afla cum actionezi de asta ai fost exclus chiar daca ai 3 conturi de jupan tot ceea ce esti ai aratat…👍
Acum ne-a prins ca de fapt e un singur user cu 3 conturi
măgar bătrân cu par alb la cur ce ești …😒
...
Ori asta ori esti un troll maxim !
Cred ca nu era, dar si-a descoperit noua vocatie.
Cred ca in curand se inhaiteaza si cu Vispilio, wolwoo si sleahta lor de babuini otomani, ca doar aia mai aberau in halul asta.
Nu mai am cuvinte
Nici noi
il și raportați il dați și afara și il judecați pe stadion …
De fapt noi ii scoatem in fata "la careu" si ii punem la
stalpul infamiei, dar asta e alta poveste.
o sa ma mai uit ca văd ca și de Satoshi parca ați încercat sa-i dați fum
Unde?
sunteți niște bortzoshi ofticați [...] nu ma regăsesc printre bolovani ca voi … prostalai [...] sunteți “penali” … haita de câini sălbatici [...] prostovanilor [...] ho nebunilor [...] ca nebunii v-ați urcat pe masa [...] sa-i scuipați pe aia din top [...] v-ați bashicat [...] Ma push pe moneda voastră [...] nebuni descreierați și sălbatici [...] screlozati frustrați și săraci și needucați … ma cac pe voi
schizofrenule [...] atitudine tipica unui psihopat [...] tembelule [...] conturi multiple [...] ești bolovan
Am incercat sa extrag esenta din ultimele doua postari. In mare, cam despre asta e vorba. Acum o sa-l citez si pe
NarcoticFish:
Bravo, esti pe drumul cel bun.